Adam bayıltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ortaokulda yapardık.. Hasarı bilmem ama feci birşey :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Tam hatırlamıyorum ama 17-18 yaşlarındaydım, arkadaşım bana bir insanı bayıltabileceğini anlatıyordu. Anlatığı yöntem bu konuyu açan kişinin yöntemi ile aynısı... Ben inanmamıştım ve bana inanmıyorsan ıspatlayabilirim dedi. O an iş inada bindi ve bende hadi ıspatla göreyim dedim. Ayaktaydık ve bana nefesimi alıp tutmamı söyledi sonra iki eliyle boynumudaki can damarlarına bastırıp kan akışını yavaşlattı. Bir kaç saniye içinde gözümün karardığını ve arkaya doğru dik bir şekilde düştüğümü anladım. Yarı baygın halde arkaya düşerken kafam betona çarptı... Sonrasını hatırlamıyorum, kendime geldiğimde başımda ağrı ve kafamın arkasında kocamam şişlik ve kırık oluşmuştu. Gözümü açtığımda bana ne oldu diye sordum. Lütfen böyle sakıncalı ve tehlikeli hareketlerden uzak duralım... Sonucu kötü olabilir.

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Diyelim az önce ROCKY filmini izlediniz yanınızda Racky Balboa'yı boks eldivenleriyle görebilirsiniz ve bunların hiçbiri, hani rüyada görüpte saçmalık olmadığını inandığınızı hatırlayın, işte o moda girip hareket etmeye çalışırsınız ve konuşup onunla hemen Boks maçı yapmaya kalkışırsınız (ve aslında yaparsınız da :D ).

Demek ki neymiş, Testere'yi izledikten sonra yaparsak kalp krizinden pert :lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...