S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Oyunu sil.
2gbSil bence zaten 4 gb olunca indiresin gelmiyo
Haritalarla ve güncellemelerle 4 gb oluyor
Kıyafet desen filanda eklenince hatta 4.5 6 ya çıkıyor bende 6 gb
Hepsi varken bende neden 2.9 gb?Haritalarla ve güncellemelerle 4 gb oluyor
Abart yok 100 gbKıyafet desen filanda eklenince hatta 4.5 6 ya çıkıyor bende 6 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silmene gerek yok ios kullanıyorsan ekran süresinden kısıtlama koy
Telefonuma format atmadan önce bütün kaplamalar Vb. yüklüydü 4.7GB. Formattan sonra daha indirmedim. Arkadaş doğru söylüyor.Hepsi varken bende neden 2.9 gb?
Abart yok 100 gb
2.9 istersen ss atayım?Telefonuma format atmadan önce bütün kaplamalar Vb. yüklüydü 4.7GB. Formattan sonra daha indirmedim. Arkadaş doğru söylüyor.
Dostum olabilir. Belki cihazdan cihaza değişiyordur. Bizde 4.7 GB'idi.2.9 istersen ss atayım?
Kuzenimden kaç GB olduğunu at dedim. Daha betermiş :/2.9 istersen ss atayım?
İlla atmam mı lazım?Kuzenimden kaç GB olduğunu at dedim. Daha betermiş :/Ekli dosyayı görüntüle 128642
O kadarda değil çocuğu intiharmı etttireceksin?Şöyle bir yöntem var pubg mobili aç hesabını berbat et yada hesabını sil yeni hesap aç herşeyinin tüm emeklerinin gittiğini görüp herşeye sıfırdan başlayınca kendin oynamak istemeyeceksin
Yalan Vb. söylediğimi sanarsın diye attım.İlla atmam mı lazım?
Bence de. 1 el oynasa kafiSil falan diyenleri takma,eğlenmekte lazım.Bir maç 30 DK sürüyor.
Bir sabah bir akşam;1 Saat
Taktınız komik emojiye ama.@Umut Çelik Gülme nedeni ?
Sadece neden komik geldiğini merak ettim.Taktınız komik emojiye ama.
Herkes neden attığını soruyor,komik gelmiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışlıkla basmış olabilir.
Bugün bin kişi neden komik attınız diye sordu.reis adam merak etmiş olabilir merakdamı etmesin
İçini dök Rahatlarsın.Bugün bin kişi neden komik attınız diye sordu.
Sinirlendim biraz galiba
Eğer bilmiyosa oyunu 1 dk ama 1 maçSil falan diyenleri takma,eğlenmekte lazım.Bir maç 30 DK sürüyor.
Bir sabah bir akşam;1 Saat
Nerede bir dakika yaw ?Eğer bilmiyosa oyunu 1 dk ama 1 maç