Cpt.MacMillan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 29
fikirlerinizi bekliyorum
bende öyle düşünüyorum ama fikirlerinizi merak ettimSilaha + basma olayı yüzünden para yatırmaya mecbur bırakıyor.
Bir kere indirip bakinmak istedim oyunun detayini bilmiyorumda oyunici sesli iletisim olmamasini gordugumde direk sildim.bende öyle düşünüyorum ama fikirlerinizi merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
özelliştirede za lazım deste için zp lilerde var ama iyi değil
+ zp kasma zor
En iyisini yaparsın.Zula oynayacağıma bedavaya CS:GO varken bende hiç bakmıyorum bile.Bir kere indirip bakinmak istedim oyunun detayini bilmiyorumda oyunici sesli iletisim olmamasini gordugumde direk sildim.
Sonradan ogrendim ki silaha + basiliyor. Dahada indirmem
Evet maalesef hep böyle yapıyorlar. ?türk yapımı ama para oyunu olması hayal kırıklığı malesef
Prime hesaplara hile gelirken ucretsiz cs de oynamazdim şahsen ? Bir kac basit eglence attim her takimda 4 er tane spin vardi ?En iyisini yaparsın.Zula oynayacağıma bedavaya CS:GO varken bende hiç bakmıyorum bile.
bende düsündüm ama optimisationEn iyisini yaparsın.Zula oynayacağıma bedavaya CS:GO varken bende hiç bakmıyorum bile.
Evet maalesef hep böyle yapıyorlar. ?
saçmaaaoyuna para yatiran adam yürüyerek adam kesiyor
Oyun içi skin satılabilir. P2W olmasının sebebi, paraya doymamaları.P2W, böyle olması gerekmiyor mu? Sonuçta bir sunucu, barındırma, yüksek hızlı internet, hesap güvenliği, personel, bilumum masrafların bir şekilde giderilmesi gerek.
oyunun özeti-zulaprosuhüseyinbabaxx:ez ağla
+CaseWalker(me):velet ananin kartindan para almişsin yürüyerek adam kesiyon boş yapma
-zulaprosuhüseyinbabaxx:yaşım 23 lan bebe tel ver
Skin veya kostüm yapabilir? Şu an para basan kral oyunda. Kolsuzsan önemli değil para bas oyunda herkesi öldürürsün şu an mantığı bu.P2W, böyle olması gerekmiyor mu? Sonuçta bir sunucu, barındırma, yüksek hızlı internet, hesap güvenliği, personel, bilumum masrafların bir şekilde giderilmesi gerek.
Wolfteam eskidi artık hileler doluşmuş p2w nin dibine vurulmuşWolfteam daha iyi bir seçenek bence
İlk çıktığı zamanlarda oynamıştım daha az velet vardı paraya pek ihtiyaç duymuyordunfikirlerinizi bekliyorum
scout ile hs atıyom adam ölmüyorYani bilmiyorum zaten aimi iyi olanın kazandığı bir oyun değil mi kafaya al aimi 2 sık paraya gerek kalmıyor
bende eskiden oynuyodum güzel oyun vs diye ama p2w olduğu ve hesabım çalındığı için bıraktımİkisi de değil. Babalarının kredi kartlarını gizlice alıp para yatırmaya çalışan 7-14 yaş arasındaki çocukların oynadığı "TÜRK" yapımı bir FPS oyunu.