Adam bayıltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sdnde toplu intihar..bir üye yüzünden uygulanan ilginc bir sistem bütün üyeler tarafindan merakla uyarlanda..

ve sonuc 35464365161 üye gitti :D nereye gitti diyenlere bilinmiyor :P :D

(bu arada sdnde bu kadar elaman olsa ne manyak olur yaf :D :D )

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani bu gidiş beni resmen bağımlı yaptı yapamadan duramıyorum :D

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
usta ben yaptım da tam bayıldım gıbı oldum elımı cektım
Ama felaket kafası var 17 saniye :D:D

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nefesi derin çekmeniz ve kalkarken tutup kalkmanız lazım daha sonra bozgazınıza hafifce bastırın

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
sevindi dedi ki:
nefesi derin çekmeniz ve kalkarken tutup kalkmanız lazım daha sonra bozgazınıza hafifce bastırın

Ne bu şimdi ?? ne yararı var ??

Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver yarabbiimmm

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne zaman yararlı bişi yaptık ki :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
myefsane dedi ki:
hahahahaha ilk sayafaya çok güldüm. Hele yeni üye ilk mesajıda buraya yazmış arkadaş için.

Kesinlikle yorumlar fena. :D

Konuya gelince.... :D :D

İyi eğlenceler... :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Manyak bir şey olduğu kesin,neden bayılmak isteyeyim ki ben...

stanpolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevindi dedi ki:

sevindi dedi ki:
yani bu gidiş beni resmen bağımlı yaptı yapamadan duramıyorum :D

Bu yaptığın yöntemle beyine giden oksijeni bilinçli olarak kesiyorsun,ve yaptığın bu yöntemde kendini 120 saniye içinde ayıltamazsan yani uyanamazsan yada seni ayıltan olmazsa,daha hiç uyanamazsın.

Bu yöntem oldukça tehlikeli ve kesinlikle denenmemesi gerekiyor.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Carotis'i sıkıyorsun kardeşim kendinde misin sen ?

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adam Ayıltma

Bilinç kaybı nedenlerinden birisi de bayılmadır. Bayılmanın nedeni oldukça farklıdır. Kan tutması ani heyecan, ani korku gibi durumlar bayılmaya neden olabilir. Bayılma sırasında beyine yeterince kan gitmez. Buna paralel olarak beyin oksijen alamaz. Bayılan kişinin önce renginde sararma meydana gelir. Ondan sonra kişide bilinç kaybı meydana gelir. Bu durumdaki kişinin kemeri ve kravatı gevşetilirken gömlek düğmesi de açılır. Böylece bayılan kişinin rahatlaması sağlanır. Kısa sürede ayılmaz ise yan yatırılarak hekime haber verilir. Kişi bayılacağını hissedebilir. Bayılacağını anlayan kişi kalçalarını sıkıştırıp, karın kaslarını içeri çeker ve bacak kaslarını gergin duruma getirirse bayılmasını önleyebilir.

Hem damarlara bastır hem kalçaları sık bakalım nolcak? Araf'a tek gidişlik biletin hazır. :P

metin_3417

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla arkadaslar bu yontemi denemedim ama gecen gun birsey yaptim az daha bayiliyordum. Evde kimse yoktu actim dolabi baktim 2,5 litrelik kolanin dibinde az bisey kalmis. Neyse zaten az oldugu icin bardaga koymadan diktim kafama hepsini ictim. Hepsi bitincede refleksle icindeki havayida icimde dogru cektim. Gozlerimin onu birden karardi resmen oksijensiz kaldim o.O o.O o.O. Cok berbat birseydi. Isteyenler deneyebilir.Ama sakin birden cekmeyin, hafif hafif denediginiz zamanda dedigim seyleri hissedeceksiniz. Bence kola siselerinin uzerine "Tukettikten sonra lutfen icinize cekmeyin,kisa sureli bayilma yasayabilirsiniz." tarzinda bir uyari olmali :} :} :D ;D

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D Evet bencede çok tehlikeli bir şey olabilir denemeyin...Deniyeceksenizde yanınızda biri olsun...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya bayılamıyorum ya o göğüs kafesi olayı ile bayılmıştım ama bu boğazı sıkma olayında tam sanki gidicem gibi hissediyorum birden öksürmeye başlıyorum tak en başa kaç defa denedim bağışıklığım mı var ne :DHasta falan da değilim sağlığım yerinde bayılmak istiyorum ama sanki vücudum (dolaylı yoldan Allah) beni öksürterek buna izin vermiyor:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Millet hani bu yöntem işe yaramadı diyordum ya bir tane daha buldum böyle futbolcuların fotoğraf çektirirlerken yaptıkları gibi çömel ellerini bacaklarının arasına koy 10-15 derin nefes al tut nefesi kalk ayağa baş parmağınızı ağzına sok en ufak bir hava sızıntısı olmadan balon şişirir gibi üfle parmağını ama dudaklarından en ufak hava dışarı çıkmayacak.Ben denedim anlatayım.

Saat 3 buçuk olmuş(gece) herkes uyuyor.İki yatağın arasındayım ilk yöntem de öksüre öksüre hasta olacaktım artık o kadar yani:DNeyse bu ikinci yöntemi denedim yanlış yapıyorum herhalde.5-6 kere denedikten sonra en son doğruyu bulduğuma inandım ve de bulmuşum.Ben geriye yatağa doğru düşeceğimi zannederken önümdeki yatakta süpürge vardı(kimse yatmıyor yazın açılıyor o yataklar)öne doğru düşmüşüm bayılmışım.Noluyor lan diye bağırarak kalktım 8-9 saniye sonra ve sonuç.

Burnum feci şekilde kanıyor(e tabi tek başına yapınca birde herkes uyuyor)Kolumda da azcık kanama var.Burnumdan akan kanın yarısını yuttum zaten ilk başta sonra damlayan kanı temizle şuan mı?Şuan kolumda herhangi bir sorun yok kan izi kaldı sadece resmen.Burnum ise az da olsa kanıyor hala.En çok burun acır derler ya genelde kavgada falan burnumda ufacık bir sızlama dışında birşey yok.Mendili burnuma tutuyorum.Güzel bir deneyimdi, lakin sonuçları saymazsak.

Sonuç olarak siz siz olun böyle birşey yapmak her ne kadar zevkli de olsa yanınızda biri varken falan yapın sizi tutsun yani bakın ben tek başıma yaptım burnum çok fena kanadı az az da kanıyor hala.Arkadaşların yaptığı neyse tutuyorlardı falan da bu kötü ya birde gecenin 3 buçuğunda yapınca bana burda neler olmuş millet uyuyor sonuç bu işte:)Sağlıcakla kalın...Gündüz gözüyle falan deneyin ve de yumuşak yerde ve de arkadaşınız falan olsun yoksa benden kötü olursunuz mazallah.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Malmısınız kardeşim? Canınıza kastınızmı var böyle salakça şeyler yapıyosunuz...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bunu 13 -14 yıl öncesinden yapmıştık. Derin derin nefes almak zorunlu değil eğer yaparsanız aslında kısa süreliğine bayılmanı daha çok tetikler.

Olay boğazı sıktığınızda beyine kanın az gitmesiyle saçmalası durumudur. Sanki orada değilsinizdir o kısa zaman aralığınında yanınızdaki insanları görmeyip türlü türlü bilinaltına saklanmış yapmak isteyipte yapamadıklarınız görmek isteyipte göremediklerini görürsünüz.

Diyelim az önce ROCKY filmini izlediniz yanınızda Racky Balboa'yı boks eldivenleriyle görebilirsiniz ve bunların hiçbiri, hani rüyada görüpte saçmalık olmadığını inandığınızı hatırlayın, işte o moda girip hareket etmeye çalışırsınız ve konuşup onunla hemen Boks maçı yapmaya kalkışırsınız (ve aslında yaparsınız da :D ).

Ayağınıza bir su değmesi yeter hemen gerçek dünyaya dönüverirsiniz :D Saçma değilmi işte yaklaşık bu 10 saniyelik sürede aklınıza gelebilecek tüm saçmalıkları sanki gerçekmişcesine yaşarsınız. Biz günde 30 defa gibi yapma merakı içerisinde uygulardık arkadaşların yerde 10 saniye boyunca titrediğini bile hatırlıyorduk :D Zararını hiç görmedik ama bizim gibi sık sık yapmazsanız daha iyi olur kanaatindeyim :) O günden bu yana da yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

Etkileri;

Önünde ne olduğunu göremeyip burun yada kafa üstü bodoslama dalma ( o anda acı hissedilmez uyandıktan sonra derecesini ölçebilirsiniz )

Saçma ve daha önce kimse tarafından görülmemiş oyun tarzı

En sevdiğin şarkıyı avazın çıktığınca söylemek

Karşında birisi varmışcasına konuşup hareket etmek ( gerçek değil hayali birisi oluyor bu )

Balkondan veya yüksek bir yerden atlamaya çalışmak ( bu yüzden balkon kapısı kilitli veya dışarıdayken yüksek bir yerden yapılmaması gerekiyor )

Kendisine acımasızca vurma

Kulaklarda çan sesleriyle karışık daha önce duymadığınız karışık ve korkunç sesler

Sebebsiz manasız ve spastik bir tarzda ağız açılarak 15 saniye bakakalmak

Ve %70'ini oluşturan yere düşüp türlü türlü hayaller ve sesler eşliğinde 10-15 saniye neler olup bittiğini anlamaya çalışarak yavaş yavaş kendine gelmek.

Daha da var fakat çok hoşunuza gitse dahi sık sık yapmamanızı veya artık hiç yapmamanızı tavsiye ederim :)

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu iş, online oyun oynarken, birinin "alt+f4'e basın bak çok güzel cheat felan olacak..." gibi bişey deyip, meraklı acemilerin bunu denemeye çalışması gibi olmuş :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Millet manyamış :D Kalıcı bi zarar verirsiniz vücudunuza sonra yıllar boyu uğraş dur...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sdn forumlarında maşallah herşey var sevdim burayı :D :D :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bence 20 yaşını geçenler yapmasın biz küçüktük cahil cesaretinden dolayı hergün defalarca denerdik ve hoşumuza da giderdi fakat aklıselim adam bunlarla uğraşmaz zararlarını ve saçmalıklarını sıralamıştım bir daha göz atın isterseniz..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten bu sondu benim bir daha bulaşmam da.Ama kötü oldu ya tam olarak nereye düştüğümü de bilmiyorum ama burun fena şekilde kanıyordu.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
forumu bayılt stayla yaptın arkadaş sen :D

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
evet o an hiçbirşey hatırlamıyorsun ama sonra geliyo kafa yerine
Süpersin kardeş......hahahaha :lol:
Zaytungtaki haberler gibi....
Facebooktaki öldren yorumlar sayfasına adaysın...:biggrin:
sevindi 136 mesajda kalmış.Acaba bunları denerken öldü mü?:confused1:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Konu bu video gibi oldu :D:D

[video=dailymotion;x99e5r]http://www.dailymotion.com/video/x99e5r_heryeyden-bahseden-adam_fun[/video]

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kardeşim bayılmayın, ayılın azıcık ya :D

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
yapılabilecek tek yorum;
yıllarca boşuna tuza iyot,suya flor,ekmeğe folikasit mineral vs vs katmışlar...
boşuna halk sağlığı projelerine para akmış...
memleket hala dengesiz insanlarla dolu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...