mbrkrkyz
Asistan
Abiler biraz gülelim ama gülmeden ciddiye alalım, lightning kablosunu bilgisayarın hdmi girişinin sol alt kısmına sokunca bilgisayar kısa devre oluyor bilmiyorum tak diye kapanıyor. Sizce bunun nedeni nedir ? Olay büyütülmeli mi?
dalgınlıkbunu yapmaktaki kastın ne ki?canın mı sıkılıyor..
lightining kablosu-hdmi girişi!! olmadı ethernet girişine taksaydın
![]()
kesinlikleApple karşı dava kazanmak için ölüm veya yaralanma gibi durumlar gerçekleştiğinde tabi olağan dışı bir şekilde o zaman kazanma şansın çok az olsada var olabilir Apple bugünlerde hayat kurtaran ürenleri falan konuşulmuştu gurulandırmıştı kendini aksini yaşamak istemez bence
Samsunga açardıkApple karşı dava kazanmak için ölüm veya yaralanma gibi durumlar gerçekleştiğinde tabi olağan dışı bir şekilde o zaman kazanma şansın çok az olsada var olabilir Apple bugünlerde hayat kurtaran ürenleri falan konuşulmuştu gurulandırmıştı kendini aksini yaşamak istemez bence
demekki olağan patlama yanma durumunda pc kısa devreyi ordan yapıyor bir bilgi oldu işte. teşekkürler değerli yorumlarınız için
---- Mesajlar birleştirildi ----
Samsunga açardık![]()
Apple a dava açmak niye hayal olsun kiBelki arkadaş dava açmak istiyor neden engelliyorsunuz hayallerinden vaçirmeye çalışıyorsunuz.![]()
geçin dalganızı haberlere çıkayım ben
bu saatte bu kışta ne dalgası.geçin dalganızı haberlere çıkayım ben![]()
Umurlarında olmazhanı bı muhabbet vardı ferrarıye tup takan türk dıye sonra ferrarı markayı lekelıyorsun dıye aracın değerının fazlasını verıp aracı gerı almıştı adamdan aynı onun gıbı öyle bırşey yaparsan bence apple elınden pcyı telefonu alır sen apple kullanma kardeşım der![]()
Tim Cook mahkemeye gelmedi iki bin dolar tazminat aldım
Ciddi misin?Tim Cook mahkemeye gelmedi iki bin dolar tazminat aldım