Öneri Oynadığınız en iyi oyun neydi?

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Max payne 1 ve Resident evil 7

Bu iki oyunun üstüne oyun tanımam
1. Oyunu bende severim o atmosfer o siyah paltoyla süzülmek miss

2. Oyun bununda üstüne koydu ama 3. Oyun atmosferi götürüp oynanış güzelleştirdi

Galiba en sevdiğim oyunlar STALKER ve K.O.T.O.R olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA Vice City. ? (old'lar bilir)
2 kere bitirdim özellikle geceleri Cheetah a atlayıp arkada şarkıyla raba sürmek harikaa ?

(Polat Alemdar skin + Sigara içme hilesi ?)

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Horizon zero dawn,
Son Tomb Raider serisi,
Farcry 3 ve 6,
Splinter Cell Blacklist.

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Çocukken pek çok oyun etkiliyor. Ancak yetişkin bir insan olmama rağmen oynayışı, hikayesi, grafikleri ile son dönemde en etkileyici bulduğum oyun Red Dead Redemption 2 oldu sanırım.

Özellikle oyunların hikayeyi anlatırken oyuncuya ana karakterle bağlanma imkanı verenlerini daha çok seviyorum. Yıllar önce oynadığım Prototype 2, Assassin's Creed 2 (ve hikayeyi tamamlayan Brotherhood ile Revelations) gibi oyunlar da bende yer etmiş.

Ayrıca şimdi yorumları okuyunca hatırladım, GTA: Vice City ilk oynadığım zamanda, özellikle hikayenin ihanet kısmıyla çok yer etmişti bende.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Red Dead Redemption 2.
FBA819C5-6CEA-4462-9D1E-2F05BC11C857.jpeg

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Bak oynadığım en iyi oyuna Quantum Break oyununu ekleyebilirim. Öylesine indirip oynadığım bu oyunda (tabi Türkçe altyazılı oynayacaksın) şok olmuştum oyun öyle bir sardı ki hayatımda oynadığım en iyi oyun listesinin başına yazılmıştı.
Oyunu güzel yapan şey oyunun yapımcısının aslen film yapımcısı olması. Senaryo çok sağlam ilerliyordu ve oyuna da çok güzel işlemişler. Hele oyunun sonu efsaneydi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Herhalde ateş ve sudan sonra oynadığın tek oyun RDR 2 :D.
Ben dönemine göre değerlendirmiyorum öyle olsa gta san andreas derdim i, o zamanlara göre muhteşemdi. Ama şu an hatta rdr2 çıktığından beri daha iyisi yapılmadı. Gow, elden ring olduğunu düşünüyorsun belki ama bence onlar rdr2 nin yanında çok sönük kalır :)

TheGodd

Reaksiyon puanı
94
1. Oyunu bende severim o atmosfer o siyah paltoyla süzülmek miss

2. Oyun bununda üstüne koydu ama 3. Oyun atmosferi götürüp oynanış güzelleştirdi

Galiba en sevdiğim oyunlar STALKER ve K.O.T.O.R olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 kere bitirdim özellikle geceleri Cheetah a atlayıp arkada şarkıyla raba sürmek harikaa ?

(Polat Alemdar skin + Sigara içme hilesi ?)
ben de gta 4'ü 2 kere bitirmiştim baktım artık oyunun havasından ve karamsarlığından zevk almamaya başlıyorum bir sürü yarış arabası yaması indirmiştim. silahları falan da değiştirmiştim ama sigara içme hilesi bunda var mıdır bilmiyorum :)

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Ben dönemine göre değerlendirmiyorum öyle olsa gta san andreas derdim i, o zamanlara göre muhteşemdi. Ama şu an hatta rdr2 çıktığından beri daha iyisi yapılmadı. Gow, elden ring olduğunu düşünüyorsun belki ama bence onlar rdr2 nin yanında çok sönük kalır :)
Düşünmedim ama GoW 2018'de en iyi oyun seçildi, Elden Ring'te en iyi oyun seçildi. Bana göre de diğer sevdiğim oyunlara göre çok sıkıcı olan bir oyundur RDR 2 :D.

TheGodd

Reaksiyon puanı
94