Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi taraftan böyle bir şey yapılmaz büyük ihtimal, ancak belki modları vs. vardır.
1731449547
https://www.nexusmods.com/residentevil22019/mods/1446
2 için şu tarz bir mod var ama 3 için bulamadım.
Favori oyunum diye bir kavram yok ancak tekrar tekrar oynadığım bir kaç oyun var.
S.T.A.L.K.E.R Serisi, Mass Effect serisi ve Fallout serisini örnek verebilirim.
Şu sıralarda birazcık nostaljiye sardım, dün COD 2 bitti, şu an Assassin's Creed oynuyorum az sonrada NFS Underground geçeceğim...
Hocam dediğim gibi hayalleri küçük tutup yavaş yavaş büyümek lazım, dediğim Remnants Of Naezith oyununu inceleyin, Dünya çapında belli bir kitleye ulaşbildi bu oyun. Harika bir hikayesi yok belki ancak hızlı, akıcı bir oynanış ve kaliteli müzikler ile bu tarz şeyler daha kolay.
Maddi...
Köstek olmayalım destek olalım iyi hoş ama sektörün iyiliği içindir ne diyorsak. Ya eleştiri kabul edecekler ya da sektörde çürüyüp gidecekler, bu kadar basit.
Türkler sektörde gerçekten başarısız. Hayalleri büyük tutuyoruz ve tüm oyun elimizde patlıyor, birde Türkler oyunu grafikten ibaret sanıyorlar, oynanış, vuruş hissi vs. eklemeye özen bile göstermiyorlar. Örnek veriyorum geçen Türk yapımı Dwarf diye bir oyun görmüştüm, yalan yok grafikleri gayet...
Disco Elysium (61.00 - 15.25)
Hep aksiyon oyunu diyenlere gelsin. ??
Saf bir RPG oyunu diyebileceğimiz oyunda; kendi karakterimizi, kim olduğumuzu ve hafızamızı hatırlamaya çalışırken cinayet çözmeye çalışacağız. Oyun içerisinde çok güzel diyaloglar barındırıyor, belirli bir combat sistemi...
Katana Zero (25.00 - 15.00)
Yandan bakışlı, tek vuruşta öl veya öldür diyebileceğim bu oyunda katanamızla beraber düşmanlarımızı biçerken kendi geçmişimizden kaçmaya çalışıyoruz. Özellikle zaman yavaşlatma gibi mekanikleriyle oyun sürekli canlı kalıyor.
RUINER (31.00 - 6.20)
Hotline Miami sevenler için önereceğim bir oyundur.
Cyberpunk temalı bu aksiyon oyunu bizlere yaklaşık 9 saatlik bir oynanış sunuyor, ölmemek için sağa sola koşup düşmanlarımızı gafil avlamaya çalışacağımız bu oyun tamamen Türkçe!
Daha önce Epic Games üzerinden bedava...
LIMBO (65.00 - 6.50)
INSIDE ile aynı yapımcıdan çıkan LIMBO'da; kız kardeşini bulmak için LIMBO'nun içine giren bir erkek çocuğunu oynuyoruz, yeri gelecek gerginlikten titreyerek oynayacak, yeri gelecek arkamıza bakmadan koşup bulmacalar çözeceğiz.
INSIDE (113. 00 - 13.00)
Hiçbir şey anlatmadan çok şey anlatan bu yandan bakışlı oyunda; yeri gelecek depar atacak, yeri gelecek türlü bulmacalar çözüp yolumuzu bulmaya çalışacağız.
Portal Bundle (105.00 - 15.75)
İki Portal oyununu birlikte barındıran bu paket büyük bir indirime girdi, bu fırsat kaçmaz!
Portal silahınızı alın ve acımasız yapay zekaya karşı gelin, bulmacalar çözün, oradan oraya uçun ve kafa patlatmanın tadını çıkartın.
Araba kullanması, savaşması ve son olarak save sistemi yeni nesil oyuncuları sinir edebiliyor ancak halihazırda Half Life, Max Payne gibi klasikleri oynadıysanız oynayabileceğinizi düşünüyorum.
1 Dying Light (59.00 - 17.70)
Harika parkur mekanikleriyle beraber zombi patakladığımız bu oyun biz oyuncalara harika bir dövüş deneyimi sunuyor. Ortalama bir hikayeye sahip olsa bile sırf oynanışı sebebiyle oynanması gereken oyunlardan biridir.
2 Tekken 7 (119,00 - 17,85)
Hepimizin...
Hiç mi?
Şahsen bitirdiğim oyunların hepsini sıralayamam ancak sevdiklerim şu şekildedir:
Crysis
Stalker
Fallout
Half Life
Portal
Call Of Duty
The Room
The Witcher
GTA Vc ve SA
Özünde Combinedan kaçanların toplandığı bir kuruluş olan Ravenholmu ilk başta Combine bile takmıyordu ancak silahlanma başlayınca biyolojik silah olarak Headcrab yolladılar kendileri bile gitmediler...
Combine büyüklüğü
Cs Go 1.6 ve Half Life da ekleyeyim unutmadan
Cs 1.6 da oto ban sistemi aimbot sandı 5 uyarı hakkından 1i gitti sunucuda ama olsun evde gurur dolu yürüdüm ?
1. Oyunu bende severim o atmosfer o siyah paltoyla süzülmek miss
2. Oyun bununda üstüne koydu ama 3. Oyun atmosferi götürüp oynanış güzelleştirdi
Galiba en sevdiğim oyunlar STALKER ve K.O.T.O.R olabilir
1676247153
2 kere bitirdim özellikle geceleri Cheetah a atlayıp arkada şarkıyla raba...
Taktiiksel savaş olarak Rainbow öneririm ilk başta zor geliyor nerden vurdu yağ diye deli olabiliyorsun sonra bi bakmışsın ufacık deliklerden ses kasıp vuruyorsun :).
Blur biraz eski ama arkadaşlarla falan oynanınca feci zevk verir.
Savaş oyunu olarak önce neyden hoşlanırsın onu bilmemiz lazım mesala düz çatışma mı yoksa daha çok taktiksel savaş mı.
Zula yı para yatırmadan oynamaya gidiyorum...
(Daha önce 7 saat oynadım oynayan herkes full silah çekmiş ama herifte kol yok zıplaya zıplaya gelip bıç atıyorum :/)
Belki zorlarlar diye gidip birdaha oynayacağım.
1615815787
7 değil 4 müş.
The Forest Taktikleri ve Bilgileri konuma hoş geldiniz.
1-Oyunda Singleplayer oynuyorsanız I tuşuna basınca (Envanter Açma) oyununuz durur yani can basmak için bi köşeye saklanmanıza gerek yok.
2-Oyunda mutantlardan korkmanıza gerek yok.
Yanıcı okları kullanarak uzaktan kolayca...
Elraenn zaten kesin izlerim Easter Gamers ıda izlerim o oyunu suyunu çıkarana kadar oynuyor ondan bakacağım
1607584475
ŞŞŞ Röh tayfayı alır gelirim bak manyaklıklarını seviyoz zaten
max payne 1 ve 2 yi oynadım ama benim için 3 çok özeldir 4 kez bitirdim şuan en zorda hiç sağlık basmadan ilerliyorumm yaklaştım sonlarına 6 ayda bir yükler bitirir oynarım
Atla dağa tırmanmak bana pek gerçekci gelmiyor ya bide çok kolay oyun :D
Kingdom come bence en iyi rpg dir ve çok gerçekci oyundur oyunda hiç bir özelliğiniz yok sıradan bir demircinin çocuğusunuz ve bir anda yaşadığınız köy basılıyor ailemiz ölüyor intikam isteğiyle karakterimizin son hali...
Eski AC ler gibi değilki bu eskiden 1 kişi 100 adama dalsan alırdın bunda sen 8 lv ken 45 LV adam falan geliyor çok zor oluyo ölmüyor oda yani taktik biraz önemli bunda :D
Bir taktikte benden gelsin
İlk önce bıçak yapıp süper markete giriyorsunuz ordaki heriflerin dağılmasını bekleyin kapı önündeki size arkasını döndüğü an bıçağınızla saldırın sonra silahını çalın zaten az adam var ama yiyecek ve silah bulma sorununuz çözülür
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ba010nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-4gb-w10-notebook.html
bende indirmeyi düşünüyorum bu sistem kaldırırmı
yüklendikten sonra hemen oynayamıyon ama azcık yüklensin ana oyunun demosunu oynuyosun bu arada bence şimdş oynama çok bug mesala adama vuruyosun hasar almıyo falan
1584298489
bu arada benim gibi beleş oyunları seviyosan haftaya epic games de watch dogs bedava