Denemeden Pes Eden Var mı?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
istatistik ile fizik bölümlerini okumak çok zor. bölümünü seçmeden önce arkadaşlar hatırlatma yapmışlardı. bu bölümleri okumanın çok zor ve iş olanağınında düşük olduğunu belirtmişlerdi. artık seçimini yapmışsın, şimdilik düşünülecek tek şey okulu bitirmen. haa fizikte okuyup 5 veya altılamayan öğrenci görmedim. görsemde bir elin sayısını geçmez. bu zoru bilerek gittin artık bunu gögüslemen gerekir. okulu bırakıp, tekrar sınava girsen bu sefer puanın düşecek, istediğin ve güzel bölümleri kazanamazsın. artık, bilmiyorum düşüncen ve ailenin tavsiyesi ne.

merve burada yazışmalarından anladığım kadarıyla mükemmelliyetçi kişiliğe sahipsin. herşeyin en mükemmeli ile olup bitmesini istiyorsun. ee. bu da hayatın , eşyanın tabiatına aykırı. dersi geçermiyim, ben bölümü bitirebilirmiyim gibi düşünceleri bırakıp, tüm azmini ders çalışmaya vermen lazım. buna odaklanman gerekiyor. merve, ne kadar çok iyi olursan ol, üniversite birinci yılın çok zor gelecek. katlanamayacan gibi hissedeksin. bu çok normal, çünkü herkes senin bu düşdüğün psikoloji yaşadı. yani; tek sana gelen bir şey değil. ama bunu gögüsleyip okulu zor olsa da bitirebildik. bu birinci yılı atlatırsan psikolojik olarak rahatlarsın. bunu başarmaya çalış. alttan ne kadar dersi bırakacağını düşünme. mutlaka bazı dersleri kesinlikle geçemeyecen. ama bunu minimuma indirmeye azmet. merve şunu psikolojik olarak artık kendine kabul ettirmelisin. lise ders geçimi ile üniversite arasında hiçbir benzerlik yok. lise geride kaldı. unut gitsin. zaten, sende bunu dile getiriyorsun.

en önemlisi de internete ayırdığın vakti baya düşürmelisin. izlediğim kadarıyla sdn de bulunma süre baya düşmüş. bence biraz daha düşür. hiç olmazsa bu yıl için.

başarılar dilerim. başarıların hayırlar getirsin.

Teşekkür ederim önerilerin için. Bölümümden şikayet etmiyorum zaten. Şu konudaki ders de bölüm dersim değil ve üstüne üstlük en iyi olduğum alanlardan birinin dersi. Ama işte içinden gelmeyince gelmiyor.

Vizeye gir-çık yaptım. Kağıdımı hangi zavallı hoca okuyacaksa çok gülecek. :D

Alışveriş zamanı gelmiş :lol::yes::yes:

:D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
jea İTÜ fizik mühendisliğinin zorlukları daha ilk seneden başladımı yoksa :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yok ya, bölüm zor değil. Diyorum ya, zaten bu ders de bölüm dersi değil. Bölüm zor değil derken, çalışmazsan geçemeyeceğin bir bölüm sadece işte.

Erkek arkadaşım da yok ayrıca. :( Yarama duz banmayın. :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak Merve abla sana önerilerimi sıralayayım.

İlk önce kendin yapmak istiyorsan punisher(örnek) oyna.O oyunda öldürdüğün her insanın,işkence ettiklerinin,kafasını kopardıklarının vs vs seni bu dünyadan nefret ettiren insanlar olduğunu düşünde yap yani birinin kafasına silah dayadığında(oyunda)itişip kakışırken aynı zamanda ya yeter lan b.k ettiniz hayatımı, öğrenci doğdum öğrenci ölecem lan diyip ana avrat düz gitmeye başla belki stres atarsın hatta bir kaç denemeden sonra zevkli gelmeye başlar.

Ya da testere izle ordaki kurbanların senin hocalarının falan olduğunu düşün.Allah belanızı versin hakediyonuz olum siz bu matkapları bir taraflarınıza yemeyi falan diye bağır.Teksas katliamı izleyip de kendini filme fazla verip katil sen kurbanlarında o insanlar olabilir.

Ya da paran varsa atla bir uçağa bir şehirde in ordan bir uçağa daha binip hava alanından çıkmadan saatlerce günlerce gez.Ya da kız da olsan git çocuk döv,birilerine küfret kaç eğlenmeye çalış.İskelede oturanları denize it.Kaldırımdaki bir adama vurup o sana karşılık vermeye çalışınca abi kamera şakası diyip kamerayı göster o tam bakıp gülerken bir tane daha vurup yere düşür kaç.Ya da çık binanın tepesine intihar edicem lan bıktım bu hayattan de polis molis halk başına toplanınca şaka yaptım lan ne kanıyonuz herşeye deyip kaçmaya çalış.

Ya da toplanın arkadaşlarla bütün gün gezin,tozun,orası senin burası benim ortalığın altını üstüne çevirin alın tenis topuyla raketlerini alışveriş merkezinin içinde en işlek yerde tenis oynayın futbol oynayın.Ya da takımının holiganlığını yap aşırı seviyorum takımımı deyip karşı takıma saldır.Dayak yiyip ne tırstılar ama lan onlar benden falan de.Arkadaşlarına yalanlar söyle bak ben şunu yaptım bunu yaptım onlarda vay be kıza bak gibisinden şeyler desinler.

Ya da emo ol bir süreliğine çevrendekiler sana küfretsin bazı nefret içerikliler girişsin sana ya da emoyuz olum biz emonun açılımı ne diye sorarlarsa artık eee moruk olduk dersin.

Ne biliyim git at kendini boğaz köprüsünden yüzmeyi biliyorsan ne ala yüzmüş olursun hem belki kurtulursun belki ölürsün olacak sensiz olur.Her kadının sevdiği şeylerden biri de arkadaşın dediği gibi alışveriş zamanı gelmiş olabilir ya da ödün çalabilirsin.Lunaparka da gidebilirsin de nasıl oyuncakların olduğuna bağlı biraz fazla adrenalin,heyecan,tehlike bunun gibi şeyler lazım...Ya da bırak kiloları falan git döner,köfte,kebap falan ye sağlıksız beslen sinemaya gir peşinden de çıkışta da sağlıksız şeyler ye emin ol mutlu olacaksın sağlıksız beslenmeyle.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bak Merve abla sana önerilerimi sıralayayım.

İlk önce kendin yapmak istiyorsan punisher(örnek) oyna.O oyunda öldürdüğün her insanın,işkence ettiklerinin,kafasını kopardıklarının vs vs seni bu dünyadan nefret ettiren insanlar olduğunu düşünde yap yani birinin kafasına silah dayadığında(oyunda)itişip kakışırken aynı zamanda ya yeter lan b.k ettiniz hayatımı, öğrenci doğdum öğrenci ölecem lan diyip ana avrat düz gitmeye başla belki stres atarsın hatta bir kaç denemeden sonra zevkli gelmeye başlar.

Ya da testere izle ordaki kurbanların senin hocalarının falan olduğunu düşün.Allah belanızı versin hakediyonuz olum siz bu matkapları bir taraflarınıza yemeyi falan diye bağır.Teksas katliamı izleyip de kendini filme fazla verip katil sen kurbanlarında o insanlar olabilir.

Ya da paran varsa atla bir uçağa bir şehirde in ordan bir uçağa daha binip hava alanından çıkmadan saatlerce günlerce gez.Ya da kız da olsan git çocuk döv,birilerine küfret kaç eğlenmeye çalış.İskelede oturanları denize it.Kaldırımdaki bir adama vurup o sana karşılık vermeye çalışınca abi kamera şakası diyip kamerayı göster o tam bakıp gülerken bir tane daha vurup yere düşür kaç.Ya da çık binanın tepesine intihar edicem lan bıktım bu hayattan de polis molis halk başına toplanınca şaka yaptım lan ne kanıyonuz herşeye deyip kaçmaya çalış.

Ya da toplanın arkadaşlarla bütün gün gezin,tozun,orası senin burası benim ortalığın altını üstüne çevirin alın tenis topuyla raketlerini alışveriş merkezinin içinde en işlek yerde tenis oynayın futbol oynayın.Ya da takımının holiganlığını yap aşırı seviyorum takımımı deyip karşı takıma saldır.Dayak yiyip ne tırstılar ama lan onlar benden falan de.Arkadaşlarına yalanlar söyle bak ben şunu yaptım bunu yaptım onlarda vay be kıza bak gibisinden şeyler desinler.

Ya da emo ol bir süreliğine çevrendekiler sana küfretsin bazı nefret içerikliler girişsin sana ya da emoyuz olum biz emonun açılımı ne diye sorarlarsa artık eee moruk olduk dersin.

Ne biliyim git at kendini boğaz köprüsünden yüzmeyi biliyorsan ne ala yüzmüş olursun hem belki kurtulursun belki ölürsün olacak sensiz olur.Her kadının sevdiği şeylerden biri de arkadaşın dediği gibi alışveriş zamanı gelmiş olabilir ya da ödün çalabilirsin.Lunaparka da gidebilirsin de nasıl oyuncakların olduğuna bağlı biraz fazla adrenalin,heyecan,tehlike bunun gibi şeyler lazım...Ya da bırak kiloları falan git döner,köfte,kebap falan ye sağlıksız beslen sinemaya gir peşinden de çıkışta da sağlıksız şeyler ye emin ol mutlu olacaksın sağlıksız beslenmeyle.

Ablam sen ne yaptın ya? :) Ama bayıldımm bu önerilerine. :) :)

Bu çocuğu unutmayın, bu çocuk adam olacak adam! :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Zamanında (10 yıl öncesinde öss) günde 5 deneme çözerdim, ne yıllardı, ama ben eve kamp kurmuştum resmen, odamda boş duvar yoktu her tarafta notlar vs.. asılıydı :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Zamanında (10 yıl öncesinde öss) günde 5 deneme çözerdim, ne yıllardı, ama ben eve kamp kurmuştum resmen, odamda boş duvar yoktu her tarafta notlar vs.. asılıydı :D

vay be günde 5 deneme helal olsun vala :) şimdi nerden mezunsun acaba?

jea rahatladınmı biraz? iimisin bugün? :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
vay be günde 5 deneme helal olsun vala :) şimdi nerden mezunsun acaba?

jea rahatladınmı biraz? iimisin bugün? :)

O, manyak; bakma sen O'na. :)

İyi gibiyim. Şimdi arkadaşın doğum günü var, oraya gidiyorum. Biraz da onlar dalga geçsin vize durumlarımla. Hep size hep size, ne bu ama!? :D