Assassin's Creed - Odyssey Hakkında Bir Soru

Safderun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, oyuna başlayalı çok uzun zaman olmadı. İsmini yanlış hatırlamıyorsam Megaris'e 'Kurt'u bulmak için geldik. Spartalı yüzbaşı gibi birinden kurta ulaşmak için onların güvenini kazanmak gerektiğini öğrendim ve bir takım görevler aldım. Ancak ikaros ile spartalıların tepelerinde uçarken duşman simgesi çıkıyor, yanlarına gittiğimde bayıltma, öldürme seçenekleri çıkıyor. Ayrıca paralı askerler bana saldırdığında bu spartalılar da bana saldırıyor :D Nedenini öğrenebilir miyim acaba? Birşeyi mi yanlış yaptım diye düşünüyorum.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Spartalı ve atinalı askerlerde her zaman bu tarz şeyler çıkar ki zaten gelecekte de iki ülke askerlerine karşı da görevler yapacaksın. Bunlara takılmadan görevlere devam.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ben olsam alayının kellesini alırdım.. :) Bırak abi takılma, oyunun keyfini çıkar.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Ben olsam alayının kellesini alırdım.. :) Bırak abi takılma, oyunun keyfini çıkar.
Eski AC ler gibi değilki bu eskiden 1 kişi 100 adama dalsan alırdın bunda sen 8 lv ken 45 LV adam falan geliyor çok zor oluyo ölmüyor oda yani taktik biraz önemli bunda :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Eski AC ler gibi değilki bu eskiden 1 kişi 100 adama dalsan alırdın bunda sen 8 lv ken 45 LV adam falan geliyor çok zor oluyo ölmüyor oda yani taktik biraz önemli bunda :D
Taktik maktik yok abi, dalacaksın bam bam bam.. :)