Birisinden hoşlanıyorum ama işler karışık..? (2 SORU)

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Çok haklısın.Gerçektende iyi olan bu dünyada hep haksızlığa ve ihanete uğruyor.Sen ne kadar iyi niyetli olsan karşındakiler o kadar senin iyi niyetinden faydalanıyor ve hep üzülen iyiler oluyor kötülerinse yaptıkları yanına kar kalıyor.

@ugurcan90 Eğer kızla birbirinizi iyi tanıyorsanız ve eğer sende sevginden eminsen karşısına çık konuş.Tüm hissettiklerini mesajla veya arkadaşları aracılığınla söyleme,çık karşısına yüzüne karşı içinde ne varsa söyle gitsin sonra çok pişman olursun benden söylemesi.Bende bir kızı sevmiştim ama ona açılmamıştım sonra öğrenmiştim kızında beni sevdiğini ve hala onun pişmanlığını yaşıyorum ve şu anda başka kızada karşı aynı hatayı yapıyorum sen azından benim yaptığım hataları yapma sevginin arkasında dur sevgine sahip çık eğer olmazsada boş ver zamanla acını unutursun ve unutuluyorda belki biraz zor oluyor ama hayat devam ediyor bir şekide sen acı çekerken o arkadaşlarıyla mutlu mutlu takılmaya devam edecek olan sana olucak ama illaki unutursun onu
Dostum o kadar sahtekar düzenbaz iki yüzlü insanlar tanıdım ki artık kimseye güvenim kalmadı. Ve kime güveneceğimide artık bilmiyorum. Arkadan konuşanlar dolandırıcılar vs. o kadar üzülüyorum ki insanlık nereye gidiyor neyi alıp veremiyorlar neden çekiştirip duruyorlar. Bu durum sadece bu ülkede mi böyle ??

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya millet açılmadan önce numarasını almam daha mantıklı değil mi? nasıl isteyebilirim numarasını?

VaeVictis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk çık karşısına çatır çatır söyle senden hoşlanıyorum diye.Zaten senin arkadaşlığına değer veriyorsa bir zeval gelmeyecektir.Eğer ki bu sebepten dolayı arkadaşlığı da bitecekse salla bitsin gitsin.Kimse hoşlanılmaktan gocunmaz.Eğer ki o da seni seviyorsa o zaman beş dakikada beşiktaş.Hadi bakalım yolun açık olsun.Şunu unutma imkansız aşk yoktur, sınırlarını aşamayan insanlar vardır.

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] bende seninle aynı durumdayım tek farkı benimkinin okuldan olması

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Konu çok eğlenceli.Sırf yorumlar için bile okunası bir konu olmuş tebrik ederim katkı sağlayanları. :D

Seviyorsan git konuş. :P :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de fazla TL var kullanmıyorum telefon numarını verde senin telefona göndereyim,diyip alabilirsiniz tel nosunu.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu işte az çok piştim sayılır.İlk olarak sakın ama sakın utangaç olma.Düşün ki o da senin en yakın arkadaşlarından birisi.Emin ol sen açıldıkça o da açılacaktır.Akabinde ise beklemeye başla yani bu durum devam eder haftalarca ama sen bekle muhabbeti sürdür utanmadan sıkılmadan.Söylemeden önce bayağı bir süre beklemeni tavsiye ederim birbirinizi tanımanız açısından.Sonra ise Aşk-ı Kıyamet ;)

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;yjFFY_f60z0]http://www.youtube.com/watch?v=yjFFY_f60z0[/video]

aman dikkat kardeşim. sonuç hüsran olmasın :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Benim durumum seninkindende kötü kızdan 2 senedir hoşlanıyorum ve busene lise sonum kız bu sene yanımda oturuyor bir türlü açılamıyorum utangaç biriyim bende senin gibi geçen sene biriyle çıkıyordu ve geçen sene ayrılmıstı zaten kıza bir türlü açılamıyorumbizim arkadaşlar *bnelik yapıp kıza benmle ilgili laf ettiler tabi bende kızardım kız yanımdan gitti sonra arka sıradan birkaç arkadaşım kızı çağırıp ayıp ediosun filan deyince kız yanıma tekrar geldi ama bugün bi soğukluk hissettim e yapıcam bende bilmyiorum şeytan diyor al telefonunu içindekileri dök

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
taktiğin var mı peki? (no almak için) :)

İyice tavladığından emin olduktan sonra face filan var mı sor sonradan numarayı sor sen tavlarsan zaten numarasını değil herşeyini alırsın:D Ben kızı bir tavlamıştım direk numarasını vermişti bir keresinde:)

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyice tavladığından emin olduktan sonra face filan var mı sor sonradan numarayı sor sen tavlarsan zaten numarasını değil herşeyini alırsın:D Ben kızı bir tavlamıştım direk numarasını vermişti bir keresinde:)
özele uzun yazıyorum dostum bekle :D

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Dostum o kadar sahtekar düzenbaz iki yüzlü insanlar tanıdım ki artık kimseye güvenim kalmadı. Ve kime güveneceğimide artık bilmiyorum. Arkadan konuşanlar dolandırıcılar vs. o kadar üzülüyorum ki insanlık nereye gidiyor neyi alıp veremiyorlar neden çekiştirip duruyorlar. Bu durum sadece bu ülkede mi böyle ??

Dostum şu anda bende aynı durumdayım kendi aileme ve akrabalarıma bile güvenemez oldum.Bu hayatta ben hep kime güvendiysem o kişiden zarar gördüm.Bana da en çok koyan durum bu güvendiğim insanlardan zarar görmek ve gerçekten bu insanlık nereye gidiyor bilmiyorum sonumuz hayırlı olsun diyeceğimde pek hayırlı olacağını sanmıyorum

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Dostum şu anda bende aynı durumdayım kendi aileme ve akrabalarıma bile güvenemez oldum.Bu hayatta ben hep kime güvendiysem o kişiden zarar gördüm.Bana da en çok koyan durum bu güvendiğim insanlardan zarar görmek ve gerçekten bu insanlık nereye gidiyor bilmiyorum sonumuz hayırlı olsun diyeceğimde pek hayırlı olacağını sanmıyorum
Herşeyin kilidi para paran varsa dostların çok olur kızlar çıkmak isterler her istediğini yaparsın yurtdışına kaçarsın yeni bir hayat kurarsın hep para mutlulukta genelde para ile olur.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herşeyin kilidi para paran varsa dostların çok olur kızlar çıkmak isterler her istediğini yaparsın yurtdışına kaçarsın yeni bir hayat kurarsın hep para mutlulukta genelde para ile olur.

Düşüncene tecavüz edeyim, paraya gelen dostu paraya gelen sevgiliyi herkes bulur iş doğrusunu (gerçeğini) bulmakta...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bu gibi olayların yorumlarını okumak şimdi benim için yaşamaktan daha zevkli...Bu sayede bundan 15 yıl önceki anılarım depreşiyor, o zamanlar neyi doğru , neyi yanlış yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Gerçi şartlar her zaman değişik oluyor ya neyse... :)

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam araya birisini koymıcam :) da numarasını nasıl alabilirim diyoZ

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence en doğrusu direk gidip açılmak lisede 2 sene açılamamıştım kıza sonra gaza geldim açıldım kıza sonuç hüsran moralim çok bozulmuştu kızla aramda çok iyidi o zmanlar sürekli mesajlaşırdık dışarıda görüşürdük felan ama olmadı keşke hiç bir şey yokken açılsaydım dedim o zman fazla kırılmazdım

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bence boş ver açılmayı falan derslerine bak ne açılması kapan sen bu yaşta öyle kız falan iki gun sonra seni bırakıp gider sonra kalirsin öyle uluorta sonra yasin büyüdüğü zaman ah kafam kız peşinde koşmak yerine oturup daha fazla ders çalışıp iyi yerlere gelse idim yada okulu bırakmasa idim okulu bırakanların %40 lik bir oranlara bu kız Aşk meşk davaları yüzünden okulu bırakıp sonra ah kafam Değermiydi o ..... diye çok duyuyorum yetişkin insanlardan boşuna kalp kırıklık ları ve kadın cinsine olan on yargılarınin kötü yönde gelişmesini istemiyor isen boş ver derslerine odaklan .

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç insan insana bunu yapar mı? aklım almıyor :P :D

Neden bahsediyorsun?

Bence boş ver açılmayı falan derslerine bak ne açılması kapan sen bu yaşta öyle kız falan iki gun sonra seni bırakıp gider sonra kalirsin öyle uluorta sonra yasin büyüdüğü zaman ah kafam kız peşinde koşmak yerine oturup daha fazla ders çalışıp iyi yerlere gelse idim yada okulu bırakmasa idim okulu bırakanların %40 lik bir oranlara bu kız Aşk meşk davaları yüzünden okulu bırakıp sonra ah kafam Değermiydi o ..... diye çok duyuyorum yetişkin insanlardan boşuna kalp kırıklık ları ve kadın cinsine olan on yargılarınin kötü yönde gelişmesini istemiyor isen boş ver derslerine odaklan .

Tamam abi özür dilerim

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yav arkadaşlar hoşlandığım bi kız var pek sağlam olmayan bi kaynaktan duyum aldım kimseyle çıkmazmış... bu durumda önce kankasına ondan hoşlandığımı ve böyle bişey olup olmadığını sormam mantıklı olur mu?
SORU 2- nasıl numarasını alabilirim o bana laf atıyor genelde ama ben çekingenim nasıl isteyebilirim?
Yaş 12 mi 13 mü?Yeğenim sen bir ergenlik çağından çık sonra düşün bu işleri...Derslerine çalış derslerine ;)

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] bak bn yazın 1ay süredir bir kızdan hoşlanıyordum bir gün arkadaşıyla beraberdi bende arkadaşımla beraber yanlarına gittik naber fln tanışabilirmiyiz kardeşin çok şirin flndan tanıştım bnde tel nosunu veya faceni istiyordum ama utanıp soramadım bir sonraki görüşümde yanlızken işte naber nasılsın fln konuşmaya başladım işte nerde okuduğunu fln sordum sonra aklıma faceni almak geldi fakat yapamadım ama o yaptı (işte sorun olmazsa soyadını verirsen faceden eklerim dedi) gerisi ztn malum
güvenini topla eğer tel nosunu çok istiyorsan şöyle yapabilirsin:
kızın yanında dolaştığı kişiyi tanıyorsan kızda yanındayken onun arkadaşından kendi tel nosunu iste o arada işte arkadaşları tel rehberime kaydediyorum sende verebilirmisin fln diyerek alabilirsin taktik bnm tarafımdan denenmiştir ve işe yaramaktadır:)

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alamadım ya la numarayı... :S ulan 2 hafta göremicem ya cesaretimi s2m :(