Bende 1.2 vardı dün gece 1.3.2 kurdum gerçekten harika olmuş özellikle gelen arama saat vb. şeyler quick window kılıfta taşma yapıyordu bu sürümle tam oturmuş, 1.2 ye göre daha hızlı ve akıcı , radyonun arka planı değişmiş beyaz olmuş, smart notice türkçe çalışıyor (dili önce ingilizce sonra türkçe yapmaya gerek yok), exchange hesapları hala türkçe dilde çalışmıyorısınma sorunu ile karşılaşmadım, birde 1.2 de internet bağlantı hatası alıyordum şimdi düzeldi ve daha hızlı geldi bana
genel olarak harika
Selamlar biraz erken konuşmuşum galiba
1.3.2 kurmuştum telefonu bugün öğleyin 13:00 de şatjdan çektim saat 16:30 da pat diye smart notice düştü şarj %15 in altına düşmüştü, normalde %30 da ikende uyarı veriyordu. biraz oyun oynamıştım okadar sonra tekrar şarja taktım akşam 19:30 şarjdan çekip dışarı çıktım saat 23 te şarjım %60 ın altına düşmüştü, deneme için hayday i açıp 3 dakika kadar oynadım ve 3 dakika içinde pilin %7 azaldığını gördüm, normalde sabah 07:00den akşam 21:00 e kadar radyo oyun internnet görüşmeler vs. toplamda %60 civarında pil harıcıyordu.
bu hızlı tüketimin sebebi ne olabilir acaba yardımcı olabilirmsiiniz.