LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bende v1.1 var arkadaşlar 1.2 indirip telefona atıcam ardından full wipe sonra rom kuracağım dimi
KK baseband falan yuklememe gerek yok sadece yukardakı adımları yapsam yeter demı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şimdi bende v1.1 var arkadaşlar 1.2 indirip telefona atıcam ardından full wipe sonra rom kuracağım dimi
KK baseband falan yuklememe gerek yok sadece yukardakı adımları yapsam yeter demı

Merhaba,

Romu indirin direk v1.1'in üstüne kurun wipe yapmaya kk baseband yüklemeye gerek yok.

yasarince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 romunun 3. aşamasını yaparken sizin dediğiniz gibi secenekleri isaretledim sonra alttaki maviyi çektim yine aynı seçeneklerin oldugu ekran geldi olmuştur diye burdan çıkmak istedim, reboota tıkladım sonra systeme tıkladım supersu installer geldi not do installer vardı bi de mavi şey vardı ben mavi şeyi çektim sonra telefon yeniden başlarken lg yazısında kaldı ışık yanıp sönuyor hala açılmadı ne yapmalıyım

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim telefon 4.2.2 ben 4.4.2 ye geçmeden bu rom u yapabilirmiyim

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Yukleyebilirsin sanırım romla beraber kk baseband gibi birsey vardi onu yuklersen oluyordu

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben Bu İşde Yeniyimde Bu TWRP RECORDY DEN WİPEYİ NASIL AÇIYORUZ O DOSYA NEREDE

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim Twrp recovery'i yüklemeyi başardıysan zaten ana menüde wipe olarak görmen gerekiyor sol üstte olması gerekiyo wipe dedikten sonra internal storage hariç tüm tikleri işaretleyip ok işaretini soldan sağa doğru kaydırman gerekiyo

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Twrp recovery'e girince sağ üstte wipeye girin ardından advanced wipeye girin.

İnternal storge hariç tüm seçenekleri işaretleyin ve mavi işareti kaydırın.

Dikkatli olun, full wipe işlemi yaparsanız telefonunuzda hiç bir şey kalmaz açamazsınız o yüzden rom telefonunuzda olması lazım artık hangi romu yüklüyorsanız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
.ok merak ettiğim bir konu var şimdi bunu yükledim 32 gb g2 var bende baktım psde bağlayım teli 21.2 gb boş 3.51 gb kullanılıyor diyor yani sistemin yüklediğindeki hafızasu o kdr geriye kalan 7.3 gb lik alana ne oldu sistem yedeği felan almıştım onamı gitti acaba sistem yedeğini nasıl silebilirim bilen varsa anlatırsa çok makbule geçer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler sistem yedeği almıştım ama bayağı yer kağlıyor nasıl silebilirim bilen varmı?

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Twrp recovery'e girince sağ üstte wipeye girin ardından advanced wipeye girin.

İnternal storge hariç tüm seçenekleri işaretleyin ve mavi işareti kaydırın.

Dikkatli olun, full wipe işlemi yaparsanız telefonunuzda hiç bir şey kalmaz açamazsınız o yüzden rom telefonunuzda olması lazım artık hangi romu yüklüyorsanız.

kk basebandı nasıl yüklüyoruz flashlıyoruz

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
V 1.1 de 8,5 saat ekran suresi aldim. Mobil ver hep acik ve telofon 3g sebekede 5 saat boyunca whatsapp gorusmesi. Parlaklik %50 ve otomatik ayarli

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaş il once kk baseband ı yükleyin demiş o rar içindeki dosyayı telefon dosyasınamı atıyoruz ben bu işte yeniyim kusura bakma çok soru sorduysam

Merhaba,

Öncelikle istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz, lütfen çekinmeyin!.

Romu yükledikten sonra kk baseband'ı yüklemek daha mantıklı olucaktır, ben ilk kk baseband'ı yükleyip romu yükledim ve bir sorun keşfetmedim açıkçası.

TWRP Recovery dediğimiz yani kk baseband rom gibi şeyleri yüklediğimiz recovery'miz .zip uzantılı dosyaları görüyor yani kk baseband'ı indirdiğinizde .zip yani rar oluyor sıkıştırılmış dosya sanırım o halde direk telefona atıyorsunuz, aynısı rom için geçerli onuda .zip olarak telefona atıyorsunuz yoksa twrp recovery dosyaları görmez.

swell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 de aldıgım yedegi (lg backup ve Pc suit) bu romu yukledikten sonra hic bi sekilde geri atamıyorum.
pc suit zaten calısmıyor. bu romda da lg backup yok.
rehber ve mesajlar gibi yedegimdeki bilgileri tekrar nasıl kullanırım..
saygılar

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 de aldıgım yedegi (lg backup ve Pc suit) bu romu yukledikten sonra hic bi sekilde geri atamıyorum.
pc suit zaten calısmıyor. bu romda da lg backup yok.
rehber ve mesajlar gibi yedegimdeki bilgileri tekrar nasıl kullanırım..
saygılar

Merhaba,

TWRP Recovery ile aldığınız yedeği tekrar TWRP Recovery'den yükleyeceksiniz, bilgisayar veya programlar ile değil.

TWRP Recovery'e girmek için google play storeden quickboot uygulamasını indirin kurun ve açın, recovery'e tıklayıp root izinini verin telefon kapanıp TWRP Recovery olarak başlayacaktır.

Sağ tarafta 2ci sırada Restore seçeneği var ona girince altta 1 adet dosya görüceksiniz zaten oda aldığınız yedektir, ona tıklayıp karşınıza gelen ekranda en aşağıda bulunan mavi simgeyi sağ tarafa doğuru kaydırarak yedeğinizi yükleyebilirsiniz.

swell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twrp den yedek almamıstım maalesef. Bu durumda yedekleri geri yukleyemem mi.
yoksa eski roma geri donup aynı islemleri tekrar mı yapmalıyım.
eski roma nasıl donebilirim.
tesekkurler

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
twrp den yedek almamıstım maalesef. Bu durumda yedekleri geri yukleyemem mi.
yoksa eski roma geri donup aynı islemleri tekrar mı yapmalıyım.
eski roma nasıl donebilirim.
tesekkurler

Lg Pc Suite ile Yükseltme Hataları Geri Yükle seçeneğini kullanarak orjinal romunuza dönebilirsiniz.

swell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya 20b romu kullanırken optimus g3e gectim. pc suite le aldıgım yedekleri geri yukleyemeyince. tekrar 20b ye döndüm. ancak pc suite yedekleri geri yuklemeye basladıgında telefon yeniden baslatılacak diyor tel kapanıyor pc suite yedek geri yuklemeyi baslatmadan bi muudet bekleyip bir hata olustu diyor ve tel normal acılıyor.son haliyle yeniden yedek alıyorum bu yedekte de geri yuklemede aynı sorun oluyor. pc suite hic bi sekilde geri yukleme yapmıyor. ilk yedegimdeki dosyalarda onemli benim icin. bu sorun icin yardımcı olabilecek var mı. en az 4-5 kez ilk yedekledigim roma döndüm olmadı bi turlu.Ayrıca ilk zamanlar telefonun sesi cok iyi iken artık karsı tarafın sesini neredeyse duyamıyorum.bluetooth kulaklıkla ancak konusabildim bugun. yardımlarınızı bekliyorum tesekkur ederim.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolay gelsin [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]; bu romu kullanıyorum romun quick circle g3e göre ben g2 kilifi aldiğimda uyku modlu kullanamıyorum g2nin circle sini nasil yüklerim?