LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bunu birkaç kere kurdum fakat konuşma sesi ve ses kaydetme cızırtılı ve az gelmeye basladı. Nedeni nedir herseyi doğru yaptım full wipe falan.

deoman's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Selamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum

Isı derece olaylarından pek anlamıyorum, telefonların ısısı nerde aşırı veya normal olduğu ile ilgili bir bilgim olmadığı için bu konu hakkında yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim ki, 5 dakikalık oyun bile oynasanız telefon cayır cayır olursa sorun var demektir.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom malesef yarına kaldı...

XDA:DevDB Information
OptimusG3 Rom V1.3 is coming soon i have problems with uploading sorry :/, ROM for the LG G2

Version Information
Status: Stable
Current Stable Version: 1.3
Stable Release Date: 2014-08-23

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Indirip kurupta yukleyen varmi ?

Merak ediyorum 1.2 den farki ve ozellikleri neler ?

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.2 kullanıyorum 1.3 nasıl kurucam direk baktım romun üstüne autorec kuruluyor fakat flash recovery yapmıyor.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cloudy G3 mi daha iyi yoksa bu mu ? aralarındaki fark ne ?

Şuan Cloudy G3 kullanıyosan optimusa geçmeni gerektirecek bariz farklar yok. Optimus V1.3 Türkçe kurulum sonrası smart notice hatası giderilmiş. Kamera da cheese shutteri seçince kamera durduruldu hatası veriyor. Haritalar uygulaması yok. Sanal tuşlar g3 tarzı yapılandırılmış. Rom kurulumu için ilk sayfada ki yönergelerini takip edin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuya V1.3 Sürümü eklenmiştir arkadaşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilgiler yenilenmiştir.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
romu kurdum iyi güzel rom görsel olarak fakat klavyesi beni deli ediyor kelime tahmini çok geç geliyor. stock romdaki klavyeyi buna yükledim ama yine aynı klavye açıldı. system/app dizinine kopyaladım ve gerekli izinleri verdim. varmı stock klavye apksı ? simdi CloudyG3_1.3. denicem fark olarak kernel değişmiş başka fark göremiyorum :D

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu 1.2 nin üstüne nasıl kurucam tekrar stock a dönüp bunumu kurmam gerek?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Hayır, Twrp recovery'e girip v1.3 romu seçiyorsunuz ve yükle diyorsunuz bu kadar basit, bir şey silmenize gerek yok direk v1.2'nin üstüne kurun.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1.2 yi nasıl kurduysan bunu da öyle kur kk basebantı tekrar yüklemene gerek yok. ilk sayfa da anlatımı var sırasıyla uygula. herhangi bir romu kurarken stock roma geçme şartı yoktur. sadece wipe yapman yeterli tabi internal storajı seçme sistemi komple silersin yoksa...

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.2 yi nasıl kurduysan bunu da öyle kur kk basebantı tekrar yüklemene gerek yok. ilk sayfa da anlatımı var sırasıyla uygula. herhangi bir romu kurarken stock roma geçme şartı yoktur. sadece wipe yapman yeterli tabi internal storajı seçme sistemi komple silersin yoksa...
Tamam teşekkürler birde ben bu romda gerekli değil diye kk baseband kurmamıstım o nedir?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar V1.3'ün linki kırılmış Xda'da aynı şekilde yenilediklerinde burayada eklenecektir.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
1.3 de problemler var galiba xda da yorumlar var öyle

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Cloudy 1.3 ü beğenmedim arayüz akıcı gelmedi bana optimus 1.3 daha iyi ve sorunsuz şuana kadar ama yinede bi stock performansı vermiyor.

Edit:Wifi hotspot çalışmıyor Wifi ye bağlanmada da problemler var güncelleme bekleyin derim

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
optimus 1.3 sürümünde hotspot, miracast, e-mail, camera sorunlu, OptimusRs v1.3.1 için çalışmalara başlamış. yakında paylaşıma sunar. yalnız cloudy g3 şimdilik daha iyi yeni sürüme kadar cloudy g3 ü kullanmak daha mantıklı...