- Reaksiyon puanı
- 16,612
Mario Kart
Maalesef keşke olsaWindows sürümleride var 2012 de çıkan windows içinde cıktı
Peki Twisted Metal Olabilr mi?
Yada Burnout Paradise?
yok be herkesin dediklerine bakıyorumda yok maalesefAngry Birds Go
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beach Buggy Racing
mesajını okuyunca bir an herhalde buldu sandım yok değilcar crash bandicoot mu yoksa ?
üzgünümDiRT Showdown olabilirmi?
Oyun kalmadı kardişim ?üzgünüm
bende hatırlar gibiyim yalvarırım bulun şu oyunuOyunu hatırladım ama ismini hatırlayamadım. Oyunun içinde sarı renkli VW Beetles vardı, onu çok net hatırlıyorum. Değil mi? @WualHasan
biri hatırlar gibi oldu yardımcı olursak bulabilriiz bütün forum bence başarabilirizOyun kalmadı kardişim ?
Beetle Crazy Cup dediklerin varOlabilecek tüm kelime algoritmalarını denedim ama oyun hiç bir yerde çıkmıyor. Direkt olarak ismini hatırlayan birinin gelmesi lazım. Daha aydınlatıcı olursak oyun 2004-2009 aralığında piyasaya çıkmış olması gerekiyor. Çünkü o aralıkta oynadığıma eminim. Oyunun içerisinde 3-4 tane araç vardı ve bunlardan bir tanesi VW Beetles'tı. Her tur süpriz kutulardan birini alıp roket, yağ, mayın gibi şeyler kullanabiliyorduk. Hatırladığım şeyler bunlar ama oyunun adını hatırlamam mümkün değil.
Oyunda şu aracın tıpa tıp aynısından olduğunu çok iyi hatırlıyorum ancak diğer modelleri hatırlayamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 137414
Oyun Beetle temalı bir oyun değil. Sadece oyundaki araçların modellemesinden biri Beetle. Oyun bu değil ondan eminim.Beetle Crazy Cup dediklerin var
Beetle Crazy Cup
Dediklerinize birebir uyuyor
İsmi battle aynı blurdaki gibi aynı yarış yapıyosun aynı zmnda diğer aracları özel komboyla düşürüyosunOyun Beetle temalı bir oyun değil. Sadece oyundaki araçların modellemesinden biri Beetle. Oyun bu değil ondan eminim.
+1 dostum sen benden daha iyi anlatıyorsun burayı sana emanet etmek istiyorumOlabilecek tüm kelime algoritmalarını denedim ama oyun hiç bir yerde çıkmıyor. Direkt olarak ismini hatırlayan birinin gelmesi lazım. Daha aydınlatıcı olursak oyun 2004-2009 aralığında piyasaya çıkmış olması gerekiyor. Çünkü o aralıkta oynadığıma eminim. Oyunun içerisinde 3-4 tane araç vardı ve bunlardan bir tanesi VW Beetles'tı. Her tur süpriz kutulardan birini alıp roket, yağ, mayın gibi şeyler kullanabiliyorduk. Hatırladığım şeyler bunlar ama oyunun adını hatırlamam mümkün değil.
Oyunda şu aracın tıpa tıp aynısından olduğunu çok iyi hatırlıyorum ancak diğer modelleri hatırlayamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 137414
vay be birde resim atmış o kadar değil değil değil bu oyun ne ya vallaha çıldıracam@WualHasan Oyun buydu değil mi? Lanet olası Ubisoft yapımı Downtown Run. Bak benim çocukluğumda oynadığım oyun buydu. Muhtemelen senin de bu olması lazım çünkü artık başka bir oyun kalmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 137423Ekli dosyayı görüntüle 137424Ekli dosyayı görüntüle 137425
vay be birde resim atmış o kadar değil değil değil bu oyun ne ya vallaha çıldıracam
vallaah değil birde şunu hatırlıyorum space basınca ya mayın yada füze atıyorduNasıl değil ya, bir videosunu falan izle bu oyun bak. Ben senden daha eminim
Maalesef konu hala güncel cevaplarınızı bekliyorumcarmageddon olabilir mi