• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

Ben bunu birkaç kere kurdum fakat konuşma sesi ve ses kaydetme cızırtılı ve az gelmeye basladı. Nedeni nedir herseyi doğru yaptım full wipe falan.

Selamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum

Selamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum

Isı derece olaylarından pek anlamıyorum, telefonların ısısı nerde aşırı veya normal olduğu ile ilgili bir bilgim olmadığı için bu konu hakkında yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim ki, 5 dakikalık oyun bile oynasanız telefon cayır cayır olursa sorun var demektir.

Rom malesef yarına kaldı...

XDA:DevDB Information
OptimusG3 Rom V1.3 is coming soon i have problems with uploading sorry :/, ROM for the LG G2

Version Information
Status: Stable
Current Stable Version: 1.3
Stable Release Date: 2014-08-23

1.2 kullanıyorum 1.3 nasıl kurucam direk baktım romun üstüne autorec kuruluyor fakat flash recovery yapmıyor.

Cloudy G3 mi daha iyi yoksa bu mu ? aralarındaki fark ne ?

Şuan Cloudy G3 kullanıyosan optimusa geçmeni gerektirecek bariz farklar yok. Optimus V1.3 Türkçe kurulum sonrası smart notice hatası giderilmiş. Kamera da cheese shutteri seçince kamera durduruldu hatası veriyor. Haritalar uygulaması yok. Sanal tuşlar g3 tarzı yapılandırılmış. Rom kurulumu için ilk sayfada ki yönergelerini takip edin.

Konuya V1.3 Sürümü eklenmiştir arkadaşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilgiler yenilenmiştir.

romu kurdum iyi güzel rom görsel olarak fakat klavyesi beni deli ediyor kelime tahmini çok geç geliyor. stock romdaki klavyeyi buna yükledim ama yine aynı klavye açıldı. system/app dizinine kopyaladım ve gerekli izinleri verdim. varmı stock klavye apksı ? simdi CloudyG3_1.3. denicem fark olarak kernel değişmiş başka fark göremiyorum :D

Bunu 1.2 nin üstüne nasıl kurucam tekrar stock a dönüp bunumu kurmam gerek?

1.2 yi nasıl kurduysan bunu da öyle kur kk basebantı tekrar yüklemene gerek yok. ilk sayfa da anlatımı var sırasıyla uygula. herhangi bir romu kurarken stock roma geçme şartı yoktur. sadece wipe yapman yeterli tabi internal storajı seçme sistemi komple silersin yoksa...

1.2 yi nasıl kurduysan bunu da öyle kur kk basebantı tekrar yüklemene gerek yok. ilk sayfa da anlatımı var sırasıyla uygula. herhangi bir romu kurarken stock roma geçme şartı yoktur. sadece wipe yapman yeterli tabi internal storajı seçme sistemi komple silersin yoksa...
Tamam teşekkürler birde ben bu romda gerekli değil diye kk baseband kurmamıstım o nedir?

Arkadaşlar V1.3'ün linki kırılmış Xda'da aynı şekilde yenilediklerinde burayada eklenecektir.

Cloudy 1.3 ü beğenmedim arayüz akıcı gelmedi bana optimus 1.3 daha iyi ve sorunsuz şuana kadar ama yinede bi stock performansı vermiyor.

Edit:Wifi hotspot çalışmıyor Wifi ye bağlanmada da problemler var güncelleme bekleyin derim

optimus 1.3 sürümünde hotspot, miracast, e-mail, camera sorunlu, OptimusRs v1.3.1 için çalışmalara başlamış. yakında paylaşıma sunar. yalnız cloudy g3 şimdilik daha iyi yeni sürüme kadar cloudy g3 ü kullanmak daha mantıklı...

Geri