tamamdırStock rom yükleme aracı işte. İsmi daha kolay olsaymış iyiymiş. YHGY diyelim bundan sonra.![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
tamamdırStock rom yükleme aracı işte. İsmi daha kolay olsaymış iyiymiş. YHGY diyelim bundan sonra.![]()
LG den size teklif gelecek ve LG de şef olarak çalışacaksınız bu gidişleStock rom yükleme aracı işte. İsmi daha kolay olsaymış iyiymiş. YHGY diyelim bundan sonra.![]()
LG den size teklif gelecek ve LG de şef olarak çalışacaksınız bu gidişleAyrıca LG G2 den çabuk vazgeçtiniz
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] art desteği de varmış romda,bu iyi oldu işte![]()
i5s aldı ya, takmaz daha doğruymuş yanlışmış.![]()
Biraz gelişince 10 numara olacak bence,şimdilik geçmeye değmez. Bu arada geri dönmek istersem yine full wipe yapmam lazım dimi sonra da restoredan yedekleri yüklicem?
@Vikings eyvallah viko![]()
Arkadaşlar art yi kullanmayın romun stabilitesini bozuyo.
Dalvik ve art androidin çalışma zamanları,kısaca dalvikte bir işlem yaparken önce hafızaya alıp sonra yapıyor art(android run time)'de ise direk yapıyor, ileride art kullanılacak henüz deneme aşamasında şuan için stabil değil ve uygulamaların çökmesine sebebiyet verebiliyor.Art ne ya ?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] viko ben bu G3 romundan sıkıldım ya cm11 flashlamak istiyorum,full wipe yapıp gapss+cm 11 dosyasını flashlasam yeter mi?
Bir de cm flashlayınca root gider mi,super su flashlayacak mıyım yine?
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] , Wipe yap sonra advanced wipeye gir ınternal storge var o hariç hepsini işaretle wipeyi yap. Installa gir Rom ve GAppsı flashla. Root gitmeyecektir. Play storeden supersu indir güncelle veya twrp üzerinden flashlayabilirsin supersu uygulamasını.
Yeni girdim custom rom işine mazur görünla cm romda root olmaz mı ne gerek var supersu yüklemeye flashlamaya![]()
G3 te gidince korktum abi sorayım dedim hepinize teşekkür ederimCm tavsiye etmiyorum sen stock rom'a geri dön. En iyisi stock.
İlle de cm dersen, full wipe, rom, ardından gapps flaşlamalısın. Başka işleme gerek yok. Root gitmez. Root cm'nin özünde var.![]()
G3 te gidince korktum abi sorayım dedim hepinize teşekkür ederim![]()
tamamdırG3 romu ayrı. Yapan kişi içine supersu eklememiş. O yüzden gidiyor. Ama cm gibi romlarda supersu içinde gömülüdür.
Gapps'i inderemiyorum hata verip duruyo?hepsini yollarim simdi gapps linki var mi sende saglam 5.ye hata aliyorum deli oldum[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] o kadar yüklüyorsun, insan bi ekran görüntüsü paylaşır.masaüstü, uygulama menüsü, bildirim paneli, ayarlar vs. Çek yolla eğer cm yüklemediysen
![]()
Beğendim ama çok eksik var full G3 ROM portlansın geçicem ,şuan cm deniyorum.Gayet güzel olmuş bu neyini beğenmedin![]()
Beğendim ama çok eksik var full G3 ROM portlansın geçicem ,şuan cm deniyorum.
Göstermedim çünkü berbatG2 stock'tan eksi yönü var mı peki? Bir de en önemli şeyi göstermedin. Dokunmatik tuşların ayarları, çeşitleri, kombinasyonları![]()