Ark Wyvern evcilleştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr.shn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr.shn

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bir arkadaşım ile ark oynuyoruz güç bela ejderha yumurtası çaldık kuluçkadan çıkartıp evcilleştirmek istiyruz ama envanterde sadece yumurtayı ye diye bir komut çıkıyor herhangi bir yere yerleştiremiyorum. Nasıl yapacağım bilen var mı? Ragnarok haritasında oynuyoruz. Engram tekgram vs. bu tür bir sorun mu bu, bilen yardımcı olabilir mi lütfen

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Buyur dostum umarım yardımcı olur bu video : Link

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Bir arkadaşım ile ark oynuyoruz güç bela ejderha yumurtası çaldık kuluçkadan çıkartıp evcilleştirmek istiyruz ama envanterde sadece yumurtayı ye diye bir komut çıkıyor herhangi bir yere yerleştiremiyorum. Nasıl yapacağım bilen var mı? Ragnarok haritasında oynuyoruz. Engram tekgram vs. bu tür bir sorun mu bu, bilen yardımcı olabilir mi lütfen
ejder yumurtasını yere atman gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada klima olmadan kuluçka yapmanız çok zordur

mr.shn

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Teşekkür ederim cevaplar için, klima üretemeyiz sanırım elektrik üretmeyi dahi bilmiyoruz başlayalı henüz 1 gün oldu haritayı keşfetmeye çalıştık sadece.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Teşekkür ederim cevaplar için, klima üretemeyiz sanırım elektrik üretmeyi dahi bilmiyoruz başlayalı henüz 1 gün oldu haritayı keşfetmeye çalıştık sadece.
Rica ederim , iyi forumlar dilerim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
ozaman biraz zor bu arada oyunu 1 gün falan açık bırakmanız gerekebilir bu işler biraz zor :)

mr.shn

Asistan
Reaksiyon puanı
19
doğrudur ya :) deniyoruz bazı şeyleri şimdilik zor olacaksa dursun yumurta bozulursa nasılsa alırız gene. Elektrik üretmek için ne yapmamız gerekiyor. Etrafta metal yaratıklar var kestiğimiz zaman polimer vs. veriyor

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
doğrudur ya :) deniyoruz bazı şeyleri şimdilik zor olacaksa dursun yumurta bozulursa nasılsa alırız gene. Elektrik üretmek için ne yapmamız gerekiyor. Etrafta metal yaratıklar var kestiğimiz zaman polimer vs. veriyor
ben oraya kadar gelemedim ya sadece videolardan biliyorum