Q10 aldım pişman değilim

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız dün telefoncudan BlackBerry Q10 aldım, şu ana kadar hiçbir eksiğini göremedim ve tavsiye ediyorum. Sorulara açığım. Tasarımı falan çok hoşuma gitti cihazın açıkçası özellikle de arka kapağı çok kaliteli buldum. Cihazı almak istiyorsanız hiç durmayın derim, pişman olmazsınız.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız dün telefoncudan BlackBerry Q10 aldım, şu ana kadar hiçbir eksiğini göremedim ve tavsiye ediyorum. Sorulara açığım. Tasarımı falan çok hoşuma gitti cihazın açıkçası özellikle de arka kapağı çok kaliteli buldum. Cihazı almak istiyorsanız hiç durmayın derim, pişman olmazsınız.

Hayırlı olsun. Uygulama mağazası nasıl uygulama bolluğu vs.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Adam kanaatkar Turkiyenin boyle adamlara ihtiyaci var

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun. Uygulama mağazası nasıl uygulama bolluğu vs.
teşekkürler,iki tane elle tutulur oyun bulamazsın, ama 3.1 inç ekranda ne oynayabilirsin ki zaten? uygulama olarak da android uygulamalarını yükleyebiliyoruz artık 10.2.1 güncellemesiyle. Bildiğin apk kuruluyor yani. Zaten kullanan herkes cihazın uygulama bolluğunda sıkıntı buluyordu, bu sorun da ortadan kalktı. Kendi marketi kolay adam olacağa benzemiyor, o zamana kadar böyle takılıcaz malesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adam kanaatkar Turkiyenin boyle adamlara ihtiyaci var
beklediğimi karşıladı, daha ne isterim ki.

alicoooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o telefona tamah ediyorduysan bi gm discovery, lumia 520 daha iyi seçenek olabilirdi.Artan 1200 tl ile de daha farklı şeyler yapabilrdin. Olmadı yeni çıkıcak discovery elite alırdın :)

Doğru seçim kesinlikle değil fakat zevk meselesi

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Çok iyi bir seçim yapmışsın, Blackberry kalitesini kullandıkça daha iyi anlayacak ve Android'li bir cihaz almadığın için hiç pişman olmayacaksın emin ol !

Şimdi insanlar sana marketinde uygulama falan yok diye dünya kadar mesaj yazacak ama hiç dikkate alma, zaten önemli ne kadar uygulama varsa iyi ve kaliteli oyunların hepsi zaten Appworld' de mevcut.

Kısacası Blackberry'nin marketi android'in ki gibi çöplük değil kafana takma.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o telefona tamah ediyorduysan bi gm discovery, lumia 520 daha iyi seçenek olabilirdi.Artan 1200 tl ile de daha farklı şeyler yapabilrdin. Olmadı yeni çıkıcak discovery elite alırdın :)

Doğru seçim kesinlikle değil fakat zevk meselesi
şarjı en uzun giden akıllı telefonlardan biri olduğunu hatırlatırım :) ki ben BlackBerry fanı olmamama rağmen işletim sistemine hayran kaldım. Kesinlikle daha iyisini bulamazdım, harika bir işletim sistemi. Oturmuş, hızlı, stabil ve özgür.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Çok iyi bir seçim yapmışsın, Blackberry kalitesini kullandıkça daha iyi anlayacak ve Android'li bir cihaz almadığın için hiç pişman olmayacaksın emin ol !

Şimdi insanlar sana marketinde uygulama falan yok diye dünya kadar mesaj yazacak ama hiç dikkate alma, zaten önemli ne kadar uygulama varsa iyi ve kaliteli oyunların hepsi zaten Appworld' de mevcut.

Kısacası Blackberry'nin marketi android'in ki gibi çöplük değil kafana takma.
Aynen öyle dostum, BlackBerry kalitedir.

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende motorola atrıx ile Q5 ı kafa kafaya takas ettim, pişman değilim :) yeni güncelleme ile Android uygulamaların yükleniyor olması uygulama açığını kapattı :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Hayırlı olsun kardeşim. Mağaza hakkında ne söyleyebilirsin?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun kardeşim. Mağaza hakkında ne söyleyebilirsin?
Sağol kardeşim :)
Mağazası güzel genel anlamda. Yeni uygulamalar ekleniyor da her gün, BlackBerry kan kaybediyor vs. diyenlere inanmamak lazım.

Android' de ki gibi bir program ismi yazınca 30 tane fake bir tane gerçek program çıkmıyor. Fazla çeşitlilik göremezsin ama işine yarayan her programı bulursun rahatlıkla. Ayrıca Snap diye bir program sayesinde Google play den direkt olarak uygulamaları indirme yapabilmek mümkün.

Zaten .apk dosyalarını kurabiliyoruz makinaya. Kendi marketinde bulamadığım uygulamaları(mesela candy crush) snap den direkt indirmek mümkün.

Kef14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snap uygulamasıyla, Google Play sorunsuz çalışıyor, ayrıca 1mobile market, MMarket ve Aptoide gibi android marketler çalışıyor,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Blackberry tamamiyle iş ofis telefonudur. Oyun oynatma gibi bi iddası yok. mesala oyun oynayacak adam gidip BlackBerry Q5 almaz, gider Galaxy note 2 alır. Ama BlackBerry kesinlikle farklı bir deneyimdir. Telefon olduğunu hissedersiniz çünkü telefon olma özelliğini kaybetmemiştir. Oyunu Pcde canavar gibi oynarsın zaten. :hammer: