atkaksoy501
Profesör
Anında geri dönüş alınır mı ki? Yukarıda detaylı profil incelemesinden geçileceği falan yazılmış muhtemelen biraz sürer. Çok da sabırsızlanmayalımşey sorucam ben başvuru yaptım ama 1 gündür geri dönüş alamadım?
Anında geri dönüş alınır mı ki? Yukarıda detaylı profil incelemesinden geçileceği falan yazılmış muhtemelen biraz sürer. Çok da sabırsızlanmayalımşey sorucam ben başvuru yaptım ama 1 gündür geri dönüş alamadım?
bilememedim yani arkadaşla 5 dakika arayla başvuru yapmışız o 10 dakika sonra geri dönüş almış o yüzden dedimAnında geri dönüş alınır mı ki? Yukarıda detaylı profil incelemesinden geçileceği falan yazılmış muhtemelen biraz sürer. Çok da sabırsızlanmayalım
Olumsuz dönüş aldıysa belki de yaş vs. gibi kriterlere uymadığı için direkt listeden çıkartılmıştır. Bence uzun sürmesi iyiye işaretbilememedim yani arkadaşla 5 dakika arayla başvuru yapmışız o 10 dakika sonra geri dönüş almış o yüzden dedim
inşallahOlumsuz dönüş aldıysa belki de yaş vs. gibi kriterlere uymadığı için direkt listeden çıkartılmıştır. Bence uzun sürmesi iyiye işaret
Eyvallah kral eksik olma. <3Sen de öylesin, reis.
Arkadaş dediğiniz kişi kim ?bilememedim yani arkadaşla 5 dakika arayla başvuru yapmışız o 10 dakika sonra geri dönüş almış o yüzden dedim
Google maili üzerinden başvurulmuyor mu?Gmail üzerinden maili atsak olur mu?
Seni yetkili olarak görürsem kafama sirke tabancasıyla limon suyu sıkar, çeker giderim ?Ağır sürekli çalıştığım bi işim olmasaydı yapabilirdim. Boş vaktim kalmıyor
Gmail adresimizle forum adımız farklıysa nasıl anlaşılıyor foruma kayıtlı gmailden mi ulaşıyorsunuz?Arkadaşlar değerlendirmeleri göz aldığımızda bazı arkadaşlarımız 0-20 arasında mesajları bulunan arkadaşlarımızı red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Bazı arkadaşlarımız dün kayıt olmuş ve direkt olarak başvuru yapmaya çalışıyor bunları da red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Red olanları zaten direkt olarak mail olarak bilgilendirme yapıyorum ancak yönetim olarak değerlendirmeye aldıklarımızı ise daha sonra geri dönüş yapmak için beklemeye alıyorum.
Saygılarımla.
Hocam bence konuyu başa sabitlemeniz yanlıştı. Büyük ihtimal 1 2 hafta böyle mail alacaksınızArkadaşlar değerlendirmeleri göz aldığımızda bazı arkadaşlarımız 0-20 arasında mesajları bulunan arkadaşlarımızı red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Bazı arkadaşlarımız dün kayıt olmuş ve direkt olarak başvuru yapmaya çalışıyor bunları da red olarak değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Red olanları zaten direkt olarak mail olarak bilgilendirme yapıyorum ancak yönetim olarak değerlendirmeye aldıklarımızı ise daha sonra geri dönüş yapmak için beklemeye alıyorum.
Saygılarımla.
Kullanıcı adını vermeyenleri sistem üzerinden mail adresini taratarak bulmaya çalışıyorum. Bulamadıklarımı zaten mail olarak geri dönüş sağlıyorum.Gmail adresimizle forum adımız farklıysa nasıl anlaşılıyor foruma kayıtlı gmailden mi ulaşıyorsunuz?
Sorun değil cevaplarız.Hocam bence konuyu başa sabitlemeniz yanlıştı. Büyük ihtimal 1 2 hafta böyle mail alacaksınız
Benim girdiğim email adresini kullanmamıştım. Yani eski hesabımın mailiydi. Belki o yüzden reddedilmişimdirKullanıcı adını vermeyenleri sistem üzerinden mail adresini taratarak bulmaya çalışıyorum. Bulamadıklarımı zaten mail olarak geri dönüş sağlıyorum.
Sorun değil cevaplarız.
Yetkili olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.Hafta sonunda tüm başvuruları değerlendirerek kim arkadaşlarımızı moderatör ekibe, kim arkadaşlarımızı da içerik ekibimize katacağımızı söyleyebilirim.
Mukemmel bir basvuru yapmistim ama red aldim.
Editor ve moderatör arasındaki fark ne hatta admin ve içerik ekibinin tam olarak ne yaptığını bilmiyorum.SDN Anasayfası ile forumun doğrudan bir alakası yok ki. Editör rankı SDN çalışanlarına veriliyor. Ben de SDN'den ayrıldığım için doğal olarak rankım alındı. Bu modluğu etkiler mi bilmiyorum ama.
Editör shiftdelete.net'te editörlük yapana veriliyor. Forumdan bağımsız. İçerik Ekibi ise forumda belli konular altında bilgilendirme yapan kişi/ler.Editor ve moderatör arasındaki fark ne hatta admin ve içerik ekibinin tam olarak ne yaptığını bilmiyorum.
Red gelen arkadaşların üzülmesini istemem. Ancak şimdilik değerlendirmeye alamıyoruz demek ki. Küsmemek lazım.Mukemmel bir basvuru yapmistim ama red aldim.