- Reaksiyon puanı
- 1,678
Bildiğiniz üzere valorant tam sürümü çıktı yeni oynayacak oyunculara tavsiyeler oyun hakkında düşünceler vs. Her şeyin yazılabileceği bir sohbet olsun burası
Ah şu bıçaklardan çektiğimiz bende yarın indirip oynayacam önerin nedir ne yapıp yapmamam lazımÖnce raze herosunu açın açmadığımdan dolayı bin pişmanım :/
(ha bide bıçak alma hevesine girmeyin bu oyun dada çok pahalı)
Şu anlık tek önerim ilk el armor çek mevzusuAh şu bıçaklardan çektiğimiz bende yarın indirip oynayacam önerin nedir ne yapıp yapmamam lazım
Armorlar önemli (Unlost) diyorsun yaniŞu anlık tek önerim ilk el armor çek mevzusu
Dediğim gibi raze i aç bence bir roketle Ace atabiliyorbende şimdi indiriyorum yarın oynacağım ilk hangi hero yu açayım sizce
Csgo mu valorant mıDediğim gibi raze i aç bence bir roketle Ace atabiliyor
Csgo mu valorant mı derken?Csgo mu valorant mı
Hangisi daha güzel geldi bakımından bana göre karşılaştırılması doğru değil ama fikrini merak ettimCsgo mu valorant mı derken?
Ben hala cs tarafındayım valorant beni 3-4 hafta sonra sıktıHangisi daha güzel geldi bakımından bana göre karşılaştırılması doğru değil ama fikrini merak ettim
Anladım bakalım bende nasıl bir etki bırakacak merakla yarını bekliyorumBen hala cs tarafındayım valorant beni 3-4 hafta sonra sıktı
Dün yada bu gün çıkmış4 Haziranda çıkmıyor muydu ya?
Neyse indiriyorum inşallah CS:GO gibi sıkmaz.Dün yada bu gün çıkmış
İnşallah sıkmaz bende indiriyom cs go 100 saatte sıktı beniNeyse indiriyorum inşallah CS:GO gibi sıkmaz.
CS:GO beni 1 saatte sıktı.İnşallah sıkmaz bende indiriyom cs go 100 saatte sıktı beni
Cs Go ve Owerwatch ın birleşmişiBende indirdim eğitimi yaptım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum pata küte dalıyorum. Kısaca mantığını anlatabilecek var mı?
Cs Go ve Owerwatch ın birleşmişi
Grafik açısından CS:GO ve Team Fortress 2 karışımı, fakat özel güçler anlamında Overwatch benzeri.Cs Go ve Owerwatch ın birleşmişi
peki daha sonradan ücretli olucak mı acabaGrafik açısından CS:GO ve Team Fortress 2 karışımı, fakat özel güçler anlamında Overwatch benzeri.
Cs Go nun özel güçlü olanı diyim ozamanOwerwatch'ı da hiç oynamadım
Hayda ben csgo ya da yeni başlamıştım yani yeni dediğim nova 1 im daha 100 saat bile olmadı şimdi valorantıda merak ediyorum cs deki aimi bozmasın sıkıntı olur somraKapalı betada 1 hafta falan oynadım sonra bıraktım, kitlesi aşırı derecede flamer ve toxic. Hazır CSGO'da ki aimimi kaydırdı.
AimbotZ Training'i hazırla, içinde kalmasın Valorant'a gir CSGO'ya geçtikten sonra bol bol ısın anca tutuyor aim.Hayda ben csgo ya da yeni başlamıştım yani yeni dediğim nova 1 im daha 100 saat bile olmadı şimdi valorantıda merak ediyorum cs deki aimi bozmasın sıkıntı olur somra
Hayda o zaman birinden birini bırakıcaz valorantın videolarını izledim fakat çok ısınamadım çok sevemedim ama belki oynayınca güzel gelirAimbotZ Training'i hazırla, içinde kalmasın Valorant'a gir CSGO'ya geçtikten sonra bol bol ısın anca tutuyor aim.