- Reaksiyon puanı
- 1,939
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm
Ben Emin yaklaşık 1-2 yıldır bu forumdayım. 1-2 yıldır yazılım üzerinde çalışmaktayım. Yazılım alanında bu zamana kadar çeşitli robot, drone ve yapay zeka alanında yarışmalalara çıktım. Yazılıma başladığım günden itibaren her zaman oyun geliştirme hedeflerim vardı. Eskiden belki bilen vardır python ile pygame kullanarak oyunlar yapardım ve forumda yayınlardım. Uzun zamandır oyun geliştirmiyordum ve bu 15 tatilde kısa bir oyun yapma isteği vardı içimde. Kısa bir indie korku oyunu olacaktı ve 'Dark experiment' ilk indie korku oyun deneyimim böyle başladı...Öncelikle oyun dediğim gibi ilk indie korku oyunum. O yüzden aman aman bir heyecan veya bir korku yaşatmıyacağını belirteyim. Hatta kimisine hiç korkunç gelmiyecektir. LÜTFEN hiç bir beklenti içinde olmayarak bu oyunu indirip deneyin.
SAYGI çerçevesi altında her türlü eleştiriye açığım...
DARK EXPERIMENT
Bu karanlık ve korkunç deneyler eski zamanlarda bu zindanda yapıldı. Kimse tam olarak ne yapıldığından emin değildi, ama acı çeken ya da hayatlarını kaybeden insanlardan bahsediliyordu. Zindanın yöneticisi birdenbire belirgin bir sebep olmadan yeri kapatmaya karar vermişti. Yıllar geçti ve insanlar zindanı unutmuştu. Ancak bir grup araştırmacı bu zindandaki gizemi çözmek için oraya gitmeye karar verdi. İçindeki deneylerle ilgili belgeleri toplamaya başladılar ve zindanda gizemli bir belge seti buldular. Belgeler deneylerin ne olduğunu ve neden yapıldığını gösterdi. Ancak araştırmacıların ne yapacakları hakkında hiçbir fikri yoktu. Açıkçası, belgeler ürpertici ve karanlıktı ve araştırmacılar ne yapacaklarını bilmiyorlardı. En iyisi tüm belgeleri toplayıp buradan gitmekti..
Oyun Link: Dark Experiment by Eminkrkt