- Reaksiyon puanı
- 1,338
Aynen bence sizde aday olmalısınız hocam forum hakkında epey bilginiz var zaten.Aday olmaları gerekiyor.
Aynen bence sizde aday olmalısınız hocam forum hakkında epey bilginiz var zaten.Aday olmaları gerekiyor.
Beni almazlar ve yetkili olduğum forum mevcut.Aynen bence sizde aday olmalısınız hocam forum hakkında epey bilginiz var zaten.
İstersen 100k yorumun olsun, gereken şartları karşılamıyorsan moderatör olamazsın.Ordiyarnus olunca moderator başvurusu yaparım ?
Bence @Erenist2020 içerik ekibi olmali
Hangi forum? belki oraya yolum düşer yukarılarda adamım var deyip üyelere göğüs gelirimBeni almazlar ve yetkili olduğum forum mevcut.
Sohbete devam ederseniz bize göğüs geremeyeceksiniz...Hangi forum? belki oraya yolum düşer yukarılarda adamım var deyip üyelere göğüs gelirim
O zaman adı lazım değil baş harfi ben... yapsa olur mu? Sınırları zorliyim bansız olsun ama ahdhhshaSohbete devam ederseniz bize göğüs geremeyeceksiniz...
Her forumda üyeliğim mevcut. Hangi forumda beni moderatör görürsen o forumda yetkiliyim. ?Hangi forum? belki oraya yolum düşer yukarılarda adamım var deyip üyelere göğüs gelirim
Hocam genellikle yaş değil mesela forumda tecrübe lazım heralde anladığım kadarıyla her önlerine geleni moderatör yapamazlar.@Creative neden olumsuz değerlendirme yaptınız? yaşım'da uyuyor.
Bir deneyimin var mı, ya da yönetim adına iyi bir izlenim oluşturdun mu?@Creative neden olumsuz değerlendirme yaptınız? yaşım'da uyuyor.
Ama bize baş kaldıranlar sevilir dendi ?Sohbete devam ederseniz bize göğüs geremeyeceksiniz...
Gerekli şartları sağladıktan sonra uzakta olmanın önemi yok ki, sadece yazı göndereceksin. Bunun için aynı ilde veya ilçede olmana gerek yok.Uzakta olan kişiler nasıl içerik üreticisi olucak yani şart var mı
11 yaşındayım olamıyorum.
Zaten bunları hep yapıyorum.Bazen küçükleri küçük görüyorsunuz.Olmayın zaten. Yaşınız küçük gidin sokakta arkadaşlarınızla top oynayın evde kardeşiniz varsa onunla oynayın ne işin var bu yaşta bu işlerle.
Zaten bunları hep yapıyorum.Bazen küçükleri küçük görüyorsunuz.
İşte yolun başı hayatı tanıyacaksın?Büyük mü görelim? Daha yolun başının başındasınız be kardeşim adam seni moderatör yapsa kaç gün dayanabileceksin? Ailen sürekli bilgisayar başında olmandan rahatsız olacak laf edecek ne gerek var?
Hocam üzülerek söylüyorum ama senin bu forumda moderatör olman imkansıza yakındır
O mesajımın üstüne Moderatör olacağını ADIM GİBİ BİLİYORDUM desem ...
@Fakehero moderatör olamasa ben zaten olamayacağını ADIM GİBİ BİLİYORDUM diyeceğini biliyordum desem...
O mesajımın üstüne Moderatör olacağını ADIM GİBİ BİLİYORDUM desem ...
@Fakehero moderatör olamasa ben zaten olamayacağını ADIM GİBİ BİLİYORDUM diyeceğini biliyordum desem...
Ben neyi ne için yazdığımı biliyorum Bu söylediğini sırf söyletmemek için yapıldı zaten moderatör...
Ön görünüz gayet güzel ancak biz bunu zaten daha öncedende tartıştık. Ancak kendisi ile görüşmelerimizde Siyaset konusunda ne yapması gerektiğini zaten aktardık ve sözümüzü aldık.Ben neyi ne için yazdığımı biliyorum Bu söylediğini sırf söyletmemek için yapıldı zaten moderatör...