- Reaksiyon puanı
- 1,257
Bütçe sınırı yok. Hesabımı alta bırakıyorum almam gereken oyun var mı? Elden ring ve hogwarts legacy önermeyin o tür oyunları sevemediğimden almıyorum.
The Witcher 3 ve Stardew Valley'i çok az oynamışsınız, tekrardan şans verebilirsiniz bence.Bütçe sınırı yok. Hesabımı alta bırakıyorum almam gereken oyun var mı? Elden ring ve hogwarts legacy önermeyin o tür oyunları sevemediğimden almıyorum.
Witcher 3 ü oynayacağım da stardew valleyi tam çözemedim ne ekip biçeceğim anlayamadım. En son ilkokulda farmville oynamıştım buna benzerThe Witcher 3 ve Stardew Valley'i çok az oynamışsınız, tekrardan şans verebilirsiniz bence.
VarAmong Us öneririm.
YouTube'da birçok videosu bulunuyor çok güzel bir oyundur. ?Witcher 3 ü oynayacağım da stardew valleyi tam çözemedim ne ekip biçeceğim anlayamadım. En son ilkokulda farmville oynamıştım buna benzer
Bi bakayım zaten çoğu kişi bağımlılık yapıyor yazmıştı o oyunaYouTube'da birçok videosu bulunuyor çok güzel bir oyundur. ?
Bu oyunlara ek olarak Fallout ve S.T.A.L.K.E.R serisinde önerebilirim.
Star wars yok sadece. Star wars squadrons var amaBu oyunlar var mı sende pek bakamakdım ama;
Far Cry 5, Far Cry 4, Watch Dogs 2, Star Wars Battlefront 2.