Metro 2033

Reaksiyon puanı
2
Güzel bir shooter oyunu olduğunu bildiğim için metro serisini bitirmek istiyorum ama korku unsuru olduğu için oynuyamıyorum
Ben en fazla ilk outlast oyunundaki korku dozuna tahammül edebilmiş biriyim sizce Metro serisini oynarken çok korkarmıyım

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Yani çok korkan birisiysen, oynamak pek mantıklı bir şey değil. Karanlık ortam ve o ortama uygun müzik ile insan daha da gerilebiliyor. Sonuçta oyunda satranç oynamıyorsun. Yaratıklarla savaşıyorsun.
Ben oynamadım. Sadece videosunu seyrettim. O da yetti bana.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Yaşın küçükse korkman normaldir.

Mesela ben küçükken Paranormal Aktiveteler filmini izlediğim zaman çok korkmuştum.
Şu an: "he aynen aynen", diye takılıyorum.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Güzel bir shooter oyunu olduğunu bildiğim için metro serisini bitirmek istiyorum ama korku unsuru olduğu için oynuyamıyorum
Ben en fazla ilk outlast oyunundaki korku dozuna tahammül edebilmiş biriyim sizce Metro serisini oynarken çok korkarmıyım
Ben yakın zamanda metro exodus oynadım. Jumpscare yerlerini bilmeme rağmen korktum. Özellikle o ortam bile geriyor. Hatta bir bölümü uzun süre oynamaya çalıştım geçemediğim için o gün kabus görmüştüm. Eğer korkuyorsan pek tavsiye etmem yani.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Ben yakın zamanda metro exodus oynadım. Jumpscare yerlerini bilmeme rağmen korktum. Özellikle o ortam bile geriyor. Hatta bir bölümü uzun süre oynamaya çalıştım geçemediğim için o gün kabus görmüştüm. Eğer korkuyorsan pek tavsiye etmem yani.
Exodus bu oyunun çok iyi serisi. Hava tabancasını severdim Pıt pıt diye mermi atıyordu havası bitiyordu :D

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Exodus bu oyunun çok iyi serisi. Hava tabancasını severdim Pıt pıt diye mermi atıyordu havası bitiyordu :D
Hızlı bir şekilde hava kaçırmayan valv vermesi çok işime yaramıştı harika bir oyundu uzun süre sonra oynama fırsatı bulmak gerçekten güzel bir şey.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Outlast ı bende oynayamadımda bu o kadarda korkunç bir seri değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 2. oyun (Last Light) pek korkunç değil full mermiyle dolaşıyorsun loot sıkıntısı yok

Oysa ilk oyun öyle mi bi bölümde filtrem bittiği için savaşta maskeyi takıp nefes alıp geri çıkarıp nefes tutuyordum

Canavarlara bıçak dalmışlığımda var çok iyi oyun 1. oyun geçenlerde bir daha bitirdim.