LG G2 için G3 Romu çıktı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bildiğin G3 oldu. ama sorunları var. iyice oturması gerek.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Romu kullanan arkadaşlar
Bende lgnin smart kılıfı varda bunun önündeki pencere dikdörtgen şeklinde ancak g3 deki bunun bir üst modeli daire yani demem o ki bu romu kurarsam öndeki pencereyi kullanamayacak mıyım?
Bu arada bende şuan optimus rom var g pro 2 den uyarlanmış olan

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Romu kullanan arkadaşlar
Bende lgnin smart kılıfı varda bunun önündeki pencere dikdörtgen şeklinde ancak g3 deki bunun bir üst modeli daire yani demem o ki bu romu kurarsam öndeki pencereyi kullanamayacak mıyım?
Bu arada bende şuan optimus rom var g pro 2 den uyarlanmış olan

Hayır. Bu rom G3 için olduğu için, G3'lerin kılıflarındaki panel de yuvarlak olduğu için, G2'nin kılıflarını kullanırsın fakat diktdörtgen şeklinde görünmez yuvarlak şekilde görülür.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hayır. Bu rom G3 için olduğu için, G3'lerin kılıflarındaki panel de yuvarlak olduğu için, G2'nin kılıflarını kullanırsın fakat diktdörtgen şeklinde görünmez yuvarlak şekilde görülür.
olamaz yaaa tüh... kötü oldu bu :(

ersoyersin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cloudyg3 1.9.1 sürümünü dün akşam yükledim. ilk gün ve smart notice haricinde hiçbir problem yok. onu da dil ayarları ile çözdüm sayenizde:thumbup1:. diğer romları denemedim fakat bunun arayüzünü çok seviyorum. alt sürümlerde batarya, bağlantı, kamera daha stabil romlar varsa deneyimlerinizden faydalanmak isterim..

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cloudyg3 1.9.1 sürümünü dün akşam yükledim. ilk gün ve smart notice haricinde hiçbir problem yok. onu da dil ayarları ile çözdüm sayenizde[emoji106]1:. diğer romları denemedim fakat bunun arayüzünü çok seviyorum. alt sürümlerde batarya, bağlantı, kamera daha stabil romlar varsa deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
Optimus g3 rom'u denedin mi?