İki işletim sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheleby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar şuan windows 7 yüklü bende.Eski oyunları oynayamadığım için hem xp hemde windows 7 kullanmak istiyorum.Şöyle yapmayı düşünüyorum.C sürücüsünden 10 gb kadar bölecem ve böldüğüm alana xp kuracam.Daha önce yapmadım.Bu şekilde yapsam sorun olur mu yada bir öneriniz var mı?

Reaksiyon puanı
2,148
İşletim sistemi kuruluyken bölmen zor olur diye düşünüyorum, bazı programlar var ama başarı %100 değil.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
D sürücüsünden bölsem daha sonra o bölümü tekrar D sürücüsüne ekleyebilir miyim ? Bi Tır oyunu oynayacaktık zevkimizden etti bizi win 7 :D

Reaksiyon puanı
189
Oynadığın oyunları merak ettim açıkçası :) Belki Windows 7'de çalıştırabiliriz. Sen de Windows XP ye göbek bağlamamış olursun :)

Ben de hala eski oyunları oynuyorum ve bir çoğu Windows 7 üzerinde sorunsuz çalışıyor :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Oynadığın oyunları merak ettim açıkçası :) Belki Windows 7'de çalıştırabiliriz. Sen de Windows XP ye göbek bağlamamış olursun :)

Ben de hala eski oyunları oynuyorum ve bir çoğu Windows 7 üzerinde sorunsuz çalışıyor :)

18 Wheels of Steel Haulin hata veriyor.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben bu oyunu oynadığımı hatırlıyorum windows 7 de :D Nasıl bir hata veriyor ? Birde uyumluluk yöneticisi ile çalıştırmayı denedinizmi ?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ben bu oyunu oynadığımı hatırlıyorum windows 7 de :D Nasıl bir hata veriyor ? Birde uyumluluk yöneticisi ile çalıştırmayı denedinizmi ?

We are sorry, but the operating system failed to provide the window tor ender the game graphics in. Please consult the game manuel for known workarounds that might improve the game’s compatibility with your hardware hatası alıyorum.Uyumluluk ile de denedim olmadı.

Reaksiyon puanı
189
Bir çözümü olsa gerek. 18 Wheels of Steel'i hiç sevmediğim için oynamadım hiç :D Bildiğim bir oyun olsaydı yardımcı olurdum :) Ama bana öyle geliyor ki bu sorunun bir şekilde çözümü vardır :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
BAşka önerebileceğiniz tur oyunu var mı :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Euro Truck Simülatör,German Truck Simülatör,UK Truck Simülatör bunları dene çalışıyor diye biliyorum ayrıca da kaliteli oyunlar.Hatta bu saydıklarım xpde kasıp vista ve win7de gayet güzel çalışıyor diye biliyorum.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ekran kartımı el ile yüklediö ve oyunu açtı.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Banada yollara çıkmak düşer :D İlgilenenlere teşekkür ederim.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
bu olabilir. :) ***

"1:
Sitemizde warez, hack, illegal vb paylasımların yapılması kesinlikle yasaktır."

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar şuan windows 7 yüklü bende.Eski oyunları oynayamadığım için hem xp hemde windows 7 kullanmak istiyorum.Şöyle yapmayı düşünüyorum.C sürücüsünden 10 gb kadar bölecem ve böldüğüm alana xp kuracam.Daha önce yapmadım.Bu şekilde yapsam sorun olur mu yada bir öneriniz var mı?

C diskini 10 GB bölmenin bir anlamı yok. En az 20 30 GB yapman gerek. Bir sürü güncelleştirme driver yama yükliyceksin ve birde en az 2GB boş yer kalıcak ki sistem rahat çalışsın.

C sürücünde sistem varsa sakın bölme.

Format at ve biçimlendir sonra böl.

yeeh3e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wm için
Arkadaşlar daha önce bir paket aldım bu güne kadar bir sorun yaşamadım, şimdi bir forum sitesi açmak istiyorum
onun içinde bir hosting paketine ihtiyacım var, Forum sitesi için bu paket yeterlimi bilgi verirseniz sevinirim.
Intel Quad 8200 4x
4096 MB DDR 2 Ram
250x2 Raid1 GB Sate2 HDD
10 MBit Paylasımsız Baglantı
Plesk 9.2
Barındırma Tr/Bursa
Haftalık Yedekleme
Isletim sistemi Windows 2003 Server
ASP, ASP.Net 3.5, AJAX, MS SQL,
PHP, MySQL Desteği
Plesk Kontrol Paneli
Web Alanı : 50 MB
Trafik : 5 GB
MySQL : 1 Adet
E-Mail : 5 Adet
Sub-Domain : 1 Adet
Kontrol Paneli : Plesk
Lokasyon : Türkiye
25 TL/Yıl
Ayrıntılar : http://www.turkcini.com.tr/windows-hosting.php
Türkiye'nin en bütük Hosting Domain Pazarı
http://www.istevitrin.com/alisveris-bilgisayar-domain_hosting_yazilim-ilanlari.html 'bu adresten ulaştım.