LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1.2 vardı dün gece 1.3.2 kurdum gerçekten harika olmuş özellikle gelen arama saat vb. şeyler quick window kılıfta taşma yapıyordu bu sürümle tam oturmuş, 1.2 ye göre daha hızlı ve akıcı , radyonun arka planı değişmiş beyaz olmuş, smart notice türkçe çalışıyor (dili önce ingilizce sonra türkçe yapmaya gerek yok), exchange hesapları hala türkçe dilde çalışmıyor :) ısınma sorunu ile karşılaşmadım, birde 1.2 de internet bağlantı hatası alıyordum şimdi düzeldi ve daha hızlı geldi bana

genel olarak harika

Selamlar biraz erken konuşmuşum galiba

1.3.2 kurmuştum telefonu bugün öğleyin 13:00 de şatjdan çektim saat 16:30 da pat diye smart notice düştü şarj %15 in altına düşmüştü, normalde %30 da ikende uyarı veriyordu. biraz oyun oynamıştım okadar sonra tekrar şarja taktım akşam 19:30 şarjdan çekip dışarı çıktım saat 23 te şarjım %60 ın altına düşmüştü, deneme için hayday i açıp 3 dakika kadar oynadım ve 3 dakika içinde pilin %7 azaldığını gördüm, normalde sabah 07:00den akşam 21:00 e kadar radyo oyun internnet görüşmeler vs. toplamda %60 civarında pil harıcıyordu.

bu hızlı tüketimin sebebi ne olabilir acaba yardımcı olabilirmsiiniz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Selamlar biraz erken konuşmuşum galiba

1.3.2 kurmuştum telefonu bugün öğleyin 13:00 de şatjdan çektim saat 16:30 da pat diye smart notice düştü şarj %15 in altına düşmüştü, normalde %30 da ikende uyarı veriyordu. biraz oyun oynamıştım okadar sonra tekrar şarja taktım akşam 19:30 şarjdan çekip dışarı çıktım saat 23 te şarjım %60 ın altına düşmüştü, deneme için hayday i açıp 3 dakika kadar oynadım ve 3 dakika içinde pilin %7 azaldığını gördüm, normalde sabah 07:00den akşam 21:00 e kadar radyo oyun internnet görüşmeler vs. toplamda %60 civarında pil harıcıyordu.

bu hızlı tüketimin sebebi ne olabilir acaba yardımcı olabilirmsiiniz.

Dostum git gide daha iyi olacaktır pil sıcaklardan pil ısınıp fazla güç harcamış veya arka planda uygulamalar kalmış olabilir.Günde 1 2 kere ram,önbellek temizlemek iyidir :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim denedim bi iki arkadasin ovdugu romu xle basliyan bi rom ama 1 saat kullandim kullanmadim v1.3.1e dondum sanirim daha iyi bi rom suanlik yok :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardesim 1 saat kullandim kullanmadm v1.3.1e geri dondum suanlik en iyisi bu gibi

Bende 1.3 yukledim biraz zor oldu ama genede oldu :) su anda memnunum bir sorun yok sarjida gayet guzel. Gerci onemli test bugun metrobusde cok kullaniyorum hem oyun radyo face whts ve bakalim sarj olayini aksam yazarim.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende 1.3 yukledim biraz zor oldu ama genede oldu :) su anda memnunum bir sorun yok sarjida gayet guzel. Gerci onemli test bugun metrobusde cok kullaniyorum hem oyun radyo face whts ve bakalim sarj olayini aksam yazarim.
ben 4 - 4.5 saat ekran süresi alıyorum şuanlık yeterli gibi bana :)

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler sag üst kosede saatin saginda öö öL gibi gicik bir yazi var onu nasil kaldirabiliriz

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Romun kendi kamerasıyla yaklaştırıp fotoğraf çektiğimde yemyeşil oluveriyor. romu kullanan arkadaşlar bi deneyebilirler mi ?

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öle bi sorun yok... tek sorunumuz e posta uygulaması..:) microsoft exchangeden girilmio.. outlook kurduk...

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu romdan başka rom deneyen ve tavsiye eden var mı ? deneyimleriniz neler .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bu romdan başka rom deneyen ve tavsiye eden var mı ? deneyimleriniz neler .

Cyanogenmod 11 öneririm, deneyimlerimi yazamam ama en stabil ve performanslı çalışan romlardan benim için birinci sırada geliyor.

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cyanogenmod 11 öneririm, deneyimlerimi yazamam ama en stabil ve performanslı çalışan romlardan benim için birinci sırada geliyor.

Kardesim onu bende denedim iki gunde bi duzeltme geliyor bu cok iyi . ama bende isiniyor diger romlara gore fazla bide pil dayanmiyor . ona dorimanx kernel kuran varmi ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kardesim onu bende denedim iki gunde bi duzeltme geliyor bu cok iyi . ama bende isiniyor diger romlara gore fazla bide pil dayanmiyor . ona dorimanx kernel kuran varmi ?

Her gün düzeltme dediğiniz şey günlük sürümdür, her gün 1 adet yeni sürüm çıkartıyorlar isterseniz yüklersiniz ister yüklemezsiniz size kalmış bir şey, çok hatalar buglar olabiliyor günlük sürümlerde.

Snapshot yüklemenizi tavsiye ederim sanırım en son Snapshot M9 çıkmıştı onu yükleyin m10 çıkana kadar onda kalabilirsiniz.

Şarj konusunda bir şey diyemem performanslı rom olduğu için fazla şarj tüketebilir.

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arakdaşlar ben OptimusG3 romu kullanıcısıyım. Bu romu kullandığımdan beri eski fotolarım ve günlük whatsapptan gelen fotoların hiçbiri galeride gözükmüyor. Lütfen yardımcı olun, çok can sıkıcı bir durum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kk baseband nasıl flashlanıyor nasıl yapcaz

Eğer jelly bean yani 4.2.2 sürümünü kullanıyorsanız ve bu optimus romunu yükleyecekseniz o zaman kk baseband gerekiyor, eğer Kitkat 4.4.2 kullanıyorsunuz kk baseband'ı flashlamanıza gerek yok.

Aynı romu yükler gibi flashlıyorsunuz TWRP Recovery'den ınstall kısmından.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefona optimus g3 ün romunu atmadan advanced wipe dedim şimdi açılmıyor napıcam yardım edin

altgecit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar söylendiği şekilde telefonu rootladım ve recovery den de yazıldığı şekilde wipe ta yaptım yalnız telefona reboot system dediikten sonra lg logosunda takılı kaldı sanırım sistemi komple sildim ne yaptıysam telefon açılmıyo recovery bölümüne girebiliyorum ama daha önce almış olduğum backup u da orada göremiyorum ne yapacağımı şaşırdım atacak olduğum romu da telefona atmamıştım daha o da olmayınca iptal oldum resmen lütfen biri yardımcı olabilir mi? nasıl açıcam bu teli bu arada telim de lg g2 d802tr 16 gb