Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babama da diyom baba kotayı geçince düşecek diye yok olum sınırsız diyo o da öyle diyom yok bizimki öyle değil diyor.İlk 6 ay 20 bilmem kaç tlimiş ondan.Olsun 15 gbi geçeyim düşsün hız bak bakalım yedikleri küfürlerden düzeltirler hızı(malum babam):D
Grid'i bende oynadım.Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya aynen öyle.Shift'i bitirecektim hatta bir ara ama işte bilgisayar bozuldu falan format derken anlayacağınız indirmiştim de oyunu gitti arşivde.Shift bence daha iyi.
Ses
Görüntü Kalitesi
Dokunmatiği
Performansı
Eğlence
Kalite
Dayanıklılık
Güvenlik
Batarya
Kulaklık
Genel olarak ayrı ayrı diğer telefonlarla(iphone4,xperia10,samsung wawe,galaxy s...) karşılaştırıldığında ne kadar iyi hani sdn yapıyordu ya ekran kartlarını grafik olarak...
Videoyu gördükten sonra Need For Speed yazan bir atkı,tişört yaptırıp tribünlere koşup Need For Speed sen bizim herşeyimizsin diye bağırasım geldi.Helal olsun o videoyu yapan adama CEO yapmalılar o adamı o ne videodur öyle video değil ya başka birşey :D
Bende sony diyorum diğer akıllı telefonlar birbirine benziyor xperia 10 bence onlardan çok farklı.Tabi Samsung i9000 Galaxy S bende almak isterim sonuçta öyle telefon yok piyasada.
Arkadaşlar bir ara şey diyorlardı.Hayat boş pompala coş :D
He tabi aşk başka birşey insan aşık olunca gözün başka birşey görmüyor.Kıyamet yarın kopacak deseler onunla birlikte kopmak istersin.Aşk öyle birşey ama işte olmuyorsa olmuyor be abi.(genel olarak söyledim senin durum farklı)bence de...
Arkadaşlar haklı seni seveni sev, sen koşma koştur.Ben zamanında çok koştum ne oldu kız beni ilk gördüğü gün hoşlanmış sonra zaman ilerledi falan filan şuan bir akrabayla çıkıyolar:D hem de akrabayla işte bugün bizim mahalleye gelicek kız bilmiyorum ne olucak ama artık o istese de ben onun...
Bak Merve abla sana önerilerimi sıralayayım.
İlk önce kendin yapmak istiyorsan punisher(örnek) oyna.O oyunda öldürdüğün her insanın,işkence ettiklerinin,kafasını kopardıklarının vs vs seni bu dünyadan nefret ettiren insanlar olduğunu düşünde yap yani birinin kafasına silah...
Zaten bu rekor modern warfare 2 yüzünden geldi.Herkes (ben dahil)zannediyordu ki bu adamlar modern warfare 2 ile aştılar.Filmlere bile bin basacak bir oyun yapmışlar bu yeni oyunda iyice aşacaklar gözüm kapalı bile para veririm bu oyuna diye düşündü sonuç ortada.
Ha bu arada oyunu beğenip...
Millet hani bu yöntem işe yaramadı diyordum ya bir tane daha buldum böyle futbolcuların fotoğraf çektirirlerken yaptıkları gibi çömel ellerini bacaklarının arasına koy 10-15 derin nefes al tut nefesi kalk ayağa baş parmağınızı ağzına sok en ufak bir hava sızıntısı olmadan balon şişirir gibi üfle...
Ya bayılamıyorum ya o göğüs kafesi olayı ile bayılmıştım ama bu boğazı sıkma olayında tam sanki gidicem gibi hissediyorum birden öksürmeye başlıyorum tak en başa kaç defa denedim bağışıklığım mı var ne :DHasta falan da değilim sağlığım yerinde bayılmak istiyorum ama sanki vücudum (dolaylı yoldan...
Zuvay nidya'ya katılıyorum bende wings of preye baktım resimlerine güzel tamam da eski uçaklar böyle H.A.W.X gibi yeni değil ki şimdi bu Apahce AH-64D yi başka oyunda mı kullanacaz ayrı olarak yoksa bu wing of preyde mi?Başka oyunda kullanırız diye düşünüyorum da ne zaman?
Oyunu an itibariyle indirmeye başladım CLONE DVD indiriyordum %2 idi zamundayı gördüm başladım indirmeye %1.2 oldu 60-70 kb ile indiriyorum malum 1 mbit bütün indirmeleri durdurdum bunu başlattım.İnsinde oynayalım şu oyunu ya sabırsızlanıyorum.
Bu japonları oldum olası seviyorum ya nasıl desem cidden küçüklüğümden beri bir yanlış hareket yaptıklarını görmedim,duymadım okumadım ve de onlara karşı sıcak kanlı hissediyorum kendimi İstanbul'daki japon turistlerle çekildiğimiz fotoğraflar falan yani öyle dost ülke olmaz o derece güzel...
Bunlar Amerikalı mı amerikalıysa niye çatla patla diyorlar?Bu arada güzelmiş bir ara biz de arkadaşlarla yapıcaz hatta matematik hocası dersin son 10 dakikası tahtaya çıkın yapın sözlü notunuzu yükselteyim dedi bir arkadaşla bana :D
Sitesinde bulamadım güncellemeyi haberi var blogta pc patch 2 diye ama link bulamadım. :(
Haber linki de bu
http://www.medalofhonor.com/blog/2010/11/pc-patch-2
Normalde bizim toplumda böylelerine keriz derler.Ama bence bunun bir sebebi olmalı hangi insan 100 lira verene 125 verir ki şeye benziyor hani bak bende 2 tane para var(2 tane 50 kuruş) sende 1 tane(1 tl) benim param(50 kuruşların sahibi) daha fazla olayına benziyor.Acaba bu adam hangi akla...
Hortlak görmüş bu ya ondan böyle :D
O kendine tokat attığı suratına bir tane de ben tekme geçircem burdan :D Allah'ım bu nedir böyle :D
Ya da şeytan girmiş içine :D
Cin de çarpmış olabilir tövbe ya nedir bu böyle :D
Yılanın başını küçükken ezeceksin... Dediğiniz gibi dağdakileri değil dağa çıkaranların işini bitirmek lazım.Ah ah bir Atatürk daha çıksa ya şu ülkeden.Ben inanıyorum birgün çıkacak inşaallah ama hangi gün?
Kardeş bak gizlilikte
İlişkiler
İlgilendikleri ve aradığı
Profil resmi altındaki kutuda yazanlar ve sevdiği sözler
İnternet Sitesi
Dini inanç ve siyasi görüş
Doğum günü
Bulunduğumu bildirdiğim yerler
Etiketlendiğim fotoğraflar ve videolar
Gönderilere yorum yapabilme
Durum...
İlk pcm ne yalan söyliyim xpidi.Belki de win 98 pek hatırlamıyorum ama xpye benziyordu neyse işte.İnternet cafedeyken hep derdik bir bilgisayar alayım bütün gün gta vice oynucam hiç kalkmıcam başından.Sonuç 1 saat sonra girmişliğim yok hiç gtaya artık:DBirde başka oyunlarda vardı pcde...
Steam güzel ya bazı günler oluyor bazı güzel oyunları sadece o gün için bedava yapıyor left 4 deadda yapmıştı bunu hatırlıyorum.Bonkör bir firma yani hakkını veriyor.
Hayat onsuz da yaşanır ama onunla bir başka yaşanır be.
Birde bırak falan boşver diyorsunuz ya aynı şey benim için de geçerli.Aşık oldum mu farklı oluyor be unutamıyorsun bırakamıyorsun sabah kalktığında ilk akla gelen o oluyor.İnsana şurdaki şeyler oluyor ki aşık olanlara olmuştur sanırım...
Merak etme kardeş hani derler ya zaman herşeyi çözer en büyük yalan zaman zaten ne çözmesi :DBekle sen onun selam vermesini bekle konuşmasını belki anlar ne olduğunu ben benim sevdiğim için öyle umuyorum yani hiç yoktan :)Sen birşey deme o eskisi gibi olur belki öyle davranırsın bende soğuk...
Ben de bir kızı seviyordum ilk gördüğü gün benden hoşlanmış tabi 7-8 ay önce oldu bende 2-2.5 buçuk hafta kadar önce söylemiştim buna sevdiğimi buna faceden güzel yazılar şarkı sözleri yazıyordum falan bu da bana şarkının devamını yazıyordu falan derken elimi kestim ekmek bıçağıyla avcumun içini...
Hava atmak için yapacaktı büyük ihtimal ya da egosunu tatmin etmek için bak ben murcielagoya bindim diye yahu öyle araca binersinde sürersinde neyine yetmiyor düzgün düzgün gitmek sanki spin atınca birşey değişecek yine murcielagoya bindi diyecekler.
Çalışmamalı dersem kıskancımdan derim ve ama bir de şu var sabahtan akşama kadar evde ve ev işleri can sıkıntısından ölürdü herhalde hemde günümüz kızlarını düşünürsek yok yok ölürlerdi sıkıntıdan.
Kelebek etkisi diye birşey var.Bende sevdiğimin geçmişini merak ederim ama bu demek değildir ki kötü diye vazgeçerim zaten gerçek aşksa bu insanın aklına bile gelmez vazgeçmek.
4-5 kere pes oynamışlığım var pesi dün arkadaştan aldım 2011i kurdum antrenman yaptım biraz sonra real madridle maç ilk şut kaleciyle karşı karşıya üst direkten döndü:Dİkincisi de karşı karşıya kalecinin suratına çarpıp döndü:D sonra real madrid gol atınca çıktım oyundan:D Anlatabilecek olan var...
Şu sistemler ne zaman düzelecek şimdi 10 tane anadolu lisesine puanım yetiyor ama anadolu teknik lisesine gittim.Puanları neden sonradan belirlerlerki anadolu lisesine gidemedim şu eski puanlar yüzünden hatta tercihlerde ilk 6-7de şimdiki puanımın tuttuğu anadolu liseleri vardı ama puanlar...
Bir sitede gördüm paylaşayım dedim aşk ile ilgili sözler ararken buldum sadece o halde aşık olabilirsinden sonrası bana ait.Ama bende çok beğendim hepsi doğru.İşte karşıdakide aşkını gösterip kalbini vermeyenlerden...
Tam göğsünün ortasında bir yerin acıyacak
evinin seni içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksin
sokağa fırlayacaksın
sokaklar da dar gelecek
tıpkı vücudunun yüreğine dar geldiği gibi
ne denizin mavisi açacak içini, ne pırıl pırıl gökyüzü
kendini taşıyamayacak kadar çok...
Bazen oluyor öyle sayfayı yenile falan bekle biraz açılıyor.Nasıl bazen böyle sayfalarda belli bir yere kadar yükleniyor öyle takılıp kalıyor sen bekliyorsun da açılmayınca yeniliyorsun ya öyle işte.
The saboteurda öyle olmuştu hata üstüne hata sonra patch çıkardılar bu sefer başka bir hata hata olmayanlarında hata çıkması falan derken iyice s.çtılar.Bu oyunda öyle olmaz inşaallah gerçekten güzele benziyor çünkü indirip deneyecem bakalım.Senin sorun içinde tek çözüm sanırım artık patch beklemek.
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış,
yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi...
Ben de gördüm indiriyorum codemasters güzel oyun yapmış.Hatana gelince indirdiğin dosya kaç gbdi?Eksik dosyadan falan olabilir böyle hatalar ya da sil baştan kur,crackini değiştir,patch varsa patch yükle,ekran kartı sürücülerine falan bir bak ya da bir iki dosyasını silmiş olabilirsin, ayarları...
Vikipediden aldım resmi.
Bu da ufak bir bilgi.
General sherman ağacı...
Yeryüzünde yaşayan en hacimli varlık, Sequoia Ulusal Parkında (Kaliforniya, ABD) bulunan 85 metre yüksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır. (Sequoiadendron giganteum) "General Sherman" adı verilen bu ağacın gövdesinin...
Erabrown aynısı bana oldu o güvenli klasör kalkmadı programı kaldırdığım halde formatlayana kadar silemedim sistemin kararsızlığına da katılıyorum kasperksy 2011 232 sürümünü kullanıyorum sadece güncelleme ve taramada azcık kasıyor o kadar 46 gün lisansı kaldı win7 home party kampanyası mıydı...
Euro Truck Simülatör,German Truck Simülatör,UK Truck Simülatör bunları dene çalışıyor diye biliyorum ayrıca da kaliteli oyunlar.Hatta bu saydıklarım xpde kasıp vista ve win7de gayet güzel çalışıyor diye biliyorum.
Kızıllara hep farklı bir gözle bakmışımdır,sarışınlar daha bir azgın gibi gözükür bana ama siyahlar hep güzeldir bence kumrallarıda fazla görüyorum kumrallarda farklı olan şeyler iç güzellik oluyor genelde bana göre.
Cod 6da son bölümde captain price hatırladığım kadarıyla son şelaledeyken tek mermiyle helikopterin kuyruğuna mı ne ateş edip helikopteri patlatıyordu bilmiyorum yanlış görmüş olabilirim bomba da atmış olabilir silahla.
Şampiyonlar ligi ile ilgili lafı sevdim.Nettopların bende gelişeceğini düşünüyorum da işte yine de millet hep dizüstü peşinde ki bence haklılar dizüstü en gelişmişleri nettoplar gelişirken onlarda gelişiyor.
Darkness haklısın ben mesela Kocaeli Sabancı Anadolu Teknik lisesine gidiyorum bilişim teknolojileri alanını seçtim tercih yaparken daha doğrusu yarın gidicem:DAcaba var mıdır sdn üyesi?Ya hadi o değil de beni okuldan nefret ettiren şey ödev okulda ders yapıyoruz işte ödev ne alaka ya?Birde...
Ben de her ne kadar istemesemde biraz da heyecanlıyım liseye geçtim yeni okul,arkadaşlar.Arkadaşında dediği gibi okul açılsın arkadaşlar olsun ama ders olmasın:D
Ben oraya kadar gelememişti ya:DŞansa bak.Ne kadar kalıyor o bölüme başladığımzdan itibaren ?
Bende sadece skidrow diyim birkaç crack sonucunda uzun bir işlemden sonra çalıştırmıştım hatta skidrow çalışmamıştı birkaç şey daha yapmıştım kendi yöntemlerimleydi sanırım hatırlamıyorum anca çalışmıştı.
Oyuncular da haklı birinciyi bende oynadım yarısında sildim gerçekten hep aynı şeyler tekrarlanıyor pek beğenmemiştim ama 2.gerçekten güzeldi doğrusu 2-3 bölüm oynadım ama:DTekrar indirip bir bitireyim şu suikastçının intikamı 2yi.
Crack olayını çözmüştüm oynuyordum sonra harddiski yakmışım:DHerşey gitti bütün o dahil onlarca indirdiğim süper grafikli kült oyunlarımın hepsi gitti:DBir daha indirmeye üşeniyorum aslında şu utorrentteki 70 küsür oyun/film insinde onu da indiririz bakalım acelesi yok.Birinciyi zaten oynamıştım...
Bu max payne'nin tipini bizim ünlülerden gafti yapmasınlar sakın:DTabi behlül bu kadar ünlü olunca dediler biz bunu yapalım Türk kadını bile oynar artık bu oyunu dediler behlülü koyarsak:DBu arada max payne 2deki kızın adı mona sax idi bakalım bihter sax olacakmı bu oyunda:D
Keşke onunla karşılaşmasaydım madem cevapta vermiyeceksin neden bu kadar yakın oluyorsan bana ya keşke bir şey olsada gitsem şu hayattan aşık olmak kadar kötü birşey yok:(
Bütün spiderman oyunlarını oynadım spiderman 3 ve ultimate spiderman hariç hepsi berbattı hatta içine edilmişti çizgi romansıydı belki ultimate spiderman ama gerçekten güzeldi spiderman 3te onun gibiydi ama ultimate spiderman bana daha hoş geliyordu.
Kutup kurdu değil snow leopard(bkz:mac os x):DŞu windowsta yapılanların neredeyse %90ı yapılsa linuxta koşa koşa ama işte başta oyun olmak üzere birçok nedenden dolayı geçmem bende linuxa.Ama kullanmayı gerçekten çok istiyorumda kullanırsam başka bilgisayarda kullanırım evdekine ellemem, elletmem:D
Ulan eşşek oğlu eşşek ben sana demedim mi lastikleri parçalama diye bir daha nah beklersin babam bana arabayı versinde turliyim diye:DAma harbi adam hayvan ya resmen o ne sürüştür ken bizi pistlere götür:DBu adama araba maraba verilmez valla paramparça getirir size arabayı:DAma iyi sürüyor...
Ya flood yapıyorum belki ama acil lazım şu fondaki müzik yok mu bilen?O müziği bulma pahasına 1 günlük ban bile yiyebilirim yeterki şu müziği bulun bana:Ddeliricem hasta oldum müziğe:D
Valla helal diyorum ne de güzel konuşuyorlar böyle ayrıca çokta tatlılar bizim muhabbet kuşu camdan kaçmıştı salık bırakıyorduk evin içinde :( böyle kuşlar gördükçe onu hatırlıyorum her canlının sevilen,tatlı olduğu bir zamanı var.
Bende dün gece izledim hıyarlı baba,uçak,uçanları vurmasınlar,filmsiz fragman dışında pek beğenmedim filmi.Bunlardan da en iyisi uçaktı,filmsiz fragman normal biri için komik değil ama 300 spartalı küfürlü versiyonu izlediyseniz altınıza ettirir o derece:DBana izlediğim için baya komik...
Ekran kartı pek fazla kötüye benzemiyor işlemci i7,ram 4 gb ddr3 tamam işte pek kötü yok senin dediğin gibiyse diğer şeylerde alabilirsin.Şahsen bunu gördüm de harbi güzel laptopmuş ya:D
:D Bizim burda da koca kafalar var arkadaş diye senle abin bir araya gelseniz dünyanın yarısı gözükmez:DAz kovalamadı bizi takoz kafalı dedik diye bir abi:D
Ben şapka takıyordum bir aralar şu sadece önü olanlardan adını bilmiyom işte neyse arkadaşla parktaydık o kaydıraktan kaydırağa giden köprüler alçaktı baya tam kafama geliyordu şapkadan da önümü tam göremiyom bir de yere doğru bakarken azcık hızlı da yürüyorduk tak bir toslama sesi kendimi yerde...
Bu da bir başarı sonuçta kaç kişi bizi ayın sitesi seçmiş ki buna kızıyorsunuz.Bu arada hadi hep beraber mesaj kasmaya başlayalım bakarsınız elbruzun dediği gibi mesaj sayısına falan bakarlar.Çöp kutusu diye bir konu açalım sabit bir konu oraya isteyen istediği şeyi istediği kadar flood yaparak...
Az önce denedim o kasan bütün videolar ie 8de de kastı ama ne iştir ki firefoxta kasmadı.Hatta firefoxta daha hızlıydı diyebilirim chromede eskiden olmuyordu böyle birşey niye şimdi oluyorki?
Ersin abi bak internetim 1mb video başlatcağım zaman indirmelerimi durduruyorum yani internet tam 100kb kullanılmak için hazırda bekliyor başlatıyorum videoyu herşeyi yüklenince oynatıyorum 5-6 saniye sonra donma oluyor o da 5-6 saniye sürüyor sonra masaüstüne küçültüyorum pencereyi masaüstünde...
Orada hayatında hiç basket maçı izlememiş ama gitmiş diyorsunuz ya bende hayatımda hiç basket maçı izlemedim ama sadece finale giderdim ben de ünlü olsaydım ben de mi reklamımı yapmış oluyordum o zaman?
Param olsun almayan neyse:D konuyu uzatmayalım harbi güzel telefona benziyor ama inceliği,tasarımı, birde ışıklandırmalı olsa kenarlar falan x6 gibi daha ne istenir bir telefondan yemişim iphone diyenlerinde iphonesini.
Bende yaşıyorum aynı donmaları eskiden böyle birşey yoktu videonun yüklenmesini bekle zevkle izleyeceğim diye sonra da 5 saniyede bir donsun düzelince yine bir 5 saniye donma.Ama forumdaki sdn playerde sorun yok donmadan izliyorum anasayfadaki editörlerin paylaşıkları videolarda donma var.
Vay anasını sayın seyirciler film gibi klip çekmişler.Ayrıca şarkı da güzel(fazla olmasa da).Hatta bunun filmi yapılsın ya bu ne klip böyle:DVay bu film miydi sonunda gördüm:D
Orda belirttim s.git selametle git de olabilir diğer düşündüğünüz de.Ama lan kelimesi dediğim gibi lütfen arkadaşım nolur demenin de kısaltması olabilir bende ilk zamanlar msnde falan s.a diyenlerin anama mı küfrediyon lan derdim lafını geri al almassan bende senin a.s derdim:D
Ya ne güzel paylaşmış haberi kız bir lan dedi diye mi şey yapıyorsunuz forumda kaç kişi ulanlı konuşuyor haberiniz var mı eğer saçma sebeplerden o kız banlanacaksa bende saçma birşey söyleyeyim lan(lütfen arkadaşım nolur) oldu mu.Şaşkınlık ifadesi olarak kullandığını düşünüyorum ki bende baya...
Siz ünlü olupta gitseniz o maça birisi reklam için gelmişlerdir dese ne olacak milletin günahını almayın adam ünlü olsa da olmasa da gidecekti belki yapabilecekleri kadar reklam yapmışlardır o maça gitmeden merak etmeyin taraftarlık sevdası birtek ünlü olmayanlarda var sanki.Adamların parası...
Romantic aklı sıra findukfaresine laf atıyordu uçurmuşlar zaten:DKim oluyonda bizim üyeye laf atıyon ayıp dimi o bize emanet bir üye:DHarbi güzel yapmışlar ama Türkiye'de olsa içine kız da atılan bir bölüm olur merak etmeyin:D
İlk başta birşey yaptıklarını sanıyorlardı gülüyorlardı sonra boğa gülmeye başladı:DHarbi delirmişler bunlar ulan macera arıyorsanız gidin gökdelenin tepesinden baş aşağı atlayın türkçesini bilmediğim için o sporun böyle diyorum gidin dağdan suya atlayın everestin tepesindeki o buz gibi suda...
Valla buradakilere niye o kadar eleştiriyorsunuz ki adamlar buraya kadar geldiler o bile marifet diyorsunuz tamam doğru sizde haklısınız ama adamların söyledikleri de doğru bire bir oldu söyledikleri bende baya eleştirdim ama her eleştirimin sonunda yinede teşekkürler bu takıma falan dedim(başka...
Çalınmamışta onun başka bir hikayesi var Osmanlı tarafından yaptırılıp zamanında Fransa'ya verilmesi Fransa'nın da kuruluşunun mu ne 100. yılı için Amerika'ya hediye etmesi ile sonuçlanıyor diye biliyorum bu olayı.
İzlemesine izledim ondan gözüm ısırıyor dedim bir ara gözüme sahne görüntüleri falan geldi ulan nerden hatırlıyom ben bu şarkıyı dedim unutmuştum yani.
:D:D:D
Başlığın yanına bare (Jea V1.1-V2.1) falan yaz da ona göre girelim:D Ama güzel bir iğrenç espriydi yüzümde bir tebessüm oluştu öğlen öğlen iyi geldi kısaca:D
Katılıyorum bende deniyordum bende o yazı bile çıkmıyordu 1mbit internetle nasıl kullanacam bunu internet tam düzgün olduğu zamanda 4-5 saniye sonra çıkıyor onlar aynen ya entera basacaksak ne anlamı kaldı.
Samilcan sokaklardaki camları indiremesende evin içinden dışarıyı izleyebiliyorsun tabi o bir tek lüks oturduğun evde geçerli o da balkona kapısı var diye.
Gerçekten sevdim o özelliği ama internetin hızlı olması gerekiyor tam olarak düzgün kullanmak için 1mbitle bile tam hızla kullandığımda hemen gözükmüyor yazılar.
RE_6 açıklamış ilk oyun half lifedir bunun ek paketleride vardır ben sana baştan sonra oynaman gerekenleri yazayım.
Half Life
Half Life:Opposing Force
Half Life:Blue Shift
Half Life 2
Half Life 2 Episode 1
Half Life 2 Episode 2
Daha gelecekte çıkmadı devamı gelirse şu şekilde olacak bildiğim...
Zaten bende tam olarak gidip görmedim arkadaş ordan 8 gb usb bellek aldı 2 tlye çalışmadı öbürü 4 gb aldı aynı fiyata çalıştı yani şans meselesi en güvendiğim kişiler bile öyle diyor ama dediğin gibi onlar çalıntı mal falan yani orası da var işin.
En iyisi miniatürkten bir resim koyma karargaht öyle yapmış ilk 5 dakika dedim ulan nasıl koskoca saha küçücük öyle arkadaki insanları görünce aha miniatürk burası dedim.
Bende utorrentte listede duruyor diğer oyunlar bitsin onu başlatacam az mbden fazla mbli oyuna kadar.Ama inşaallah kaldırır pc o oyunu oynamayı çok istiyorum.
Ben Aspire AS5542G-664G32MN Acer al derim daha pahalı ama özellikler daha cazip geldi turion işlemcileri bilmiyorum ama ben olsam dediğimi seçerdim ikinciyi erkan kartı da ilkinin 4250 bunun 4570 512 mb bu bellek olayı kafamı karıştırdı ekran kartındaki.Diğerinde de max 2048 mb yazıyor.
O gelen komutan kim?Özelden söylersen merak etim.
Ama bende artık eskisi gibi olmadığımızı düşünüyorum nereye gitseniz bir üçkağıtçılık,kötü davranma kendini başkalarından üstün görme ya geçen arkadaşım dediğim kişi Atatürk'e küfretti ya şimdi sövücem burda da banlanmıyim sonra bir tane daha...
Flood yapmayı bende sevmiyorum ama lütfen yardım edin 15 gb indirdim 1 aydır siyah ekranla uğraştım anca çözdüm şimdi de bu loading sorunu bir yardım edin o kadar uğraştım.
Ama silkroad grafik olarak güzeldir hatta bence en iyi grafiklere sahip online oyun he o çoluk çocuk kaynama olayı falan doğru da biz arkadaşlarla beraber oynadığımız için onlara pek takılmıyoruz.
İnşaallah savaş pilotu olacam büyüyünce o zaman yanından geçerim merak etme:DHarbi ama bende merak ediyorum onları yakından görmek dokunmak bizim burda sekaparkta bir jet uçağı var motoruna girdim en fazla millet resim çektiriyor yanında falan koymuşlar yani millet görsün diye aha resmide bu...
Razor crack sanırım seninki bende çalışmamıştı bende torrentten buldum bu cracki zaten 12 küsüratlı mbde 15 dedim işte:DÖnceden çalışmıştı şimdi yine mi baştan kurcam ya şu siyah ekran düzelsin diye 4 kere silip kurdum zaten.
Başlıkta görüldüğü gibi patch match herşey tamam harddiskler değişti.Değişmeden önce çalışıyordu sonra değiştirince tekrar indirdim 1mbitle:D.Neyse işte siyah ekran geliyordu o iki oyunun play yazısı gelmeden önce kalıyordu öyle regeditten kurulan yeri ayarlaman gerekiyormuş.
Neyse c...
46 wizard var:DSp farm yapıyoruz diye fazla ilerleyemiyoruz yoksa 70-80 olmuştum şimdiye.Ama artık mysro oynayacağım malum yeni sürüm geldi 110 skiller geldi level sınırı zaten mysroda 120 avrupa harita geldi ama çarlar yok wizard skilleri çin skillerinin yanında gözüküyor ve de vurabiliyorsunda...
Harbi oyunu ne hale getirdiler biz uçan tekmelerle uçan kafalarla atlardık hala da atlıyoz bunlar ne oturuyorlar böyle ip atlarken daha iyi atlıyorlar bunlar ya.
Ya birtek bende mi?Bu sdn videoları 5-6 saniye izleniyor sonra donarak devam ediyor sonrada tam donuyor anca sayfayı küçült 10 kere yenile yap sonra tekrar devam et ama 5-6 saniye sonra yine aynı şey.
Devlet ayrımcılık yapıyor benim hekimim yok başka hükümet istiyoruz bu hükümet aile hekimi bile veremiyor hani herkes eşit olacaktı tam demokraside değiliz bu ne böyle bıktık artık başka sıfatlarla ayrılmaktan artık hekimli hekimsiz sıfatı da var hükümet istifa hükümet istifa bu lafları söylesem...
Bize de oldu bir ara kasanın düğmesine bastım elektrik çarptı ekranda leke vardı azcık temizleyim dedim elimi çarptı monitörün ekranı kasaya dokunuyom çarpılıyom kardeşimle babam elliyor hiçbirşey olmuyor biz elliyoz var kontrol kalemi ile baktık elektrik var ama babam ile kardeşim hissetmiyor...
You type 395 characters per minute
You have 62 correct words and
you have 2 wrong words
Valla bakmadan yazdığım için bana zor gelmedi hem bak hem yaz olayı değil sadece bak olayı geçerli benim için.
Son zamanlarda yüklenen bir takım programların etkisi olabilir mi yani şunu tespit edin şunu yüklemeden önce çalışıyordu artık çalışmıyor var mı böyle bir durum?
Bencede biri oynayın ben türkçe yama olarak oynadım mafia 1i daha doğrusu kurtlar vadisi yaması ve 2. denemedim birşey diyemem ama mafia 1deki atmosfer,oynanış nasıl desem o oyun gibisini bulamassınız başka hiçbir oyunda kurtlar vadisi yamalı mafia 1i bulabilir misiniz bana özelden falanda olur.
O tipler ne öyle Allah'ım yarabbim birde ne o öyle ya gift istiyoruz falan milletin kafasında tahta kalmamış.Allah'ım sen millete akıl ver bizimkiler böyle diyorduk şunlara akıl ver.
Ben bu silah kopya demiyorum ama araştırırsanız İran'ın bazı silahları modifiye edilip ben yaptım denilip sunulması ki bunların içinde savaş uçakları da olunca ben bu vesileyle bu silaha şüpheyle bakarım arkadaş.
Tamam bu gerçek olabilir belki ama araştırın İran'ı bazı silahları tamamen kendi yapımı değil bir savaş uçağı mesela rus uçağının birkaç şeyinin değiştirilip boyanmış hali yani üzerinde oynayıp bizim diye sundular.
Evet numpad tuşları ile oluyordu.Güzel bir şey de hepsini ezberlemek ayrı bir marifet istiyor o işaretlerden birini yapacan şu muydu yok bu muydu uğraş uğraş dur.
Orijinal dosyayı yedeklemiştim Allah'tan türkçe olsaydı tutacaktım da ingilizceymiş değiştirdim tekrar türkçe olsun yeşil olsun.Mavinin türkçesi var mı peki?
Oyun güzelde grafikleri görünce yine aklıma half life 2 geldi bu half life 2:episode three ne zaman çıkacak ya ölecem beklemekten.Bir trailer falan yayınlasalar bare güzel birşey falan.
Niye hammers?Benim teyzemin kızı Kocaeli Üniversite'sinde okuyor o da bende Kocaeliliyiz bence güzel bir üniversite Kocaeli Anadolu Lisesi'nden mezun gerçekten başarılı İTÜ'ye girecek kadar başarılıydı neredeyse bildiğim kadarıyla ama şehir dışı istemediğinden Kocaeli Üniversitesi'ne girdi...
Jea biz kötü düşünür müyüz hiç bak sende anlamışsın gerçekten onlara Allah sabır versin:DBiz bunu demek istiyorduk ya sen linuxcusun ya o anlamda yani hiç yoktan ben öyle diyordum:D (tıraş)
Zoki bütün ayarları düşürdüm mü distance falan da düşer o distance türü böyle 100 e kadar giden şeyler vardır birkaç tane daha onları yükselttikçe gözükürler.Gta 4 öyleydi yani.
DRM nasıl korsan probleminin önüne geçmiş?Arkadaşın da dediği gibi yok etmiyor sadece geciktiriyor oyunu indirdikten birkaç gün sonra oyunu çalıştırabildim tabi korsan olarak onu indir şunu kopyala şu cracki yap derken DRM'nin önüne geçtim bir bakıma yani.
O kadar para vermişin patlatacan mı aracı:D Doğrusu iyi olur ama harbi diyorum sinir olduğum birinin yanına yolla bas düğmeye görsün gününü.Ya da birini tehdit etmek veya şantaj yapmak için.
Kayıt olurkende onlar yerleştirecek size merak etmeyin:DAbla Kocaeli'ye falan uğramıyon dimi hiç?Ona göre yani sokaklardan geçerken dikkat etmek lazım malum hep çevredeki şehirlerdesin.Bu arada gerçekten bol bol dua et Allah'a İTÜ bence öyle kolay bir üniversite değil ve de bana göre çok iyi...
Ncity'de İNCEPTİON(BAŞLANGIÇ)seyrettim ımdbden 9.2 puan almıştı izlediğim gün pazartesi izlemiştim en iyi 50 filmde de 24.sırada the dark knıght'ın yönetmeninin (christopher nolan) filmi ellen page, leonardo di caprio ve marian cotillard başrolde hayatımda izlediğim en iyi bilimkurgu filmi...
Harbiyim ya ben de korktum bir an acaba olur mu ki hiç tanımadığım birinin evine istemeye gidiyoruz kızı yok ya olmaz Allah'ın izniyle üniversitede bir güzeli seveyim de evleneyim yeter bana.Yaşattın gerçekten tebrikler uzun zamandır ilk kez böyle keyifle bir yazı okuyorum bu tür yazıların varsa...
Tank 90 gerçekten eğlenceliydi başından saatlerce kalkmadığım olmuştur.Oynayacak bir arkadaşım olmadığı için o zamanlar tek başıma kartalı korur hemde saldırırdım pekte zor gelmiyordu açıkçası alanıma dahi sokmuyordum onları tek başıma.Tabi bu dediklerim tecrübe olduktan sonra oldu ilk başlarda...
Düşük ayarlarda da sonuçta olağanüstü grafikler göstermiyor mu oyun?Ben crysis ve warheadı düşük ayarlarda kasmadan oynadım bazı ayarlar ortaydı yükseltince kasıyordu ama düşükken kasmıyordu ve de her ne kadar yüksek ayarın diğer oyunlardan farklı olarak düşük-yüksek ayar görüntü farkının fazla...
Valla adım 3 diye bir yerde numaralar yazıyor ama 6 haneli ve 9 tane numara 54 tane sayı yazıyor yani.
Yükleme no yazıyor orda da başka da numara yok. A B C D E F G diye onay no var birde oralara ben birşey yazacakmışım bana verdiği numarayı yazacakmışım.
Ayrıca sanırım başka bir sorun var key...
Evet 30 gün kaldı diyor telefonla uğraşmak istemiyorum daha 2 kere etkinleştirmişimdir en fazla.Hep oluyordu internet ayarları falan düzgün ama etkinleşmiyor şu telefon olayını da tam bilmiyorum.
Shakal malesef doğru bildiğim kadarıyla amerika bize kısaca siz o fabrikayı kapatın biz size ucuza uçak satalım demiş bizde kapatmışız tabi dönemin hükümeti sayesinde.Hani ATAK diye bir helikopter yapıyorduk ya (aslında tam Türk helikopteri değil italyanlarında payı var biz bütün haklarını satın...
Arkadaşlar internetim falan herşeyim düzgün xp service pack 2 orijinal cd ile kurdum key de orijinal internet çalışıyor fakat etkinleştirmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor.
Valla kötü mötü diyorsunuz da arabaları da bayağı güzel oluyor çoğunun kaç tane gördüm sokaklarda murat 131 le gezen şahinlerle gezen çok erkek var ama kızlar bmw mercedes jip daha neler neler gördüm.
Ben biraz geç te tanışsam cgrzsonenun yaptığının benzerini yapmıştım gta vice city vardı pcde kardeşim gıcık etmişti beni silcem demiştim bak kısayolunu kopyaladım exe dosyasının yanına masaüstüne kısayolda masaüstündeki orjinal kısayoldan olduğu için exe dosyasını silmiştim nasılsa bunla açılır...
Benden beğenmiştim o modu oyun gerçekten zor olacak sanırım çünkü o mod işimi kolaylaştırıyordu şimdi boşu boşuna ölecem belkide tek yumrukta öldüreceğim adamlara.
Acaba bu kaspersky 2011 türkçeler daha mı az kasıyor?Ve de 2010 sürümünde kullandığım lisans aynı şekilde bu 2011de devam eder mi ona göre indirecem de?
Swater başka bir yerinle görecek halin yok ya:Dİğrenç espri oldu ama olsun neyse yeteri kadar param olsun(vergilerine,kasko falan osuna busuna yetecek kadar)olursa param alırım bu arabadan yani şimdiden günahlarımdan temizlenmeye başlıyım hani öbür dünyada istediğimiz olacak ya burda...
F117A'lar eskidi ama zaten 6.burhanında dediği gibi amerika normal bir durumda hayalet uçak satmaz dışarıya araştırırsan f22nin satışı söz konusu değildir bazı kişiler f22ye Türkiye'de ortak demiş F-35 demek istediler sanırım F-22 RAPTOR Amerika'nın yeni nesil hayalet uçağıdır F117A'ların yerine...
62.030 kişi bunu beğendi 15 saniye önce 61 bin 987lerdeydi ne bu ya böyle halk herşeyin farkında diyorlar da bu kadarcık şeyin farkında olan halk! buysa! atam sen kalk biz uyuyalım.İçimden küfür edesim geliyor bu kadar cahil insanlar görmedim ya.
62.136 oldu:D
Kaspersky 2009 sürümünün sistemi bayağı kastığına şahit olmuştum onu kapatmadan oyun oynamıyordum.Kaspersky firması 2010da bunu bayağı düzeltti hiç sorun yok kasma ile ilgili ön yargısı olanlar için o kasma eskide kaldı bilgisayarı harıl harıl kastıran kis 2009 aynı bilgisayarda kis 2010 ise hiç...
Şimdi bu 40 altını kullansam hepsini orijinal hesabımdaki 4 altın gidiyor mu?Ya da v2de bu 40 altın gelecekte şimdi kullanırsam v2de göremeyecek miyim?Biri bana açıklar mı?Bu arada ben stankovic alexa falan birçok üst düzey yetkili ile arkadaş oldum cidden yoksa bende soğurdum onlar sayesinden...
Birşey olur bu projede gerçek olmaz diyordum o kadar zaman birşeyler yapmaya çalışmışız hayret bunlara engel olmadılar demiştim bir ara ama gördüğümüz gibi yine eskisi gibi olacak sanırım.
Cidden üzüldüm ama ya neyse geçmiş olsun bihterde güzel kadındı ama ya şu beren saat gibi sevgilim olsun ama aşk-ı memnuda oynamadan önceki hali olsun silikonlarıda gitmesin.Behlüle acıdım ya firdevs hanıma pek üzülmedim bihtere behlüle beşire adnana nihale üzüldüm bülentte arada kaldı.
Pek saçma değildi aslında bitmesi gerektiği gibi bitti.Ama bihter baya sevmiş ki behlül için canını verdi ben hiç yoktan bihter gibi sevecek benim için canını verecek bir sevgilimin olmasını isterdim mesela bihterin aşk-ı memnuda oynamaya başlamadan önceki hali olan bihter olabilir:D
Aşk-ı Memnu'yu annem izlerken bende izlemek zorunda kalıyorum ama bu bölümü kendi isteğimle izledim.Bihter kendini vurdu annesi felç geçirdi behlül sokak serserilerine döndü evi kapattılar taşındılar beşir öldü nihal delirdi sandım bir sahnede yani emin oldum bittiğinden.
Konuyu Toplam 91 Kişi Okuyor. (13 Kayıtlı Üye ve 78 Misafir)
ExCeLLeNT, AKUMA, antimatter, atlantisprensi, bican, chawush28, emre85, izci, mei, Mert Ahmet, offspring33, SaykoArt
:DNe yalan söyliyim böyle olacağını tahmin ediyordum ama belki diyerek girdim.
Can özdemir kardeş 3k olayı değişik şekillerde makinanın aşırı ısınması gibi sebeplerden ki genelde aşırı ısınma açma(power)düğmesinin etrafındaki dört kutudan sağ üstteki hariç diğerlerinin kırmızı yanmasıdır.Bu hata normalde xboxu açmanıza engel olur ama çözümleri vardır xboxu tokatlamak bile...
http://www.livestream.com/medcezirtr
Not:Arama yaptım değişik şekillerde ama bulamadım aynı konudan.
2.Not:Eğer videoyu tam ekran izlerseniz daha net görürsünüz ki ben küçük ekranda birşey görememiştim tam ekranda gördüm.
Birşeyler yapmaya çalışıyoruz gibi gözükmeye çalışıyorlar işte hep böyle laf var icraat yok ne zaman doğru bir hükümet gelecek bu ülkeye acaba Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur belkide keşke bir mucize olsa da Atatürk tekrar yaşasa geri gelse hiç yoktan başka bir bedende kendi ruhuyla geri gelse...
Tabi onlara göre vur geç beleş(İran'a)Niyeyse böyle laf söyleyesim geldi:DKeşke iktidar düzgün olsada bizde msülümanların yerinde yer alsak şimdi bu iktidar abdnin yanında birkaç tane denizaltı falan gönderir.Beklenir bu iktidardan karşısında abd olunca yapmayacağı şey kalmaz.
Çıkmıyor ya şifre kırma programlarıda işe yaramıyor içinde bir tane daha rar dosyası var o dosya şifreli dvd1.iso diye bir dosya var o dosya şifreli çıkartamıyorum çıkartsam kıracam şifresini ama çıkartmak için şifre istiyor reloaded sürüm ama 7.74 gb yani 6.83 gb falan değil benimki bir yerden...
Broken sende tribünlerden de Türkiye'de hiç ses çıkmasın o zaman çünkü öyle bir bağırıyoruz ki vuvuzelayı bastırırız.Biraz saygı olsun içinizde be saygı kaç tane yerde güney afrikayla ilgili önemli bir haber duydunuz dünya kupası adamların ülkesinde yapılıyor kültürleri öyle biraz da saygınız...
Ona bakarsanız bizim de tribünlerde sadece bağırmakla ne kadar ses yaptığımızı biliyorsun bizede susun deseler nasıl karşılarsın acaba?Senin de bir kültürünü kendi toprağında başkası yok etmeye çalışsa ne yaparsın?Başkalarına diyorsunuz kültürümüz bilmem neyimiz bunlar yüzünden gitti diye ama...
Salaklığa bak link vermeyi unutmuşum:D
http://allowsurfing.info/pw.php?pwid=sb48271 burda yazıyormuş sözde şifre ama girmiyor siteye.
Daha doğrusu google çeviride sayfadaki yazıda şöyle yazıyor(google çeviri)
Bir anket (2 dakika max tamamlayın.), şifre almak için
Üzgünüz, hiçbir anketler var...
Arkadaşlar yardım edin 7.74 gb büyüklüğünde split second velocity az önce indi tam kuracam get free password diye bir link var şifreli winrar dosyası linke giriyorum ama hata veriyor sanırım yarım saattir aynı şey yazıyor Allah rızası için şu şifreyi bilen varsa falan söylesin ya da linki...
Crysis 2 (X360, PS3, PC - 2010)
Dead Space 2 ( X360, PC, PS3 2011)
Medal of Honor (X360, PC PS3 12 Ekim, 2010)
Açıkçası mirrors edge gibi bir oyunun 2.sinin çıkması lazım.