Cyberpunk Kırıldı ve CrackWatch Çöktü!

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
Cyberpunk zaten drm-free satıldığı için kırılması beklenen birşeydi ama crackwatch'ın(oyunların kırılp kırılamdığını takip eden ve legal olan site) de çöktü :d ne düşünüyorsunuz

Son düzenleyen moderatör:

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Cyberpunk zaten drm-free satıldığı için kırılması beklenen birşeydi ama crackwatch'ın(oyunların kırılp kırılamdığını takip eden ve legal olan site) de çöktü :d ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun yurt dışı fiyatı 60 euro diye biliyorum. Bunun karşılığı malum ekonomimiz sayesinde 568 TL yapıyor. Oyun 560 TL fiyat etiketiyle değil 250 TL fiyat etiketiyle ve Türkçe dil desteği ile geliyor. Arkadaşlar lütfen bu tür oyunlara hak ettiği parayı verin. EA gibi paragöz şirketlerin Battlefield 1 Revolution'larına 280 TL vereceğinize, biraz da Türkçe'yi düşünen, özel bir fiyat politikası işleyen şirketleri düşünün. ( LAFIM CRACKLİ İNDİRENLERE ! )

Son düzenleyen moderatör:

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
Reaksiyon puanı
646
çok para verdiğim oyunlar hüsran ile sonuçlanıyor almıyacağım ne crack nede normal bir şekilde

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Oyunun yurt dışı fiyatı 60 euro diye biliyorum. Bunun karşılığı malum ekonomimiz sayesinde 568 TL yapıyor. Oyun 560 TL fiyat etiketiyle değil 250 TL fiyat etiketiyle ve Türkçe dil desteği ile geliyor. Arkadaşlar lütfen bu tür oyunlara hak ettiği parayı verin. EA gibi paragöz şirketlerin Battlefield 1 Revolution'larına 280 TL vereceğinize, biraz da Türkçe'yi düşünen, özel bir fiyat politikası işleyen şirketleri düşünün. ( LAFIM CRACKLİ İNDİRENLERE ! )

Hocam eyvallah Türkçe bir şekilde çıktı ve buna çok sevindim,sonrasında çıkan diğer dillere ve seslendirmeleri baktım,biraz üzüldüm gibi.

Oyun 18 dilde çıkmış ve bunun 11 tanesi seslendirmeli,evet o diğer 7'nin içindeyiz biz.Bu durum nedense içimde bir burukluk yaşattı...

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Yayıncı öneriniz varmı şuan Kendine müzisyen den izliyorum ?

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Crackwatch de uzun zamandır zaten oyunu diğer oyunlardan farklı gösterin diye post atılıyordu. Şirket bilgisayarından bakamıyorum son durum ne oldu diye

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Hocam eyvallah Türkçe bir şekilde çıktı ve buna çok sevindim,sonrasında çıkan diğer dillere ve seslendirmeleri baktım,biraz üzüldüm gibi.

Oyun 18 dilde çıkmış ve bunun 11 tanesi seslendirmeli,evet o diğer 7'nin içindeyiz biz.Bu durum nedense içimde bir burukluk yaşattı...
Hocam seslendirmeye mi bakıyorsunuz cidden? Koskoca Rockstar Games Kaç Yıldır GTA V'ye Türkçe Dil Desteği Getiremedi (Bilerek Getirmedi Orası Ayrı Tabii de :) ) Bence Biraz da Bunlar Tartışılmalı.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
Yayıncı öneriniz varmı şuan Kendine müzisyen den izliyorum ?
yani keMal den izliyorsun. o banı açıldıktan sonra ban öyle değil böyle yenir demek için yayına dansöz çağırmıştı :) izleme o manyakı. pintipanta yada pquen

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Elraen
EasterGamersTV
PintiPanda
Elraenn zaten kesin izlerim Easter Gamers ıda izlerim o oyunu suyunu çıkarana kadar oynuyor ondan bakacağım

yani keMal den izliyorsun. o banı açıldıktan sonra ban öyle değil böyle yenir demek için yayına dansöz çağırmıştı :) izleme o manyakı. pintipanta yada pquen
ŞŞŞ Röh tayfayı alır gelirim bak manyaklıklarını seviyoz zaten

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Pqueen kadın yayıncılar arasında en iyi olan bence fakat birkaç yayınına girdim bana fazlasıyla itici geldi. Panda ile Elraenn dışında samimi ve gerçek bir adam yok diye düşünüyorum.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Pqueen kadın yayıncılar arasında en iyi olan bence fakat birkaç yayınına girdim bana fazlasıyla itici geldi. Panda ile Elraenn dışında samimi ve gerçek bir adam yok diye düşünüyorum.
Pqueen samimi bence :)

Ve Panda ve Elraen'in çoğk büyük takipçisiyim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
2 saat izle alışırsın :D

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697

Hep crack indiririm oyuna saygımdan gittim aldım neden? Bizi eşek yerine koymayıp Türkçe ekledikleri için.

Reaksiyon puanı
646

herkezin parası aynı olmuyor