Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kontroller çok hassas ve zor olmuş, nesneleri istediğim gibi döndüremiyorum. Bu sıkıntılar dışında "benlik bir oyun olmasa bile" oynanılabilir bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Ama şöyle diyeyim ilk görevlerimizden biri ilk oyundaki baş karakterimizi öldürmek ?
1676388870
Ben Vanilla oynadım şuan bile oynanabilir seviyede bence Vanilla oynayın
Oyun güzel sevdim ama son escape sahnesinde peşimizden biri gelse daha güzel olabilirdi ve sınırlı sürede koşmada gelebilir enerjiyle falan
Morg sahnesinde kulağını çınlatmış olabilir affet şimdiden ?
Bide damat sahnelerinde oyun koşturmuyor ya iyice zor oluyor size önerim önce kulaklıksız oynayın yine ses açık olsun ama çığlık attıracak kadar olmasın yavaş yavaş alışıyor bünye ?
İlk oynadığımda dolaptan çıkamıyorum şimdi speedrun yapıyorum ? sadece üstlerine koşun
1674606627
İki oyunuda oynadım ama ben en çok Whistleblower dan korkuyorum o damat karakteri varya off ?
Warband deneyebilirsin kaldırır 7 liraydı önceden ama şimdilerde zamla beraber 89 lira larda ? -(Şuan indirimde 36 lira civarı)
+Olarak Left 4 Dead ve Star Wars Jedi Academy oyunlarıda güzeldir özellikle Jedi Academy en iyi ışın kılıcı kullanılan oyundur
RPG seviyorsan KOTOR serisinde öneririm
Hilelide sarmıyor be :D
Oyunun amacı zaten yavaş yavaş kasılmak o yüzden önce acemileri alıp talimde kasıyorum sonra bir orduyla başlıyorum krallıklara dalmaya :D.
Outlast ı bende oynayamadımda bu o kadarda korkunç bir seri değil.
1615667998
Bu arada 2. oyun (Last Light) pek korkunç değil full mermiyle dolaşıyorsun loot sıkıntısı yok
Oysa ilk oyun öyle mi bi bölümde filtrem bittiği için savaşta maskeyi takıp nefes alıp geri çıkarıp nefes tutuyordum...
Şahsen öyle düşünmüyorum hatta tam tersini düşünüyorum insanlar hayatlarındaki siniri stresi bu oyunlarla geride bırakıyor.
4 yaşımdan beri oyun oynayan biri olarak söyleyeyim şuan aşırı sakinsem bu oyunlar sayesinde. :)
Oynayanların yarısı kolsuz adamı arkadan bıçlıyorum duymuyor bile silaha + kaç basarlarsa bassınlar yinede vuramıyorlar ayrıca bu oyun da @Captain Price 141 i az arkalayarak öldürmedim sinsiym ben napayım ?
Büyük ihtimal
1606729934
Redditde olmuyor yazmışlar
1606729996
Yabancı bir forumda warzone da denemiş biri ama etki etmediğini söylüyor
https://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=2&t=7199#:~:text=It%20wouldn%27t%20affect%20your,a%20huge%20delay%20when%20gaming.
Adam okadar düşürebilmek için ayrı bir program kullanmış gamefilter diye bir program onu deneyebilirsin zaten başta göstermiş seçenekleri veya
Programsız en düşük bukadar oluyor oyun dosyaları oynama yapılmıyor sanırım
Kavgalardan kaçarken çok iyi saklanma yerleri öğrendim kazanırım kesin gelsin oda :D
Arkadaşlarımı kovalayan grup bana doğru koşmaya başlayınca öğrendim saklambaçı :D
Zamanında çok korsan kullandım ama büyüynce anladım ne kadar kötü birşey olduğunu birdaha da kullanmam büyünce korsan oynadığım oyunları satın alıp birilerine hediye etmek istiyorum
Aslında var böyle oyunlar :) Mb bannerlord mesala
bu oyunda çok güzel mesala 2 kişi yapmış vuruş hissiyatı kötü onuda yapımcılar yavaş yavaş düzeltecek hem fps he tps oynanıyor ama tek sıkıntı bu 2 kişi askere gitmeli kendilerine yardım edecek bir firma bulurlarsa bedelli yapıp oyunu...
AC 1 Tr yama bulamadım diye yarım kaldo
AC 2
AC Broterhood
AC Revolations
Hitman Abslolitun
AC III
Ac IV Black Flag
AC Rogue
Ac Origins
AC Syndicate
TWD 1. sezon ve 2. sezon diğerlerini YT den izledim
Crysis 2
Halflife 2 (1 in son bölümündeyim)
Far Cry 3
Far Cry 5
Daha çok vardır ama...
Black Flag deki karakter 3. oyunun dedesi gibi birşeydi o yüzden black flagı oyna bence ama eğer hikayaye hakim değilsen hiç birşey anlamazsın o yüzden aç baştan oyna
1589917742
hayı abstergo nun hikayesi falan neredeyse hepsi birbiriyle alakalı
https://blog.monsternotebook.com.tr/gecmisten-gunumuze-deus-ex-serisi/
burada oyunların çıkış tarihi ile sıralanışı verilmiş bu sırayla oynamak senin için daha iyi olur
brothers a tale two sons mu
1586117801
ben ilk call of duty modern warfare 2 de ghost ölünce ağlamıştım sonra heavy rain ve ondan sonra twd ama sadece 1. si