Birisinden hoşlanıyorum ama işler karışık..? (2 SORU)

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION] sende haklısında bn şimdi liseliyim :) bu zamanda lisede paradan çok tipe bakıyolar :P

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] olaya bir mühendis adayı olarak yaklaşıyorum. Bütün ihtimalleri göz önünde tutman lazım.
Ya reddedilirsen onun arkadaşlığını kaybetmeye değer mi?
Ya o da seni seviyorsa bu zamana kadar boşuna beklemiş sayılmaz mısın?

Küçük bir yerden kastın?

Bende mühendis adayıyım :) işte bu sorular. . . Of :(

[MENTION=105914]dadaist[/MENTION] sende haklısında bn şimdi liseliyim :) bu zamanda lisede paradan çok tipe bakıyolar :P

Katılıyorum lise de geçerli değil bu bence de

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
araya sokma kimseyi.öyle direk çıkma teklifi etme kabul etmez.seni fazla tanımıyorsa vakit geçir,zaten anlarsın, hissedersin kızın gönlü olup olmadığını.özet: kız ile vakit geçir, arkadaşlık kur, eğer boş değilse sana, hissedersin.

Işte bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum :( nasıl anlayabilirim

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hormonlar konusunda çok haklısın :D ama iyiki öğretmen liseliyiz okulda kızda var hiç olmazsa :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Lisede tip ve para onemli degil, ne kadar populersen okulda ne kadar taniniyorsan etrafinda o kadar kiz olur. Bir cok lisede ornegini gorebilirsin.

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim burdaki endüstri meslek lisesi komple erkek yaklaşık bin erkek var okulda :) biz bile yaklaşmaya cesaret edemiyoruz

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@dadaist sende haklısında bn şimdi liseliyim :) bu zamanda lisede paradan çok tipe bakıyolar :P
tipin için gelen başkasının tipi için de gider. paran için gelen daha fazlasına gider. öyle birşey için gelsin ki, senden sonra gidecek yeri kalmasın. şimdi lisedesin ama bunu aklında tut. hayatında her zaman karşındakine bir adım attıktan sonra bekle. bekle ki o da bir adım atsın. yoksa aranızdaki mesafe açılır gider.

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION] sen bu konuda % 5milyon haklısın ama bu gönül işi :s atalarımız çok güzel söylemis gönül bu otada ... die karşıdakini fazla seçme imkanın olmuyo

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION]
yarın yanına git de ki
-müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz biraz mesela çıkışta uygun musun?vs.
biraraya gelincede
-ben bir süredir seni izliyorum çok düşündüm ve konuşmaya karar verdim seni yakından tanımak istiyorum sen de ister misin eğer olumlu cevap verirsen çok sevinirim.
dersin.
evet derse gerisi gelir zaten
hayır derse de bir daha böyle bişey söyleyerek seni rahatsız etmicem kusura bakma dersin olur biter

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hoşlanıyorsan git konuş.Başka bir şey yapmana gerek, sen elinden geleni yap olursa olur.

Sonra keşke gidip de konuşsaydım deme. Kaybetmekten çok o keşke koyar insana. Şekil A burada bulunuyor.

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gassipgirlin dediği gibi yap kendine gaz ver bu gece boyu :) yarında git konuş direk (inşallah o gaz bi ara banada gelir :( ) ve bu içi kemiren sıkıntıdan kurtulursun :D hadi herkese hayırlı geceler :D

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION]
yarın yanına git de ki
-müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz biraz mesela çıkışta uygun musun?vs.
biraraya gelincede
-ben bir süredir seni izliyorum çok düşündüm ve konuşmaya karar verdim seni yakından tanımak istiyorum sen de ister misin eğer olumlu cevap verirsen çok sevinirim.
dersin.
evet derse gerisi gelir zaten
hayır derse de bir daha böyle bişey söyleyerek seni rahatsız etmicem kusura bakma dersin olur biter

Dersane pazar günü :)
Direkt seni daha yakından tanımak istiyorum desem? Numarasını nasıl isteyebilirim? Ayrıca önce bi süre mesajlaşmak daha doğru olmaz mı? Ha bide nasıl söylicem ya çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ya kız gerçekten çıkmak istemiyorsa her yüzünüze güleni koluma takıp gezririm havasında bu millet Allah akıl fikir versin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Dersane pazar günü :)
Direkt seni daha yakından tanımak istiyorum desem? Numarasını nasıl isteyebilirim? Ayrıca önce bi süre mesajlaşmak daha doğru olmaz mı? Ha bide nasıl söylicem ya çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum

Sen önce bir tanış. Zaten olumlu bir tanışma olursa numaraları alırsınız. Ve Hayatta asla ilk zamanlarda teklif etme hatasına düşme. Tanışma dönemi sürebilir sürsün de. Olmazsa fazla da zorlama kızı. Direk meseleye dalma, tanışmak için git.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ya kız odunu verirse daha yaın kaç başın kaç önce üniversite askerlik biraz para biriktir sağlam bir yerde iş bul ondan sonra zaten kız adayları sıraya girer bu yaş kız larla çıkmak neye boş şeyler daha önemli şeylere kafanı yor hatta kızların azınlıkta olduu bir sınıfa geçmeni tavsiye ederim.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim lisedeki aşkımı hatırlattın bana ya :D Ulan ne günlerdi be aşırı depresyonlar çok aşık olmalar sevmeler cengiz dinleyip sigara içmeler parkta ağlamalar :D :D Farkındaysan şimdi gülüp geçiyorum klasik sözleri söylemicem sana şimdiki aklım olsaydı lisedeki her kıza çıkma teklifi eder adımı sapığa çıkartırdım :D :D çok ciddiyim o zamanlarda tamam ben bu kızla evlenirim bizimksi farklı lan bak kimsede bunlar yok ya tamm böle dio herkez ama bizimkisi harbiden farklı be abi dioduk :) Bak sana şukadarını söyliyim eğer hoşlanıyosan kankasını amcasını teyzesini kardeşini karıştırma bu en büyük yalnış ilk konuşmada çıkma teklifi edicek değilsin ilk önce zaten arkdasın cagır biraz konusabilirmiyiz de o anlarda soguk terlemeler olcak kalbin biraz hızlı atcak :D korkma hersey kontrolün altında :D Sen varsın kendine güven ben snei biraz daha yakından tanımak istiyorum de %90 nasıl diye sorucaktır sende hani daha yakından derken daha cok konusmak bişeylerimi paylaşmak istiyorum seninle diyebilirsin önce bi nabız yoklaması çek baktın oluo biraz zaman sonra et teklifini kimseyide araya karıştırma kafadan kaybedersin. He red edilme korkusumu :) ya boş koy be abi onunde upuzun bi hayat var milletin 1 hafta bile aklında tutmucagı bişeyi neden takıp kendini geriosunki :) hayır mı dedi gülümse peki de ayrıl içindende s.ktr et de güldürücek seyler bul kendine ne bilim sınıftaki mallarla uğras falan takılma yani senden daha önemli ne var bu dunyada böyle dusun boyle yasa boşkoy gerisini..

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
face kullanıyormusun..msn varmı..numaranı versene..buluşakmı..evlenekmi..boşanakmı...:)) olay bu

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=56759]tatar59[/MENTION] nasil gaza geldim anlatamam :D yarin gidip kizla konusacagim.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Bir süre bekle hemen yanıt verme kızın hareketlerini takip et zaten anlarsın nasıl bir yapıda kız olduğunu aman bide dikkat et paragöz çıkmasın kaptırırsın paranı dikkatle takip et çıkma teklifine değer mi sevgine değermi diye aynı durumu bende yaşadım. Bir süre bekledim değmez olduğuna karar verdim vazgeçtim teklifden

Çok kandırıldım çok haksızlığı uğradım hep iyi niyetim yüzünden ve unutmayın iyiler daima saftır çabuk inanırlar.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
dikkat et de kız seni arkadaş olarak görüyor olmasın.daha önce benim başıma gelmişti
kankasına falan bırşey sorma.kıskanclık komplkesıne girerek sana karşı olumsuz tavır sergıleyebılır

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bir zamandır tanıyorsun sen kızı. Sorman güzel bir şey cevap açık git söyle. Kendimden biliyorum yakınlaştım yakınlaştım baktım yok tak diye söyledim dersin ortasında :D oooo ondan sonra neler oldu neler şimdi evleneceğiz :D

Kimseyi araya koyma.
Ama reddedilirsen müslüm babadan ayrılırsak her şey biter sevgiliyi çok dinlersin sonra unutursun yenisi çıkar :)

hayırlısı.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim lisedeki aşkımı hatırlattın bana ya :D Ulan ne günlerdi be aşırı depresyonlar çok aşık olmalar sevmeler cengiz dinleyip sigara içmeler parkta ağlamalar :D :D Farkındaysan şimdi gülüp geçiyorum klasik sözleri söylemicem sana şimdiki aklım olsaydı lisedeki her kıza çıkma teklifi eder adımı sapığa çıkartırdım :D :D çok ciddiyim o zamanlarda tamam ben bu kızla evlenirim bizimksi farklı lan bak kimsede bunlar yok ya tamm böle dio herkez ama bizimkisi harbiden farklı be abi dioduk :) Bak sana şukadarını söyliyim eğer hoşlanıyosan kankasını amcasını teyzesini kardeşini karıştırma bu en büyük yalnış ilk konuşmada çıkma teklifi edicek değilsin ilk önce zaten arkdasın cagır biraz konusabilirmiyiz de o anlarda soguk terlemeler olcak kalbin biraz hızlı atcak :D korkma hersey kontrolün altında :D Sen varsın kendine güven ben snei biraz daha yakından tanımak istiyorum de %90 nasıl diye sorucaktır sende hani daha yakından derken daha cok konusmak bişeylerimi paylaşmak istiyorum seninle diyebilirsin önce bi nabız yoklaması çek baktın oluo biraz zaman sonra et teklifini kimseyide araya karıştırma kafadan kaybedersin. He red edilme korkusumu :) ya boş koy be abi onunde upuzun bi hayat var milletin 1 hafta bile aklında tutmucagı bişeyi neden takıp kendini geriosunki :) hayır mı dedi gülümse peki de ayrıl içindende s.ktr et de güldürücek seyler bul kendine ne bilim sınıftaki mallarla uğras falan takılma yani senden daha önemli ne var bu dunyada böyle dusun boyle yasa boşkoy gerisini..

Değerli yorumun için teşekkürler :) de diyemiyorum ya yemiyo yalnız yakalasam bi ihtimal, sürekli yanında arkadaşı hayır bi dk konuşabilir miyiz desem direkt anlar zaten. Kız benden daha rahat bana laf atıyo diğer yorumlarımı da okuduysan yazmıştım zaten de. Of kafam karışık az cesaretim olsa

dikkat et de kız seni arkadaş olarak görüyor olmasın.daha önce benim başıma gelmişti
kankasına falan bırşey sorma.kıskanclık komplkesıne girerek sana karşı olumsuz tavır sergıleyebılır

O da korkutuyor beni ya arkadaş olarak seviyorsa

ya arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkürler, nasıl anlayabilirim bana karşı arkadaş olarak mi diğer türlü mü yaklaştığını?

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bir süre bekle hemen yanıt verme kızın hareketlerini takip et zaten anlarsın nasıl bir yapıda kız olduğunu aman bide dikkat et paragöz çıkmasın kaptırırsın paranı dikkatle takip et çıkma teklifine değer mi sevgine değermi diye aynı durumu bende yaşadım. Bir süre bekledim değmez olduğuna karar verdim vazgeçtim teklifden

Çok kandırıldım çok haksızlığı uğradım hep iyi niyetim yüzünden ve unutmayın iyiler daima saftır çabuk inanırlar.

Çok haklısın.Gerçektende iyi olan bu dünyada hep haksızlığa ve ihanete uğruyor.Sen ne kadar iyi niyetli olsan karşındakiler o kadar senin iyi niyetinden faydalanıyor ve hep üzülen iyiler oluyor kötülerinse yaptıkları yanına kar kalıyor.

[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] Eğer kızla birbirinizi iyi tanıyorsanız ve eğer sende sevginden eminsen karşısına çık konuş.Tüm hissettiklerini mesajla veya arkadaşları aracılığınla söyleme,çık karşısına yüzüne karşı içinde ne varsa söyle gitsin sonra çok pişman olursun benden söylemesi.Bende bir kızı sevmiştim ama ona açılmamıştım sonra öğrenmiştim kızında beni sevdiğini ve hala onun pişmanlığını yaşıyorum ve şu anda başka kızada karşı aynı hatayı yapıyorum sen azından benim yaptığım hataları yapma sevginin arkasında dur sevgine sahip çık eğer olmazsada boş ver zamanla acını unutursun ve unutuluyorda belki biraz zor oluyor ama hayat devam ediyor bir şekide sen acı çekerken o arkadaşlarıyla mutlu mutlu takılmaya devam edecek olan sana olucak ama illaki unutursun onu

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nedir bu yaş merakı? Korkmayın anneniz değil illa dalga geçecek yer arıyorsanız bu susmanıza yeterli olur, hayır anlamıyorum ne çabuk unuttunuz dün hocam tuvalete gidebilir miyim? Dediğinizi

Kızla geçen seneden tanışıyoruz, ayrıca o bana daha sıcak davranıyor, örn bugün kendime kola aldım oo bize hiç ısmarlamıyorsun dedi :) ben hayatta diyemem. Erken mi numara istemek için acemiyim de bence değildir :)

Aklıma gelmedi desem yalan olur :)

Geçen seneden tanışıyorsanız sorun yok:)