- Reaksiyon puanı
- 1,290
NBA 2K20 <3, CS:GO, LOL, ETS 2, Mount & Blade Bannerlord dışındaki oyunları
Nerede o atari oyun konsolları, nerede o atari salonları, nerede o siyah beyaz televizyonlara bağlanan joystickli video kaset oynatıcılar ve oyunları, abbaauuovv yaşlandık yaşlanıyoruz. ?ıhhhhhh,ugh! hay bin kunduzdıgı nuf nuf mıgıl mugul,nayır nolamaz,hem ben ekmeği çok yerim,IQ seviyemin ayakları yan basir.
hem senin tetrisinle,benim tetrisim bir olamaz(sahi ya bu na benzer lafı fiii tarihinde söyleyen nerede acep)
sağ ol birader,aynı şehirde olsaydık,ne den olmasın
bizlerde ihtiyarlayınca ,veletlerde bizimle oynayacakNerede o atari oyun konsolları, nerede o atari salonları, nerede o siyah beyaz televizyonlara bağlanan joystickli video kaset oynatıcılar ve oyunları, abbaauuovv yaşlandık yaşlanıyoruz. ?
Elimiz ayağımız yeter ki tutsun, kimseye muhtaç olmayalım da, varsın çalsın oynasınlar.bizlerde ihtiyarlayınca ,veletlerde bizimle oynayacak
oha sonunda WOT oynayan birisi bende oynuyorumTabi ki wot
Kontrolleri değiştirerek çok kolay oluyor. Öyle de deneyin.
HDD aldın mı bilgisayarına?Pc olmayınca Telefona sardım. Game Boy Color emulatörüyle Pokemon keyfi.
Sonumuz hayrola Pika pika pikachuuuuuuuu
Ekli dosyayı görüntüle 94049
Karantina bitsin SSD ye geçicem. Drift King kardeşimizi kırmıyıcam. Uefi Windows kurucamHDD aldın mı bilgisayarına?
Zabaha kadar zula oynuyorum ve bayaa sarıyor. Pay2win oyunu ama yinede baya zevk alıyorum oynamaktan ve ara sırada cs go oynuyorum. San andreas multiplayer, minecraft,deadpool,the amazing spiderman 1 oynuyorum..Ne dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
şu oyunu herkesden duyuyorum indirmelimiyim sizce ?Her zamanki gibi world of tanks