S
SDN Okuru
SDN Okuru
Ben bunu birkaç kere kurdum fakat konuşma sesi ve ses kaydetme cızırtılı ve az gelmeye basladı. Nedeni nedir herseyi doğru yaptım full wipe falan.
Normaldir hocamSelamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum
Selamun aleyküm arkadaşlar benim telefonumda 20D almanya romu var telefonda ısınma mevcut 42 yi buldum sıcaklıkta normalmi 5 dakika telefonla oynayayım sıcaklığı hissediyorum
Uzerinde calistigini soyluyordu ama ne zamana yayinlanir bilinmiyorYeni versiyonu ne zaman çıkcak acaba😜
Uzerinde calistigini soyluyordu ama ne zamana yayinlanir bilinmiyor
Saat kac gibi belli olur ?optimus G3 v1.3 yayın tarihi 22.08.2014
Version Information
Status: Stable
Current Stable Version: 1.3
Stable Release Date: 2014-08-22
Kaynak
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788077
upload ederken bir sorun yaşamış ondan dolayı yarına kalmış.Nedenki ?
Cloudy G3 mi daha iyi yoksa bu mu ? aralarındaki fark ne ?
Bunu 1.2 nin üstüne nasıl kurucam tekrar stock a dönüp bunumu kurmam gerek?
Bunu 1.2 nin üstüne nasıl kurucam tekrar stock a dönüp bunumu kurmam gerek?
Tamam teşekkürler birde ben bu romda gerekli değil diye kk baseband kurmamıstım o nedir?1.2 yi nasıl kurduysan bunu da öyle kur kk basebantı tekrar yüklemene gerek yok. ilk sayfa da anlatımı var sırasıyla uygula. herhangi bir romu kurarken stock roma geçme şartı yoktur. sadece wipe yapman yeterli tabi internal storajı seçme sistemi komple silersin yoksa...
Jelly Bean'den gelenler için hazırlanmış fix.Tamam teşekkürler birde ben bu romda gerekli değil diye kk baseband kurmamıstım o nedir?
Hmmm tamam ben kitkattan kurmuştum önemli değilmiş. Bilgilendirmeler için sağolun.Jelly Bean'den gelenler için hazırlanmış fix.