Utku92
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,822
Dostum o kadar sahtekar düzenbaz iki yüzlü insanlar tanıdım ki artık kimseye güvenim kalmadı. Ve kime güveneceğimide artık bilmiyorum. Arkadan konuşanlar dolandırıcılar vs. o kadar üzülüyorum ki insanlık nereye gidiyor neyi alıp veremiyorlar neden çekiştirip duruyorlar. Bu durum sadece bu ülkede mi böyle ??Çok haklısın.Gerçektende iyi olan bu dünyada hep haksızlığa ve ihanete uğruyor.Sen ne kadar iyi niyetli olsan karşındakiler o kadar senin iyi niyetinden faydalanıyor ve hep üzülen iyiler oluyor kötülerinse yaptıkları yanına kar kalıyor.
@ugurcan90 Eğer kızla birbirinizi iyi tanıyorsanız ve eğer sende sevginden eminsen karşısına çık konuş.Tüm hissettiklerini mesajla veya arkadaşları aracılığınla söyleme,çık karşısına yüzüne karşı içinde ne varsa söyle gitsin sonra çok pişman olursun benden söylemesi.Bende bir kızı sevmiştim ama ona açılmamıştım sonra öğrenmiştim kızında beni sevdiğini ve hala onun pişmanlığını yaşıyorum ve şu anda başka kızada karşı aynı hatayı yapıyorum sen azından benim yaptığım hataları yapma sevginin arkasında dur sevgine sahip çık eğer olmazsada boş ver zamanla acını unutursun ve unutuluyorda belki biraz zor oluyor ama hayat devam ediyor bir şekide sen acı çekerken o arkadaşlarıyla mutlu mutlu takılmaya devam edecek olan sana olucak ama illaki unutursun onu