Soru Hangi oyunu oynuyorsun?

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Herkes oynadığı favori oyununu yazarsa sevinirim.

Bakalım SDN forum hangi oyunları daha çok oynuyor :)

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Counter-Strike 1.6 en favorimdi ancak ondan sonra CSGO vazgeçilmezim oldu.
Şuan CS2...

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
CS 1.3,1.5 ve 1.6 dan sonra CS Go'dan asla aynı zevki alamadım.
CS2 nasıl Go'ya mı benziyor ona hiç bakmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitireli 1 sene oluyor ama hiç beklemediğim şekilde bitti, hapishane baskını ve öncesi en iyi kısımlardı.
Evet müthişti. Ben son bölümde şok olmuştum

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
CS 1.3,1.5 ve 1.6 dan sonra CS Go'dan asla aynı zevki alamadım.
CS2 nasıl Go'ya mı benziyor ona hiç bakmadım

Evet müthişti. Ben son bölümde şok olmuştum
Evet CSGO'nun benzeri, modernleştirilmiş hali diyebiliriz

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Favori oyunum diye bir kavram yok ancak tekrar tekrar oynadığım bir kaç oyun var.

S.T.A.L.K.E.R Serisi, Mass Effect serisi ve Fallout serisini örnek verebilirim.

Şu sıralarda birazcık nostaljiye sardım, dün COD 2 bitti, şu an Assassin's Creed oynuyorum az sonrada NFS Underground geçeceğim.

CSGO vazgeçilmezim oldu.
1000+ Saatim var ancak hem bilgisayarın yavaş yavaş çökmesi hem de CS2 güncellemesi ile oyun oynanmaz oldu. 2-3 senedir doğru düzgün oynamıyorum sanırım ama bu durum sağolsun single player furyasına kapıldım.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,612
Online oyun dersek CS2 derim, hata ve optimizasyon problemlerinden arındığı zaman müthiş bir şey olacak. Single dersek Elden Ring benim için bir numaradır, sanat eseri bildiğin.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Csde gerçekten hilelere ciddi bir çözüm getirseler yıllarca yerini hiç kimseye kaptırmaz

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
289
Küçüklükten bu yana ETS 1 ve 2'ye saatlerimi gömdüm, çok seviyorum. Onun dışında RDR favorilerimden. Oyunlarda müziğe zaten önem veririm fakat müzik dışındaki sesler beni oyun vasat olsa bile oynatır. RDR'de tahta zeminde yürüme sesi bile beni ayrı cezbeder, bu yüzden hiç oyunda koşmuyorum, her şeyi yavaş yavaş, duyarak yapıyorum :) Çoğu oyunu da gerildiğim için oynayamıyorum, Resident Evil'ı her ne kadar oynamak istesem de bu yüzden oynayamıyorum; şuan Metro'da bile geriliyorum. Hoş, CS'de tek kalınca eli ayağına dolaşıp bir kaç raunt kendine gelemeyen bir insanım zaten :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Rim World oynarım çoğu zaman ve oynamanızı tavsiye ederim. Koloninizi Rastgele olaylardan sağ kurtarıp gezegenden kaçabilirseniz bir stratejik dahisiniz demektir. Hem bu rastgele olaylar hiç bir zaman tekrarlanmayacak boyutta. Olasılığın sonu yok bu oyunda. Seçtiğimiz yada koloniye gelen Karakterlerin özellikleri baya fazla ve oyunun işleyişine her karakterin ve hayvanın etkisi var
Herhangi karakterin en sevdiği evcil hayvanı bile delirip koloninizin yarısını öldürebilir kolonide olanların eğer eşi felan varsa onlarda delirip herşeye saldırabilir yada içine kapanıp odaya çekilebilir yada hiç durmadan içip sarhoş olup zehirlenerek ölebilir.