Gamer_0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Selamlar. Acaba hangi assasins creed oyunu daha iyi. Genellikle Black Flag beğeniliyor. Size göre hangisi ?
Sevmediklerim: Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed ISelamlar. Acaba hangi assasins creed oyunu daha iyi. Genellikle Black Flag beğeniliyor. Size göre hangisi ?
Selamlar. Acaba hangi assasins creed oyunu daha iyi. Genellikle Black Flag beğeniliyor. Size göre hangisi ?
Ac 2 üçlemesi ney. Onu anlamadım 2. Oyunun başka versiyonları gibimiAC II üçlemesine hayran kaldıktan sonra hangi oyununu oynadıysam tat vermemişti oyun. Son oyunu Odyssey story olarak da oynanış olarak da güzel bir oyun fakat görevlerde level sistemi boğdu beni yarıda bıraktım.
hile yapıp herkesin levellerini 45 yapabilirsin onu yapmanı öneririmAC II üçlemesine hayran kaldıktan sonra hangi oyununu oynadıysam tat vermemişti oyun. Son oyunu Odyssey story olarak da oynanış olarak da güzel bir oyun fakat görevlerde level sistemi boğdu beni yarıda bıraktım.
Assassin's Creed II, Brotherhood, Revelations Bu üç oyunda Ezio adlı karakteri oynuyorsunuz ve hikaye ardı ardına devam ediyor.Ac 2 üçlemesi ney. Onu anlamadım 2. Oyunun başka versiyonları gibimi