hocam o değilde az önce normal android kitkat güncellemesi var mı diye baktım, neyse güncelleme indi.telefon yeniden başlasın mı dedi evet dedim.
şimdi telefonum açılmıyor.twrpde kaldı napmam lazım hiçbir fikrim yok
Senin tel root lu idi root lu bir vaziyette guncelledin doğrumu yanlış yapmışsın dostum download moda giriyor mu denedinmi twrp üzerinde reboot var ona bas karşına seçenekler gelicek örsan power off seç tel kapansın usb kabloyu tak pc ye telefonun ses açma tuşuna basarak usb kabloyu telefona tak bak bakalım download moda giriyor mu
Twrp girebiliomusunuzyok hocam dediğiniz gibi yapıyorum lg ekranında kalıyor.acaba zamanlama hatası mı yapıyorum bilemiyorum
telefonu kapatıyorum ses açma tuşuna basılı tutup aynı esnada usb bağlantısını takıyorum ama olmadı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hatta şu an ekran tamamen karardı, şarjı bitmiştir diye düşündüm ama bozuldu sanırım![]()
şu an telefon tamamen tepkisiz.şarja taktım ledleri bile yanmıyor.Twrp girebiliomusunuz
Bilemiyorum twrp girebilseydiniz otg kablosuyla cozulebilirdi [emoji20] bende aynı durumu yasadm ama twrp girebildigim icin cozdum LG yazısıda gelmiosa bi servise göster ana kartta sorun olabilir bozulmusda olabilirşu an telefon tamamen tepkisiz.şarja taktım ledleri bile yanmıyor.
usb bağlantısından bilgisayara bağlıyorum yeni donanım aygıtı bulundu sesi çıkmıyor
ölü gibi yatıyor
LG yazısı geliyo yazmssnz ustte simdi odamı yok varsa twrp girmeyi deneyin girerse cozum kolaydownload moda almaya çalışırken ekran kararıyor mu tamamen bilemiyorum.gereksiz bir güncellemenin başıma açtığı şeye bak ya hay aksi
hocam sanırım anakart falan da yanmış olabilir bilemiyorum çünkü 2-3 saattir telefon açık ve ısınmıştı biraz
yok hocam telefon bildiğiniz ölüm sessizliğindeLG yazısı geliyo yazmssnz ustte simdi odamı yok varsa twrp girmeyi deneyin girerse cozum kolay
yok hocam telefon bildiğiniz ölüm sessizliğindeLG yazısı geliyo yazmssnz ustte simdi odamı yok varsa twrp girmeyi deneyin girerse cozum kolay
Anakart bildigim kadaryla 600 tl filanyok hocam telefon bildiğiniz ölüm sessizliğinde
twrpden de yukarıda yazılan yollardan deneyim hard format atmıştım bi sonuca varamadım.
şimdi asıl merak ettiğim telefonum hiç çalışmayacak mı yoksa çok yüksek bi ücret bana girecek mi
yok hocam telefon bildiğiniz ölüm sessizliğinde
twrpden de yukarıda yazılan yollardan deneyim hard format atmıştım bi sonuca varamadım.
şimdi asıl merak ettiğim telefonum hiç çalışmayacak mı yoksa çok yüksek bi ücret bana girecek mi
hocam telefon mucizevi bir şekilde açıldıAnakart bildigim kadaryla 600 tl filan
Cok iyi o zaman ben birazdan uyucamda neyse bak simdi yapman gereken soyle ilk flash bellege otg kablosuna ihtiyacn var ondan sonra sistemi flasha at cloudy g3 optus g3 hangisi ise flasi otg kablosuna onuda telefona baglican twrp acacaksn ondan sonra mounta basip usb otg yi ac geri gelip install e tikla sonra orda usb otg klasorune gir yukle sistemi karisik yazdm ama kolayhocam telefon mucizevi bir şekilde açıldı
twrpye girdi haliyle
napmam lazım acaba bu arada namaza başlayabilirim![]()
pc suite kuruluyduLg driverlar yuklumu pc de
pc suite kuruluyduLg driverlar yuklumu pc de
Tamam o zaman arkadas yardmcı olur sana ben uyuyorum iyi gecelerpc suite kuruluydu
bir de bu gece support tool kurdum
pc suite kuruluydu
bir de bu gece support tool kurdum
hocam özel mesaj gönderdim bakarsanız sevinirimYada ver numaranı ben arayım seni
oo telefonu yapıldımı hayırlı olsun iyi atlattınhocam çok büyük adamsın