Mafia II PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Mafia II PC İnceleme

8 yıllık hasret sona erdi. Mafia II nihayet satışa sunuldu! Yeni kahramanımız Vito ile mafya dünyasının içine ve hatta en dibine dalıyoruz.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Puan olarak düşük almış. O puanın üstünü hakeden bir oyun. Ayrıca biraz geç oldu inceleme. DLC incelemeleri başlamıştır bile..

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Genel anlamda bazı ufak hatalar dışında çok güzel bi oyun. Dün yükledim ve Chapter 9'a geldim. Birazdan devam edeceğim. Oyunu oynarken adeta bir film izliyor gibi oluyoruz. Keşke bu kadar kısa olmasaydı.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben bu incelemeyi çoook önceden okumuştum :S

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Oyun bence güzel GTA4 kadar tat vermiyor ama oyun insanı sarıyor, detayları mükemmel düşünmüşler, animasyonlardaki insan yüzleri biraz ruhsuz gibi ama kaplama ve modellemeleri güzel, Ati Mobility HD 4650 de Full'e yakın ayarlarda kasmadan oynatıyor

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Oyun bence güzel GTA4 kadar tat vermiyor ama oyun insanı sarıyor, detayları mükemmel düşünmüşler, animasyonlardaki insan yüzleri biraz ruhsuz gibi ama kaplama ve modellemeleri güzel, Ati Mobility HD 4650 de Full'e yakın ayarlarda kasmadan oynatıyor

Ben valla gta4 ten alamadığım tadı bunda aldım. Ve koskoca rockstar firmasının yapmadığı şeyler yapmışlar. Hangi gta serisinde sokaktaki herhangi bir dükkanın camlarını aşağa indirebiliyoruz. Veya evin içinden dışarıyı izleyebiliyoruz. Saymaya kalksak bu oyunu gtadan daha çok sevdirecek bir sürü neden bulabilirim. En önemlisi bendede 4650 var. Gtada son u bıraktım mediumda bile oynarken kasan sistem bunda sona yakın detaylarda milim kasmadan oynuyor. Mafia 3 için şimdiden sabırsızlandım...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Samilcan sokaklardaki camları indiremesende evin içinden dışarıyı izleyebiliyorsun tabi o bir tek lüks oturduğun evde geçerli o da balkona kapısı var diye.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
GTA4 de görev sıralaması size kalmıştı, fakat mafia2 de bu serbestlik yok. Arada para kazanmak için araba çalışp hurdacıya satıyorum o kadar. İlerleyen bölümlerde daha serbest olur mu bilmiyorum.
Yinede bu tarz oyunları sevenlerin çok beğenerek oynayacakları bir oyun.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hayır çoğu dükkanın camlarını indirebiliyorsun ve girebildiğin bütün ev işyerlerinden dışarıyı görebiliyorsun.

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
GTA 4 ile kıyaslamak yanlış. GTA daha 3D olmamışken Mafia 1 vardı :P
Hayatımda oynadığım en iyi oyun Mafia 1'di. Birkaç kere bitirdim oyunu.
Konusuyla, müzikleriyle muhteşem bir oyundu. O zamanın en iyi grafikleriydi.

Ha illa GTA ile kıyaslamak gerekirsede, Mafia 2'de şehir GTA'ya göre kat kat daha fazla canlı, renkli.

Mafia 2'yi çıktığı gün oynadım, 8-9 saatlik aralıksız gameplay ile bitirdim oyunu.
Oyun tam olarak bitmiyor zaten, Mafia 3 ün geleceğini belli.

Fakat Mafia 2, Mafia 1 kadar zevk vermedi bana açıkcası.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Oyun devam ediyor, dün akşam bitirdim oyunu, devamı geliyor sanırsam, birde ek paket olarak bir yama çıktı ek görev 30 adet ama adam başka, bakalım o nasıl olmuş, başladım onada şimdi, tekrar oynamak için türkçesini bekliyorum,

mafia 2 ve daha fazlası türkçe yama yakında çıkacak >>> Oyunceviri.com

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mafia II yi oynadım bitirdim oyun oynayamadım desem yeridir her yerde video. Sanki 12 saat uzun metraj film izledim :)