Paramedik54
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
hocam cihazı açalım yeterki, yedek felan önemli değil şuan cihaz tamamen silinmiş durumda zaten sadece TWRP menüsü açılıyor her açılışta
Kdz var mi indi mi?hocam cihazı açalım yeterki, yedek felan önemli değil şuan cihaz tamamen silinmiş durumda zaten sadece TWRP menüsü açılıyor her açılışta
Kdz var mi indi mi?
Kardeşim şuan seninle aynı sorunu yaşıyorum. Bir şeyler yaptım ve telefon LG logosundan sonra TWRP'ye atıyor kendini. İnternal storage dahil wipe yaptım ve OTG kablosuyla ROM'u yüklemeye çalıştım ama logoda takılıyor ama ROM eksik galiba. En fazla 10 saniyede yükleniyor çünkü. ROM'u şuan indiriyorum, inşallah açarım. Şuan senle aynı sorunu yaşıyorum.Hocam hayırlı akşamlar , cihazım lg logosunda kalıyor ve açılırken sürekli TWRP'ye atıyor. Pc support tools'tan stok romu yükleyemedim hata veriyor , otg ile aynı romu tekrar flashlamayı deniyorum sorunsuz flashlıyorum fakat hala LG logosunda kalıyor ben ne yapabilirim cihazı şuan çöpe atasım var hiçbirşey yapamıyorum kaldım böyle
1.4.1 den stock roma sorunsuz dönebilen var mı arkadaşlar
Eğer sıkıntı değilse sistemi tekrar yükleyinMerhabalar. Az önce ön dokunmatik tuşlar kayboldu. Daha sonra Ayarlar-Ekran a geldim. Bir de ne göreyim. Ön dokunmatik tuşlar menüsü yok. Bu yüzden geri gidemiyorum. Ana menüye gelemiyorum. Lütfen acil yardım bekliyorum. Hard Reset yaptım yine olmadı![]()
Hatirlamiom ama g3 romunda temadan seffaf tarzi bir tema var onda degisiyorSmart notice yi nasıl şeffaf yapabiliriz
1 tane tema varHatirlamiom ama g3 romunda temadan seffaf tarzi bir tema var onda degisiyor
Yok ama cyanogenmod 12 var suan kullaniyorum hic sorunla karsilasmadm gelcegini dusunuyorum ama nasilsa sistemler g3 ten port ediliyorG3 romunun 5.0 lısı çıkar mı arkadaşlar xda da böyle bir şey varmı?
Cm12 sorunlu diyorlarYok ama cyanogenmod 12 var suan kullaniyorum hic sorunla karsilasmadm gelcegini dusunuyorum ama nasilsa sistemler g3 ten port ediliyor
İlk surumu sorunluydu suan sadece rehberseki kisileri gormuyor onun haricinde 4 gundur kullniyorum sorun yokCm12 sorunlu diyorlar
http://www.youtube.com/watch?v=lTCmTo5aDyw videodaki 3 yuvarlak şeklinde hava durumunu,bateri widgetinin ismini bilen var mı? çoooook iyi....