LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Flash bellegine at ve flash belleginide otg kablosuyla telefona bagla o sekilde romunu yukle

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam o değilde az önce normal android kitkat güncellemesi var mı diye baktım, neyse güncelleme indi.telefon yeniden başlasın mı dedi evet dedim.
şimdi telefonum açılmıyor.twrpde kaldı napmam lazım hiçbir fikrim yok

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Rootlu telefona güncelleme mi yaptınız?

1. Yol: Telefonda ROM varsa İnternal Storage hariç Wipe yapın, her şeyiniz silinecek. Sonra Install kısmından ROM'u flashlayın. Telefonda ROM yoksa OTG kablosuyla USB belleğe ROM yükleyip TWRP'den flashlayabilirsiniz.

2. Yol: İçinde ROM yoksa Wipe kısmına girip hiçbir şeyi seçmeden aşağıdaki mavi çubuğu kaydırın, hard reset atar ve her şeyiniz silinir.

3. Yol: Download moda alıp Stock (Orjinal) ROM'u flashlayın.

3. yol en sağlıklısı. Bu arada bu yollar başarısız olabilir, deneyin olabilir diye yazdım.

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam telefonda rom yok.çok önceden rootlamıştım.rom yüklerim diye twrp indirdim güncelledikten sonra olanlar oldu.
1.yolu deneyemiyorum rom olmadığı için
2.yolu yaptım ve değişen hiçbir şey olmadı yine trwp ekranı açılıyor reboot ettiğimde
3.yol hakkında biraz bilgi verirmisiniz.download mod derken tam olarak napmalıyım anlamadım

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
hocam o değilde az önce normal android kitkat güncellemesi var mı diye baktım, neyse güncelleme indi.telefon yeniden başlasın mı dedi evet dedim.
şimdi telefonum açılmıyor.twrpde kaldı napmam lazım hiçbir fikrim yok

Senin tel root lu idi root lu bir vaziyette guncelledin doğrumu yanlış yapmışsın dostum download moda giriyor mu denedinmi twrp üzerinde reboot var ona bas karşına seçenekler gelicek örsan power off seç tel kapansın usb kabloyu tak pc ye telefonun ses açma tuşuna basarak usb kabloyu telefona tak bak bakalım download moda giriyor mu

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin tel root lu idi root lu bir vaziyette guncelledin doğrumu yanlış yapmışsın dostum download moda giriyor mu denedinmi twrp üzerinde reboot var ona bas karşına seçenekler gelicek örsan power off seç tel kapansın usb kabloyu tak pc ye telefonun ses açma tuşuna basarak usb kabloyu telefona tak bak bakalım download moda giriyor mu

yok hocam dediğiniz gibi yapıyorum lg ekranında kalıyor.acaba zamanlama hatası mı yapıyorum bilemiyorum
telefonu kapatıyorum ses açma tuşuna basılı tutup aynı esnada usb bağlantısını takıyorum ama olmadı:(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hatta şu an ekran tamamen karardı, şarjı bitmiştir diye düşündüm ama bozuldu sanırım :(

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
yok hocam dediğiniz gibi yapıyorum lg ekranında kalıyor.acaba zamanlama hatası mı yapıyorum bilemiyorum
telefonu kapatıyorum ses açma tuşuna basılı tutup aynı esnada usb bağlantısını takıyorum ama olmadı:(

hatta şu an ekran tamamen karardı, şarjı bitmiştir diye düşündüm ama bozuldu sanırım :(
Twrp girebiliomusunuz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
şu an telefon tamamen tepkisiz.şarja taktım ledleri bile yanmıyor.
usb bağlantısından bilgisayara bağlıyorum yeni donanım aygıtı bulundu sesi çıkmıyor
ölü gibi yatıyor
Bilemiyorum twrp girebilseydiniz otg kablosuyla cozulebilirdi [emoji20] bende aynı durumu yasadm ama twrp girebildigim icin cozdum LG yazısıda gelmiosa bi servise göster ana kartta sorun olabilir bozulmusda olabilir

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
download moda almaya çalışırken ekran kararıyor mu tamamen bilemiyorum.gereksiz bir güncellemenin başıma açtığı şeye bak ya hay aksi :(

hocam sanırım anakart falan da yanmış olabilir bilemiyorum çünkü 2-3 saattir telefon açık ve ısınmıştı biraz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
download moda almaya çalışırken ekran kararıyor mu tamamen bilemiyorum.gereksiz bir güncellemenin başıma açtığı şeye bak ya hay aksi :(

hocam sanırım anakart falan da yanmış olabilir bilemiyorum çünkü 2-3 saattir telefon açık ve ısınmıştı biraz
LG yazısı geliyo yazmssnz ustte simdi odamı yok varsa twrp girmeyi deneyin girerse cozum kolay

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG yazısı geliyo yazmssnz ustte simdi odamı yok varsa twrp girmeyi deneyin girerse cozum kolay
yok hocam telefon bildiğiniz ölüm sessizliğinde
twrpden de yukarıda yazılan yollardan deneyim hard format atmıştım bi sonuca varamadım.
şimdi asıl merak ettiğim telefonum hiç çalışmayacak mı yoksa çok yüksek bi ücret bana girecek mi

twrpden de yukarıda yazılan yollardan deneyim hard format atmıştım bi sonuca varamadım.
şimdi asıl merak ettiğim telefonum hiç çalışmayacak mı yoksa çok yüksek bi ücret bana girecek mi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Anakart bildigim kadaryla 600 tl filan

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
hocam telefon mucizevi bir şekilde açıldı
twrpye girdi haliyle
napmam lazım acaba bu arada namaza başlayabilirim :)
Cok iyi o zaman ben birazdan uyucamda neyse bak simdi yapman gereken soyle ilk flash bellege otg kablosuna ihtiyacn var ondan sonra sistemi flasha at cloudy g3 optus g3 hangisi ise flasi otg kablosuna onuda telefona baglican twrp acacaksn ondan sonra mounta basip usb otg yi ac geri gelip install e tikla sonra orda usb otg klasorune gir yukle sistemi karisik yazdm ama kolay

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hımm tamam teli download moda alıp flash tool ile yükleme yapican

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Nereye berkan bende sabah namaza gidicem ama yardım edelim şu gence

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bu download moda almayı beceremediğim için ekran kapkara olmuştu.şimdi ben size bir kaç soru sorayım hata yapmak istemiyorum
elimde optimus rom var
kernel dosyası da var
öncelikle download moda alacağım sonrasında bunlara hiç bulaşmayayım mı napayım, flash tool ile yükleme derken neyi kast ediyorsunuz bu terimlere az biraz uzağım ama size zahmet çektirmem yardımcı olursanız

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hayırlı geceler oakan kardeşim sorunu nu cozduk