Birisinden hoşlanıyorum ama işler karışık..? (2 SORU)

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yav arkadaşlar hoşlandığım bi kız var pek sağlam olmayan bi kaynaktan duyum aldım kimseyle çıkmazmış... bu durumda önce kankasına ondan hoşlandığımı ve böyle bişey olup olmadığını sormam mantıklı olur mu?
SORU 2- nasıl numarasını alabilirim o bana laf atıyor genelde ama ben çekingenim nasıl isteyebilirim?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çıkmazmışda ne demek biz çıkarırız anam diyip hemen işe koyuluyorsun ve yarın ona çıkma teklif ediyorsun kankasına filan sorma seni tırsak biri olarak algılar topla cesaretini git direk kendin sor hiç birşey olmaz korkma onun kimseyle çıkmam demesi karşısına cesaretli birinin çıkmamış olması yada öyle birini bekliyor olmasından hadi kolay gelsin

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çıkmazmışda ne demek biz çıkarırız anam diyip hemen işe koyuluyorsun ve yarın ona çıkma teklif ediyorsun kankasına filan sorma seni tırsak biri olarak algılar topla cesaretini git direk kendin sor hiç birşey olmaz korkma onun kimseyle çıkmam demesi karşısına cesaretli birinin çıkmamış olması yada öyle birini bekliyor olmasından hadi kolay gelsin

Red edilmek kötü olur işi sağlama almak istiyorum ondan önce arkadaşına danışmayı düşünmüştüm... Aslında ilk numarasını alıp daha yakından tanımak doğru olmazmı dostum?

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1. soruda kimseyle çıkmazmış diye birşey olmaz:) Çıktıktan sonra numarasını alırsın zaten:)

treblek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sizin ki bir anlık heves çocukluk hevesi gelip geçici .Hadi birisini tanırsın alışırsın onunla birlikte zaman geçirirsin sana sıcak gelmeye başlar onsuz yapamayacağını anlarsın ve zaten gerisi gelir . Senin ki şuanda çocukluk hevesi ileride gülüp geçeceksin .

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. soruda kimseyle çıkmazmış diye birşey olmaz:) Çıktıktan sonra numarasını alırsın zaten:)

Aslında haklısın da hani genelde sürekli hayır diyen tipler olur ya... :) 2. De numarasını önden almak daha mantıklı olmazmı mesajla falan daha yakından tanırız... Yanlış mı

Kardeşim sizin ki bir anlık heves çocukluk hevesi gelip geçici .Hadi birisini tanırsın alışırsın onunla birlikte zaman geçirirsin sana sıcak gelmeye başlar onsuz yapamayacağını anlarsın ve zaten gerisi gelir . Senin ki şuanda çocukluk hevesi ileride gülüp geçeceksin .

Eee çocukluğumu yaşamıyayim mi :)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aslında haklısın da hani genelde sürekli hayır diyen tipler olur ya... :) 2. De numarasını önden almak daha mantıklı olmazmı mesajla falan daha yakından tanırız... Yanlış mı

Direk numara istersen kızı tamamen kaybedebilirsin:)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
How old are you gardaş ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Adını soyadını öğren 11880'ni hemen ara.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nedir bu yaş merakı? Korkmayın anneniz değil illa dalga geçecek yer arıyorsanız bu susmanıza yeterli olur, hayır anlamıyorum ne çabuk unuttunuz dün hocam tuvalete gidebilir miyim? Dediğinizi

Direk numara istersen kızı tamamen kaybedebilirsin:)
Kızla geçen seneden tanışıyoruz, ayrıca o bana daha sıcak davranıyor, örn bugün kendime kola aldım oo bize hiç ısmarlamıyorsun dedi :) ben hayatta diyemem. Erken mi numara istemek için acemiyim de bence değildir :)

Adını soyadını öğren 11880'ni hemen ara.

Aklıma gelmedi desem yalan olur :)

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı durumdaymışız kardeşş :'( peki kaç haydır bişiler hissediyorsun ?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
oda sana karşı bir şeyler hissediyorsa bence çekinecek bir şey yok beraber yürümeyi teklif et seninle konuşmak istiyorum biraz vaktin var mı diye sorsan olabilir

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Red edilmek kötü olur işi sağlama almak istiyorum ondan önce arkadaşına danışmayı düşünmüştüm... Aslında ilk numarasını alıp daha yakından tanımak doğru olmazmı dostum?
kadınlar söz konusu olduğunda sağlama almak diye birşey söz konusu değildir. :)

öneriye gelince; çık karşısına direk konuş. reddedilmek dünyanın sonu değil.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Kabul edeceğine neredeyse kesin gözüyle baktığım bir kızın karşısına çıkıp da hüsrana uğradıktan sonra artık hiçbir şeyden emin olmama kararına vardım.Düşün o kadar sohbet muhabbet de var hani.Bu kız milleti normal değil aga..Hiç beklemediğin bir cevap dahi alabilirsin hazırlıklı ol.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı durumdaymışız kardeşş :'( peki kaç haydır bişiler hissediyorsun ?

Geçen sene bişeyler hisseder gibi oldum sonra unuttum ancak bu sene çok sıcak davranıyor bana çözemedim :(

oda sana karşı bir şeyler hissediyorsa bence çekinecek bir şey yok beraber yürümeyi teklif et seninle konuşmak istiyorum biraz vaktin var mı diye sorsan olabilir

Hocam haklısınız çok iyi olur tek kötü şey evi dersaneye 30m :( :)

kadınlar söz konusu olduğunda sağlama almak diye birşey söz konusu değildir. :)

öneriye gelince; çık karşısına direk konuş. reddedilmek dünyanın sonu değil.

Haklısın dünyanın sonu değil de arkadaşlk biter işte red ederse :( ona üzülürüm

Kabul edeceğine neredeyse kesin gözüyle baktığım bir kızın karşısına çıkıp da hüsrana uğradıktan sonra artık hiçbir şeyden emin olmama kararına vardım.Düşün o kadar sohbet muhabbet de var hani.Bu kız milleti normal değil aga..Hiç beklemediğin bir cevap dahi alabilirsin hazırlıklı ol.

Çok iyi oldu bu cevabın iyice soğudum sayende açılmaktan :)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Geçen sene bişeyler hisseder gibi oldum sonra unuttum ancak bu sene çok sıcak davranıyor bana çözemedim :(

daha iyi sende bu fırsattan istifade edebilirsin

Hocam haklısınız çok iyi olur tek kötü şey evi dersaneye 30m :( :)

ben 30 metrede hayatımı bile anlatırım :laugh:

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yav arkadaşlar hoşlandığım bi kız var pek sağlam olmayan bi kaynaktan duyum aldım kimseyle çıkmazmış... bu durumda önce kankasına ondan hoşlandığımı ve böyle bişey olup olmadığını sormam mantıklı olur mu?
SORU 2- nasıl numarasını alabilirim o bana laf atıyor genelde ama ben çekingenim nasıl isteyebilirim?
1. İlişkilerinde araya hiç kimseyi sokma.
2. Seviyorsan git konuş bence

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman bn sana yakın çevremde olan 2 olayı anlatayım
1-yakın bi arkadaşım bi kızdan aşırı derecede hoşlanıyodu (aşk derecesinde) 1sene lafını ettik konuştuk bu arada arkadaşımda kızla konuşuyodu fakat normal arkadaş gibi bi sene sonra teklif etti kızda kabul etti ama ilişki bi ay bile sürmedi :(
2-başka bi arkadaşımda bi kızdan hoşlanıyodu kızın arkadaşına söyledi falan oda kızla konuşmuş galiba arkadaşıma gazı verdik o da kızla konuşcaktıki kız direk hayır dedi ve red etti :\

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nedir bu yaş merakı? Korkmayın anneniz değil illa dalga geçecek yer arıyorsanız bu susmanıza yeterli olur, hayır anlamıyorum ne çabuk unuttunuz dün hocam tuvalete gidebilir miyim? Dediğinizi
Biraz sert olmuş ama doğru söylüyorsun.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu benim içinde geçerlimi ? :)
1. ye örnek "Gönül işlerinde ne olacağı belli olmaz. a kızından hoşlanırsın. a kızı ile çok yakın olan b kızıyla arkadaşlık kurup amacın a kızını etkilemektir. Sonra öğrenirsin ki b kızı senden hoşlanıyormuş."

2. ye örnek Sen sahip olamazsan başkası sahip olacak. Ne olur reddedilirsin. O zaman yapacak bir şey yok senden hoşlanmayan birisinden hoşlanman akıl karı bir iş değil. Zararlı çıkan sen olursun. Sana acıyıp geri dönmeyecek merak etme.

Haklısın dünyanın sonu değil de arkadaşlk biter işte red ederse :( ona üzülürüm
Bu da işin diğer yanı. Emin olabilirsin eğer cesaretini toplayıp onunla konuşur ve reddedilirsen. Bir daha asla eskisi gibi bir arkadaşlığınız olmayacak.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
1. ye örnek "Gönül işlerinde ne olacağı belli olmaz. a kızından hoşlanırsın. a kızı ile çok yakın olan b kızıyla arkadaşlık kurup amacın a kızını etkilemektir. Sonra öğrenirsin ki b kızı senden hoşlanıyormuş."

2. ye örnek Sen sahip olamazsan başkası sahip olacak. Ne olur reddedilirsin. O zaman yapacak bir şey yok senden hoşlanmayan birisinden hoşlanman akıl karı bir iş değil. Zararlı çıkan sen olursun. Sana acıyıp geri dönmeyecek merak etme.

Ya hep kızla konusacam diyorumda burası küçük yer herkes yanlış anlıyor kızın küçük düşmesini istemiyorum ben :)
Kız tek basına olunca etraf kalabalık :D kızın yanında arkadaşları oldumuda etraf boş :) şans yok recepte:)

@ugurcan90
Ayni bensin ha :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION] olaya bir mühendis adayı olarak yaklaşıyorum. Bütün ihtimalleri göz önünde tutman lazım.
Ya reddedilirsen onun arkadaşlığını kaybetmeye değer mi?
Ya o da seni seviyorsa bu zamana kadar boşuna beklemiş sayılmaz mısın?

Ya hep kızla konusacam diyorumda burası küçük yer herkes yanlış anlıyor kızın küçük düşmesini istemiyorum ben :)
Kız tek basına olunca etraf kalabalık :D kızın yanında arkadaşları oldumuda etraf boş :) şans yok recepte:)

@ugurcan90
Ayni bensin ha :)
Küçük bir yerden kastın?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
erkeğin dekoltesi cüzdanıdır, çıkardıkça kızlar tahrik olur.

Fx97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION] muhtamelen lise aşkından bahsediyoruz yada en fazla üniverste bu fazla sert olmadımı ?

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
araya sokma kimseyi.öyle direk çıkma teklifi etme kabul etmez.seni fazla tanımıyorsa vakit geçir,zaten anlarsın, hissedersin kızın gönlü olup olmadığını.özet: kız ile vakit geçir, arkadaşlık kur, eğer boş değilse sana, hissedersin.