Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Neden böyle düşünüyorsun?Seçilme şansım %1 falan, ama denemekten zarar gelmez.
Neden böyle düşünüyorsun?Seçilme şansım %1 falan, ama denemekten zarar gelmez.
İşte bende forum içinde olabildiğince dikkat ettiğimden bu ihtimalin oranının çok düşük olduğundan olabileceğine ihtimal vermedim.Farkettiyseniz yaptınız demiyorum ihtimal verdim.
Öyle olsun.İşte bende forum içinde olabildiğince dikkat ettiğimden bu ihtimalin oranının çok düşük olduğundan olabileceğine ihtimal vermedim.
Forum içindeki tek etkinliğim rehber hazırlamak çünkü.Neden böyle düşünüyorsun?
İnşallah alınırsın.Forum içindeki tek etkinliğim rehber hazırlamak çünkü.
Rehber hazırlıyorum, sonra çıkıyorum.
İçerik Ekibi'ne alınırsam aktifliğim 1 saat değil de 8 saat olacak tabii, ama yine de seçileceğimi zannetmiyorum.
8 saat neymiş ya? Yok öyle bir şey.İçerik Ekibi'ne alınırsam aktifliğim 1 saat değil de 8 saat olacak tabii, ama yine de seçileceğimi zannetmiyorum.
Var, adını anmak istemem, başka bir teknoloji forumunda günde 10-14 saat aktif oluyordum genelde.Yok öyle bir şey.
Bizde yok, demek istedim. Öyle bir şart yok.Var, adını anmak istemem, başka bir teknoloji forumunda günde 10-14 saat aktif oluyordum genelde.
Sabah 09.00'dan 23.00'e kadar aktif olduğum zamanlar vardı.
Düşünceniz için teşekkür ederim. Zira bu düşünceniz size göre uygun olsa bile burada kararları yönetim vereceğinden ne desem yanlış olur.Bir yanlışlık olmalı Fakehero, sen gerek yaş, gerek bilgi birikimi vs. bu sitede olabilecek en iyi mod adaylarından birisiniz diye düşünüyorum.
Yine gönüllü tabi ?Merhaba SDN Forumdaşları, ekibi daha akıcı bir hale getirmek için Moderatör ve İçerik Ekibine katılacak gönüllü arkadaş arıyoruz.
Başvuru sonrasında seçilecek üyelerimiz ilk öncelikle "İçerik Ekibi" olarak değerlendirme altına alınacak, sonrasında ShiftDelete.Net Forum adına katkıda sağladığı ve üyelerimiz arasında olan etkileşimi uygun görüldüğünde moderatör ekibimize kabul edilerek istediği kategori üzerinden yetkilendirme yapılacaktır.
Başvuru yapan değerli üyelerimiz forum üyeliğinin uyarıları, cezaları ve mesajları ayrıntılı şekilde incelenerek SDN Forum üzerinden e-mail yoluyla başvurularının olumlu sonuçlanması halinde iletişime geçilerek bilgi verilecektir.
Başvuracak arkadaşlarımızın aşağıda örnek olarak göstermiş olduğumuz bilgiler dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler.
--------------------------------------------------------------------------
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Internette kalma süreniz nedir? :
Eğer moderatör olarak seçilirseniz ne gibi katkıda bulunacaksınız? :
Geçmiş tecrübeleriniz var mı? :
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler hangileri? :
Kısaca kendinizi tanıtınız :
---------------------------------------------------------------------------
Başvuru yapacak olan arkadaşlarımızın gizlilik sorunu olmadıklarını, ekibimiz tarafından kullanmış olduğumuz iletişimi WhatsApp üzerinden sağlıklı olarak yapabilmelerini rica ediyoruz.
Lütfen tüm başvuruları vermiş olduğumuz mail adresi üzerinden yapmanızı rica ederiz.
Başvuru maili : ufuk.tukenmez@shiftdelete.net
Gönüllü olduğu halde bu kadar talipli olan var.Yine gönüllü tabi ?
Aynen ?Gönüllü olduğu halde bu kadar talipli olan var.
Az bir ücret olsa basvurmayan kalmayacak ?
Ben seni o forumda gördüm(vallahi)Var, adını anmak istemem, başka bir teknoloji forumunda günde 10-14 saat aktif oluyordum genelde.
Sabah 09.00'dan gece 11'e kadar aktif olduğum zamanlar vardı.
forumdaşlar pek hevesli..Merhaba SDN Forumdaşları, ekibi daha akıcı bir hale getirmek için Moderatör ve İçerik Ekibine katılacak gönüllü arkadaş arıyoruz.
Başvuru sonrasında seçilecek üyelerimiz ilk öncelikle "İçerik Ekibi" olarak değerlendirme altına alınacak, sonrasında ShiftDelete.Net Forum adına katkıda sağladığı ve üyelerimiz arasında olan etkileşimi uygun görüldüğünde moderatör ekibimize kabul edilerek istediği kategori üzerinden yetkilendirme yapılacaktır.
Başvuru yapan değerli üyelerimiz forum üyeliğinin uyarıları, cezaları ve mesajları ayrıntılı şekilde incelenerek SDN Forum üzerinden e-mail yoluyla başvurularının olumlu sonuçlanması halinde iletişime geçilerek bilgi verilecektir.
Başvuracak arkadaşlarımızın aşağıda örnek olarak göstermiş olduğumuz bilgiler dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler.
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Başvuru yapacak olan arkadaşlarımızın gizlilik sorunu olmadıklarını, ekibimiz tarafından kullanmış olduğumuz iletişimi WhatsApp üzerinden sağlıklı olarak yapabilmelerini rica ediyoruz.
Lütfen tüm başvuruları vermiş olduğumuz mail adresi üzerinden yapmanızı rica ederiz.
Haklısın ?En iyisi üye olmak. Zaten yaşım da tutmuyor. Sadece sorunlara çözüm bulayım yeter.
Güzel taktik, editörlükten çıkıp moderatör olma taktiği...Bakalım, biz de bir şansımızı denedik.... Ama ne olur bilmiyorum.. Hayırlısı olsun.
Kabul edilmediğini mail üzerindemi cevaplıyorlar?@ghost_of_sparta, yaşımdan dolayı kabul etmediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 yıl sonra moderatör olabilirim.
Düşünceniz için teşekkür ederim. Zira bu düşünceniz size göre uygun olsa bile burada kararları yönetim vereceğinden ne desem yanlış olur.
Attım. Bugünü bekliyordum. Görmemişim şansımaMerhaba SDN Forumdaşları, ekibi daha akıcı bir hale getirmek için Moderatör ve İçerik Ekibine katılacak gönüllü arkadaş arıyoruz.
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Ya eskiden olsaydı size hak verebilirdim... De, şimdi sevgili Ufuk'a haksızlık edilmesini istemem. Ben onun ideolojik kaygılarla hareket edecek biri olmadığını biliyorum. Gerçi "Süper"ler içinde -kimsenin günahını da almak istemem ama- belki bu tür bir saplantıyla mani olmak isteyecekler olabilir ama bu konuda belirleyici olanın kim olduğu önemli elbette.Hocam üzülerek söylüyorum ama senin bu forumda moderatör olman imkansıza yakındır
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Ya eskiden olsaydı size hak verebilirdim... De, şimdi sevgili Ufuk'a haksızlık edilmesini istemem. Ben onun ideolojik kaygılarla hareket edecek biri olmadığını biliyorum. Gerçi "Süper"ler içinde -kimsenin günahını da almak istemem ama- belki bu tür bir saplantıyla mani olmak isteyecekler olabilir ama bu konuda belirleyici olanın kim olduğu önemli elbette.
Her şeyin hayırlısı olsun diyelim.