[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] olaya bir mühendis adayı olarak yaklaşıyorum. Bütün ihtimalleri göz önünde tutman lazım.
Ya reddedilirsen onun arkadaşlığını kaybetmeye değer mi?
Ya o da seni seviyorsa bu zamana kadar boşuna beklemiş sayılmaz mısın?
Küçük bir yerden kastın?
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION] sende haklısında bn şimdi liseliyimbu zamanda lisede paradan çok tipe bakıyolar
![]()
Bu adamı sevdimbenim kedim bile mamasını vermeyince tırmalıyor. insandan bahsediyoruz bir de![]()
araya sokma kimseyi.öyle direk çıkma teklifi etme kabul etmez.seni fazla tanımıyorsa vakit geçir,zaten anlarsın, hissedersin kızın gönlü olup olmadığını.özet: kız ile vakit geçir, arkadaşlık kur, eğer boş değilse sana, hissedersin.
Lise zaten çok ayrı bir ortam. Aşırı biriken hormonunu atamayan yüzlerce erkeğin bulunduğu bir ortam. Çok tehlikeli her anlamda.
niye diğerlerinde yok mu ?hormonlar konusunda çok haklısınama iyiki öğretmen liseliyiz okulda kızda var hiç olmazsa
![]()
tipin için gelen başkasının tipi için de gider. paran için gelen daha fazlasına gider. öyle birşey için gelsin ki, senden sonra gidecek yeri kalmasın. şimdi lisedesin ama bunu aklında tut. hayatında her zaman karşındakine bir adım attıktan sonra bekle. bekle ki o da bir adım atsın. yoksa aranızdaki mesafe açılır gider.
Çok iyi oldu bu cevabın iyice soğudum sayende açılmaktan![]()
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION]
yarın yanına git de ki
-müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz biraz mesela çıkışta uygun musun?vs.
biraraya gelincede
-ben bir süredir seni izliyorum çok düşündüm ve konuşmaya karar verdim seni yakından tanımak istiyorum sen de ister misin eğer olumlu cevap verirsen çok sevinirim.
dersin.
evet derse gerisi gelir zaten
hayır derse de bir daha böyle bişey söyleyerek seni rahatsız etmicem kusura bakma dersin olur biter
Dersane pazar günü![]()
Direkt seni daha yakından tanımak istiyorum desem? Numarasını nasıl isteyebilirim? Ayrıca önce bi süre mesajlaşmak daha doğru olmaz mı? Ha bide nasıl söylicem ya çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum
Kardeşim lisedeki aşkımı hatırlattın bana yaUlan ne günlerdi be aşırı depresyonlar çok aşık olmalar sevmeler cengiz dinleyip sigara içmeler parkta ağlamalar
![]()
Farkındaysan şimdi gülüp geçiyorum klasik sözleri söylemicem sana şimdiki aklım olsaydı lisedeki her kıza çıkma teklifi eder adımı sapığa çıkartırdım
![]()
çok ciddiyim o zamanlarda tamam ben bu kızla evlenirim bizimksi farklı lan bak kimsede bunlar yok ya tamm böle dio herkez ama bizimkisi harbiden farklı be abi dioduk
Bak sana şukadarını söyliyim eğer hoşlanıyosan kankasını amcasını teyzesini kardeşini karıştırma bu en büyük yalnış ilk konuşmada çıkma teklifi edicek değilsin ilk önce zaten arkdasın cagır biraz konusabilirmiyiz de o anlarda soguk terlemeler olcak kalbin biraz hızlı atcak
korkma hersey kontrolün altında
Sen varsın kendine güven ben snei biraz daha yakından tanımak istiyorum de %90 nasıl diye sorucaktır sende hani daha yakından derken daha cok konusmak bişeylerimi paylaşmak istiyorum seninle diyebilirsin önce bi nabız yoklaması çek baktın oluo biraz zaman sonra et teklifini kimseyide araya karıştırma kafadan kaybedersin. He red edilme korkusumu
ya boş koy be abi onunde upuzun bi hayat var milletin 1 hafta bile aklında tutmucagı bişeyi neden takıp kendini geriosunki
hayır mı dedi gülümse peki de ayrıl içindende s.ktr et de güldürücek seyler bul kendine ne bilim sınıftaki mallarla uğras falan takılma yani senden daha önemli ne var bu dunyada böyle dusun boyle yasa boşkoy gerisini..
dikkat et de kız seni arkadaş olarak görüyor olmasın.daha önce benim başıma gelmişti
kankasına falan bırşey sorma.kıskanclık komplkesıne girerek sana karşı olumsuz tavır sergıleyebılır
Bir süre bekle hemen yanıt verme kızın hareketlerini takip et zaten anlarsın nasıl bir yapıda kız olduğunu aman bide dikkat et paragöz çıkmasın kaptırırsın paranı dikkatle takip et çıkma teklifine değer mi sevgine değermi diye aynı durumu bende yaşadım. Bir süre bekledim değmez olduğuna karar verdim vazgeçtim teklifden
Çok kandırıldım çok haksızlığı uğradım hep iyi niyetim yüzünden ve unutmayın iyiler daima saftır çabuk inanırlar.
nedir bu yaş merakı? Korkmayın anneniz değil illa dalga geçecek yer arıyorsanız bu susmanıza yeterli olur, hayır anlamıyorum ne çabuk unuttunuz dün hocam tuvalete gidebilir miyim? Dediğinizi
Kızla geçen seneden tanışıyoruz, ayrıca o bana daha sıcak davranıyor, örn bugün kendime kola aldım oo bize hiç ısmarlamıyorsun dediben hayatta diyemem. Erken mi numara istemek için acemiyim de bence değildir
Aklıma gelmedi desem yalan olur![]()
Geçen seneden tanışıyorsanız sorun yok![]()