- Reaksiyon puanı
- 2,185
Neyse bu konuyu bırakıyorum.. mod olacak arkadaşlara başarı dilerim..
Doğrudur hocam. Zaten pek te katılacağımı düşünmüyorum çünkü dediğim gibi mobil cihaz bölümünde kavga/hakaret çok nadiren oluyor. Onu da raporla kısmından hallederizSabır ve disiplin lazım. Yoksa forumun yükü sana ağır gelebilir.
Katılıyorum. Mod olmak şahsen gönül işi ama bu forumun sahibi ben olsaydım modların, yöneticilerin,içerikte sorumlu olan ekiplerin ve geliştiricilerin moralini yükseltmek için ara sıra onları ödüllendirirdim.Gönüllükten ziyade aslında bu bir ücretsiz iş. Ben yıllık olarak her yetkiliye birer güzelinden ödül verilmeli olarak düşünüyorum.
4 sene önce olaydın mobil bölümde kavga gürültü neymiş görürdün.Doğrudur hocam. Zaten pek te katılacağımı düşünmüyorum çünkü dediğim gibi mobil cihaz bölümünde kavga/hakaret çok nadiren oluyor. Onu da raporla kısmından hallederiz
Ben esas forumun mobil/bilgisayar kategorilerden daha başka konuları ele almasını isterim.Katılıyorum. Mod olmak şahsen gönül işi ama bu forumun sahibi ben olsaydım modların, yöneticilerin,içerikte sorumlu olan ekiplerin ve geliştiricilerin moralini yükseltmek için ara sıra onları ödüllendirirdim.
İşte bu sorunlardan dolayı ben olmam foruma çok az giriyorum hatta girmiyorum bile.Ben talip olmayı düşünmem bile o kadar saatlerce oturcan internetin basında ücret almican.. hem üyelerin kahrını çek hemde şikayet oldummu adminlerden fırça yicen ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iş yaş anca çoluk çocuk talip olur bide forumu sevenler . Ama oda bir yere kadar yapar..
Başka konular var ama o kategorilerin uzmanları yok.Ahaha Yeni olmanın kötü yanı.
Yani SDN’de çeşitli sayıda bölüm var diye biliyorum. İstenen bölüm yoksa olsa olsa konu dışı bölümü var. Aynı zamanda bir bölüm istenirse yöneticilere önerebiliriz
Şahsen forum gayet çeşitli ama (yanlış hatırlamıyorsam) SDN’nin kökeni teknolojik cihazlar. Bundan dolayı (bence) onlarla alakalı konuları daha çok görmemiz normal.
Evet. Her bölümde işini bilen birisi gelirse forumun kalitesi çok artar. Umarım öyle de olur.Başka konular ama o kategorilerin uzmanları yok.
Örneğin foruma otomobiller konusunda uzman bir üye gelse bugüne kadar alıp sattığı araçlar hakkında deneyimlerini paylaşsa bir kaç teknik soru cevaplasa bile forum için bir kar oluyor.
hem üyelerin kahrını çek hemde şikayet oldummu adminlerden fırça yicen
+1@Allah'ın Kulu olsun bence
Siteyi bırak PhotoShop'u bile hekleyememişsin..Bi ara kendimi moderatör ilan etmiştim çok güzeldi... (Siteyi hacklemiştim )
Ekli dosyayı görüntüle 112939
Oradaki beyazlığı diğer moderatörlerden beni ayıran bi farkımız olsun diye ben kendim eklemiştim çok şık durdu benceSiteyi bırak PhotoShop'u bile hekleyememişsin..
Aylık 5000 tl alıyor moderatörler. Ben aday olduğum için henüz para almadım.şu maaş konusunu biraz açında ona göre belki başvururum
Foruma giren editörlere çift maaş veriliyor ama ben hala alamadım muhasebe ile görüşsek mi ?Aylık 5000 tl alıyor moderatörler. Ben aday olduğum için henüz para almadım.
Valla ben avansımı aldım sen de iste patrondan.Aylık 5000 tl alıyor moderatörler. Ben aday olduğum için henüz para almadım.
Çift maaş falan bunları bize hiç söylemediler. Aday adayları bari asgari ücretten çalışsın.Foruma giren editörlere çift maaş veriliyor ama ben hala alamadım muhasebe ile görüşsek mi ?