İlprohan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 301
Arkadaşlar şu ana kadar hangi oyunları bitirdiniz? Hikayesini yani.
Sadece bu mu?NFS run
Gta 5,Mafia 2,Gta San Andreas,Gta Vice City,Call Of Duty 2,Outlast,Far Cry 4,Arkadaşlar şu ana kadar hangi oyunları bitirdiniz? Hikayesini yani.
Var ya ac beni o kadar bayar ki hiçbir oyununu 5 saatten fazla oynayamadımSadece Mafia II. AC Syndicate'in yarısına kadar geldim ve ilk AC oyunum olmasına rağmen çok fazla tekrar eden bir oyun oldunu anladım. Fabrikaya çatıdan gir, adamları gizlice öldür, çocukları kurtar. Veya bölgeye gir, adamların kafasına çatıdan atla, adamını kurtar. Her bölüm aynı geçiyor.
AC 2 de öyle ya. Ana düşmanlar var oyunda. Sürekli bir yere sızarak onları öldürüyorsunSadece Mafia II. AC Syndicate'in yarısına kadar geldim ve ilk AC oyunum olmasına rağmen çok fazla tekrar eden bir oyun oldunu anladım. Fabrikaya çatıdan gir, adamları gizlice öldür, çocukları kurtar. Veya bölgeye gir, adamların kafasına çatıdan atla, adamını kurtar. Her bölüm aynı geçiyor.
MaaşallahBatman Arkham City
Batman Arkham Asylum
NFS Underground 2
GTA 3
GTA 4
GTA 5
GTA San: Andreas
GTA Vice City
Tomb Raider
Borderlands 2
Far Cry 3
Half Life 2
Portal
Call of Duty MW 1
Call of Duty MW 2
Call of Duty MW 3
Call of Duty 2
The Walking Dead
The Walking Dead Season 2
The Walking Dead a New Frontier
The Walking Dead Final Season
Minecraft Story Mode
Kane&Lynch Dead Men
The Amazing Spiderman
The Amazing Spiderman 2
Prototype
Assasin's Creed 2
Assasin's Creed Revulations
(Daha varda aklıma gelmiyo)
Evet çok eğlenceliTomb Raider serisini öneririm, son 3 oyununu.
AyrıcaTomb Raider
Rise Of The Tomb Raider
Shadow Of The Tomb Raider
Outlast
Assasin's Creed Origins
Resident Evil 2 Remake
The Amazing Spiderman 1-2
Ori And The Will Of Wisps
Alien Isolation
Tamam?Bu Arada RDR'yi ps3'e satın aldım onun da %25'i falan bitti Bittiğinde yazarım buraya
Hocam Far Cry 4'ü satın aldım görevler çok can sıkıcı ya. Tek bir oyununu bitirirken sıkılıyorsunuz hepsini nasıl bitirdiniz? Ki ben açık dünya oyunlarını çok severim. RDR Ve GTA 5 Gibi yapımları oynarken nefis keyif alıyorum. Belki de Rockstar kalitesidir.Far Cry serisini bitirdim.
Gta 5,Mafia 2,Gta San Andreas,Gta Vice City,Call Of Duty 2,Outlast,Far Cry 4,