Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinde söylüyorsun OKUNUŞU yazılışı iPhone. Sen ingilizce bi cümleyi yada kelimeyi söylendiği gibi mi yazıyorsun?
Konuyu saptırmayalım lütfen. Sony umarım yükselişe geçer rekabet artar.
Konu nerden nereye sapmış yok psikolojik hastalar yok seviyesizsinlere kadar gelmiş. Birbirimize hakaret etmenin amacı ne? Sorunlu bi kaç kişi yüzünden çıkıyor hep bu tartışmalar. Sony batırdı işin özü bu konuya geri dönelim.
Ayrıca Elusive lütfen iPhone alma sen, ayfon afyon diyerek...
Benim yaptığım yorumlara bakıcağına önce kendilerine bakaydın kendinin ne durumda olduğunu görürdün. Ben sözümün her daim arkasındayım senin gibi saçma bi şekilde çırpınarak konu değiştirme arayışında değilim. Dahada benden alıntı yapmazsan sevinirim, zaman kaybısın gerekli cevapları verdim...
Yaptığım her 3 yorumdan biri ios diye beni damgalarken aynısını sen yapıyordun? Sony Ceoluğu bir hakaret değil, bir iltifattır senin için. (!) Bana dediklerinin aynısını üstteki arkadaşa yapman sana itimat edilmeyeceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sony adına üzgünüz :lol:
Bu söylüyeceklerini diyebilcek bi konumda değilsin üzgünüm. Konuyu değiştirme çaban gittikçe saçma bi hal almaya başladı. Konu SDN tarafından açılmış Sony'nin başarısızlığı üzerine bi haber bu yeterince kanıtlayıcı. Benim yaptığım yorumlar seni ilgilendirmeyeceği gibi senin Sony Ceoluğu şu...
Ben gerçekleri söyluyorum inkar edip boş boş cevaplar veren sensin. Yaptıklarının sonucu o ismi alıyorsun kimse kafasına göre birine Sony ceo'su demiyor. :lol:
Ben işletim sisteminden bahsetmedim , kamera'da yazılımının önemli olduğunu bu konuda da Apple'ın iyi olduğunu vurguladım, bu sayede Z1'e kafa tuttuğunu anlatmaya çalısıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Nasıl zoom sorunları var Z1'de yazılımla halledildi onun gibi belki böyle anlarsın...
Sadece test sonuçlarıyla olsaydı bu işler Apple hiç satamazdı o donanımla ama sende biliyorsun her şey donanım değil, yazılım da donanım kadar önemli. Ki dediğim gibi rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen :dirol:
Tabi canım sen yeterki iste Apple onuda yapar :lol:
Konumuz akıllı telefonlardı bu tarz yerlerden vurmaya çalıştığına göre köşeye sıkışmışsın demektir. iPhone'un gölgesinde takılmaya devam. Ha akıllı saat sektöründe de ezicek Apple biraz sabredersen Kısaca rakip oldukları sektörlerde kim üstün...
Sen gitmiyormuydun tutan ne ? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş. 5s'in Z1'e kafa tutması çok şeyi anlatıyor. Z1 daha iyi merceğe,lense sahip olabilir ama yazılım sayesinde Apple kafa tutuyor umarım bir gün kabullenirsin.
Üslubuna dikkat etmen konusunda uyarmıştım fakat ısrarla devam ediyosan karşılığıda ona göre olur. 3.5 senedir Android kullandığın belli, cihazın çöpe dönerken başka yerlerinde çöpe dönüşmüş. Koku yapıyorsun sana ne anlatsam boş,kendi düşündüğünün doğru olduğuna inanmaya devam ediceksin. İlk...
"Yukarıdaki iddianın Sony Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ve Samsung Galaxy S4 tarafından çekilen ve 206 İngiliz tüketici tarafından oylanan görüntülere yönelik tarafsız değerlendirmeye bağlı olarak desteklendiği görüldü. Araştırma 12 15 Ağustos 2013...
5s'in kamerası lumia'ya meydan okuyorken, bir iPhone'un yanında ne Z1'in Ne 1020'in esamesi okunmuyacağını belirterek iyi kaçışlar dileriz. Zoom sorunlarıda olan cihaz iyi olsa ne olur :P
En premium smartphone'da iPhone'dur, z1 değil bunuda unutmayın. :dirol:
Fringe'de ilk 3 sezon güzeldi son 2 sezon bozdular. Supernatural henüz o kadar bozmadı, ilk sezon alışması biraz zor fakat 2.sezona kadar dayanırsanız 4. sezona kadar aralıksız izlersiniz size bunu garanti ediyorum.
Elusive üstteki yorumumu düzenliyemiyorum süre sınırı yüzünden.
iOS o kadar kısıtliki hapishaneden, özgür diye yutturulan Android'i ezip geçiyor. Özgürlük diye yutturulan virüslü hantal programlarla takılmaktan daraldım, diyeceklerim bu kadar.
Crackli uygulama kuramıyorum diye napıcam iOS'u, virüslü olsun genede para vermeden kurim işte benim istediğim...
Phablet çıkarırsa eğer Apple, Note serisi büyük bi darbe yer.
iPhone 6 ile S5'i ezicek gene ondan şüphem yok.
Pil konusunda ciddi iyileştirme bekliyorum bende, fakat mp'ye takılmayın bu kadar 8 mp ile apple lumialara bile meydan okuyor. İş yazılımda bitiyor halen anlıyamadınız.
Windows Phone'un daha geliştrilmeye ihtiyacı var. Uygulama oranı az birazda burdan kaybediyor. Bu sorunu çözerlerse Android'i geçmemesi için bir sebep yok. iOS'u geçmesi zor zira.
Diziyi bende izliyorum fakat artık bitmesi gerek baymaya başladı.
Abaddon vs Crowley savaşı başlasada keyif alsam ha şuda var Sam yada Dean'den biri ölmeden bu dizide bitmez. :P
Dean cehenneme gitti ordan geri döndü, Sam ruhunu kaybetti geri aldı, Sam öldü melek pili sayesinde kurtuldu ölün...
Forumda marka takıntısını uç noktalarda yaşamanın sonucu hep bu kavgalar.
El Padrino doğru söylemiş. Apple Mac'lerle iyi bir başarı sağladı ve satışlarını arttırdı, haliyle Sony'i prestijli diye alan kitle tamamiyle bu mac'lere kaydı. Lakin maclar sadece prestij değil hakettiği paranının...
Bir çöpüm yok malesef, olduğunda sizin gibi olurum bende işte :p
Konuyu baltalamayalım çöpçü kardeş, elindekini koklamaya devam et. Sana göre kazık yemiş olabiliriz, kazığın üstünden öyle görünüyor demek. :)
Konsept olarak dünya'da bir ilk olucakmiş, şimdiden merak ettim bi kaç ay kaldı. Olan gene Samsung'a oldu İstanbul Forum'a açtıkları konsept mağaza ellerinde patlamış olucak. Kopyalamanın hazin sonu hahaha.
Fandroidler formunda maşallah bugun :p
Adam bir laf söylemiş üşüşmüşler adamın başına, ne çeşitsiniz be.
Üst seviye android amiral gemileri 500-600 TL'lik telefonlar gibi hemen kasmaz. En az 1 ay en fazla 1 yılın sonunda kasması kaçınılmaz.
Burdan şunu çıkarıyoruz android'in kendisi kararsız bi sistemken kasması kaçınılmaz...
Akıllı saat almayı düşünüyosan Apple'ı bekle ve gör.
iPhone 6,iwatch ve iPad Pro al sana mükemmel kombinasyon. Tabi bunların gerçekleşmesine 1 sene var. :)
Kendileri boş oldukları için kolay para kazanılmasını sindirememe problemlerinin olması normal. Bu 1500 TL üstü kazananların çoğuda çalıntı videolarla kazanıyorlar. Uyanıklar videonun başına yada sonuna yazı falan ekleyip youtube'u kandırabiliyorlar.
Bende Homeland'a başlamayı düşünüyorum rica etsem bi kaç bölüm izledikten sonra konuda dizi hakkında yorum yapabilir misiniz? Ona göre başlamayı düşünüyorum.
En son american horror story:coven izledim gene güzel bölümdü. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Ben gerçekleri söylüyorum sindiremeyen,hazımsızlık problemi olan sizsiniz. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok üzgünüm. Daha fazla alıntı yapmazsan benden sevinirim konu başka noktalara kaymaya başladı. İyi kafalarrr!
li10sKing
Vah ki haline ne vah! Resmi olmuyan bi fiyat üzerinden mi...
Hiç bir telefon 4/4'lük değil bu kısmı atlıyorsun.Piyasada şuan en iyi smartphone iPhone serisi. 5S'in kamerası lumia 1020'ye meydan okuyorken bu konulara girmicem.
Şu G2 TR şubesi arkadaşıda seneye göricem.. :)
Tabi canım asıl keriz biziz. 2000 TL'ye aldığın çöp cihazın 1 ay sonra 1800 6 ayın sonunda 1500 TL, 1 yıl sonunda 1000 TL'ye düşmesi'ni sağlayan firma gerçek keriz avlayıcı. Tabi bu kerizler uyanmadıkları için sağa sola saldırırlar. Tanıdık geldi mi?
Yazdığım postlarda ki ironiyi de...
En basitinden elinde ki Samsung'un beş para malzeme kalitesine rağmen başka firmaların premium telefonlarına Takoz demesi mesela düşmanlık değil objektiflik.
Kendi acıncak haline acımaz,gider başkalarına acırlar bu tipler. :(
Elindeki Samsung çöpe dönerken beyninde çöpe dönmüş. Bana acıyacağına önce kendi haline acı, sonra başkalarına acırsın. Doğruları söylemem battıysa kusura bakma, Android 5 para etmez bi OS.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Google play kimine gore zararli olsada app store gibi kimseyi yontmaya...
Pil konusunda iyileştirme bekliyorum, ekran zaten büyüyecekmiş. Birde muhakkak farklı bir şey olucaktır parmak izi gibi.
Oy oy Samsung gene avucunu yalıcan :(
"Windows'ta virüs olduğunu dünya alem biliyor. Android'de olmadığını. Virüs'ün ne olduğunu öğrenip gelin önce. Android-Virüs? Hah güleyim bari." Kahkaha attım hey allahım.
Basit haberler; Android'lerin yüzde 99u tehdit altında (sebep VIRUS) http://www.ntvmsnbc.com/id/25453003/...
Sen mantıklı olsanda karşıda ki kendi doğrularını benimsedikten sonra ne yapsan boş. Samsung her daim Apple'ın gölgesinde kalıcaktır bunlarda böyle avutacaktır kendilerini.
Bellemişler android özgürlüktür. O kadar özgürler ki telefonları kasmaktan kullanamıyolar ee özgürler,güncelleme sıkıntısı çekmek de özgürlük onu mu yuklim root mu atim yok yok ota yapim buda olmadı şunu yüklim. Bunlar kısaca zaman kaybı, kaybedicek zamanı bol olanların harcı Android.
Çok...
Sana tavsiyem 2.el iphone 5 al dediklerinin hepsini karşılar,pişman olmazsın. 4s'in 1 yılı garanti var fakat ios 8 ile ne hale gelir bilemem ama 5 için garanti verebilirim.
Anladığım kadarıyla güncelleme desteği veren,sorunsuz bir android deneyimi yaşamak istiyorsun. Samsung'u seçerek başta hata yapmışsın neyse zararın neresinden dönersen kar. Konuya gelirsek Nexus'a da kapılma derim içi boş bir cihaz bana göre. Sana önerim güncelleme desteği veren firmaları tercih...
S3'üm deki gözle sayfa değiştirme yada gözlerim kapanınca ekranın kararması özelliği o kadar çok işime yarıyor ki anlatamam. Bu henüz kesinleşmemiş özellikle bile Apple'a ı tahtından devirir güzel Samsung'um.
Hem Samsung Apple gibi ordan burdan çalıp çırparak teknolojisini ilerletmiyor. Velakin...
iPhonelarda 4 yada 4s'de bazı modellerinde kronik wifi problemi vardı cidden, bağlanmama problemi falan ama hepsinde değil.
Konuya dönersek ilk sayfada S3 bile daha iyi çekiyor diyen olmuş neremle gülsem şaşırdım. Buyursun basit bi test; http://www.youtube.com/watch?v=KLP_ZZG0eGo
iPhone al...
Haklısın ama madem bu tercihleri yapıcaz iyisini seçmek gerekmez mi?
Tercihi stabilite,hız,uygulama kalitesi ise zaten direk iPhone seçer. Fakat android seçilceksede HTC ve Sony taraftarıyım.
Arkadaş güzel özetlemiş aynen böyle düşünüyorum, ek olarak 5s altın rengide çok hoş duruyor.
Siyah iPhone 5 çok itici,siyah cihazı boğmuş resmen. Son olarak iPhone almayın diyen tiplerede itibar etmeyiniz. Hobi olarak cihaz aldıklarından pek itibar edilmemeli.
Hep aynı 2li LG-Sony savaşı vermekten ne zaman bıkıcaklar merakla izliyorum her konuda. O ona laf atıyo, o ona laf atıyo kazanan her daim firmaların kasası oluyor, boşa kürek çekmeyin.
Ha Sony'nin kalitesi yeter LG karşısında buda bir gerçek. Sony gözümde daha değerli firma, koreliler...
Fandroid fanlarının avuntularını izlediniz, başka bir avuntuya kadar esen kalın.
Android kasmıyor, note 3 şahane ne 5i 10 yıl götürür diyeceklerim bu kadar
Çünkü bu kopyalama işini ilk yapan ve devam ettiren Samsung. Apple ne yapsa Samsung mutlaka kopyalıyor aksini iddaa eden at gözlüğü takıyodur. Esinlenme ayrı bir şeydir KOPYALAMAK ayrı şey. Samsung alanen kopyacı bi firma. Tek apple olsa gene ini Sony olur o olur bu olur. Adamlar teknojileri...
Artpop fena flopladı, GaGa'nın kariyeri çöküşte sonra Xtina ile düet yaptı sende haklısın tabi ordan burdan çıkarıcan elemini kederini. Ne çektin be LittleMonster Sony fanı niye oldun demiyorum, oldun da noldu diyorum? Plastik diye diye kötüledin de noldu Z1 de iPhone varken esamesi okunmuyor. :p
Durun siz kardeşsiniz, yapmayın etmeyin. :p
Konuya dönersek tabiki iPhone 5.
Anlatmama gerek yok fazla, g2'nin 1 yılı varken 5'in daha 3 senesi var.
LittleMonster Klip ne zaman geliyor? Xtina ile bile düet yaptı :(
Samsung'un altında ezilmesi normal, G2'ye yapılan karalama kampanyanlarının ardı arkası kesilmiyor. Ha bana sorsan koreli firmaları asla tercih etmem 5 para etmezler. Android tercih etseydim HTC yada Sony olurdu kafam rahat ederdi.
Uygulamanın üstüne uzun süre basılı tutarsan çarpı belirir, Klasör oluşturmak içinde uzun süre bastıkdan sonra bi uygulamayı diğer uygulamanın üstüne surukleyerek bırakırsan oluşur. Kılıf olarak önerim pahalı ama kesinlikle bunu almalısın...
Hayırlı olsun öncelikle, ilk apple deneyimi sanırım.
Kilit tuşu ve home tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alırsın. Menu tusu dediğin home butonu ise assive touch ı açarsan daha az kullanırsın.
Hiç uğraşamıcam zira iyi olan belli, kötü olan ise göz boyama taktikleriyle satış peşinde fikrim bu yönde :)
Ordaki ironiyi anlıyamıyacak kadar süper bi zekaya sahipsin, böyle devam et.
Buda son moda sanırım Air vs Note 10.1 karşılaştırmasını konu olarak açmak, efenim durduramıyoruz her gün biri açıyor..
iPad ve diğerleri diye ayrılır tablet dünyası malesef. Samsung ağzıyla kuş tutsa bile her daim iPad'in gerisinde kalıcak.
iOS tartışmasız en iyi OS, mesela 3 GB RAM'i...
Galaxy S4 kasmıyodur siz PSİKOLOJİK olarak kastığını görüyosunuzdur. Samsung bu arkadaşlar saçmalamayın, üslübum biraz ağır olucak kusura bakmayın ama, içinde Android varken Samsung eşşekte olsa altın semer vurduktan sonra ALTIN olarak kalır o siz yanlış biliyonuz. Samsung alanlar pişman olmaz...
Uygulamalar Apple tarafından denetlendiği için bu imkansız.
Fakat jailbreak yapanlara bulaşabilir o yolla :)
Orta zekaya sahip herkesin bunu bilmesi gerekirdi halbuki..
Şu çok bilmiş arkadaşa itibar etmeyiniz lütfen, saçmalamışta saçmalamış çok bilgili hayran kaldım. Arkadaş öyle ki en son Android'de virus var ama antivirus programıda var korunuyoruz, iOS'a virus gelirse siz napcaktınız, antivirus programınız bile yok diye kendini avutan tipte bi arkadaş...
4s kullanıyorum ios 7'yi zor çalıştırdığı falan yok ama bu saatten sonrada alınmaz. En aşağı iphone 5 alınmalı.
G2 güncelleme sıkıntısında boğuşurken 2-3 yıl kullanmak hayal
Her konuda Sony fanboyluğu yapıyon da bil istedim. Samsung'la ilgili bişey dedin diyen yok anlatmak istediğimi anlamamışsın doğal bir şey eksik sende. Sony ne kadar dayanaklı,iyi cihazlarda üretse Samsung'un satışlarını geçmesi zor bunu anlatmak istedim. İyi bir beyin cerrahına en kısa zamanda...
Bi önceki sayfada s4 ile g2 kamerası eşit falan denmiş düzeltiyim. G2'nin kamerası S4'ten ve Note3'den daha iyi.
Samsung zamanında Galaxy serisiyle belli bi ivme yaptığı için LG biraz şanssız bu konuda malesef.
Nokia zamanında Sybian denen illet işletiminden kurtulup Android'e geçseydi ortada Samsung olmazdı. Kendi sonunu kendi hazırladı. Fakat düşük seviye telefonlarda bana göre halen lider.
Arkadaş 5c mi 5s'mi diye sormuş ordan üşüşmüşler note 3 zart zurt diye.
Appstore ile google play'e eşit demişler. Gülmekten yere yattım,port edilirken optimazyon sorun olan uygulamalar mı,virüslü uygulamalar mı, gereksiz çöp uygulamalar mı ne ararsan var. Appstore'a en zengin uygulamalar, en...
"Benim istediğim oyunları ve diğer uygulamaları crash atmadan ve akıcı derecede çalıştırabilen,kamerası iyi olan ve şarj konusunda bana sıkıntı çektirmeyen bir model." - iPhone'u tarif etmişssin.
5s'in kamerası Note 3'ten daha iyi, ios'u anlatmama gerek yok, 3 sene rahat götürür sorunsuz...
Ram miktarına takılma rahat 3 sene telefon kasmaz,stabilitesinden ödün vermez. Oyun performansıda üst düzey olur gene 3 sene. 4. senede apple'a bağlı açıkcası :D
Tam tersi note 3 1 sene sonra senin dediğin sorunları çıkartmaya başlar.
Sürekli oyun oynayan biriysen, artık nerden baksan kaliteli oyunların çoğu 1 GB'a yakın ve üstünde. Arkadaşların dediği gibi 32 al kafan rahat etsin. 3-4 sene sorunsuz kullanırsın.
Apple evet ilk yapmadı ama Apple yapınca olay oluyor halen bunu idrak edemeyenler var. Motorala veya başka bir firma ne yaparsa yapsın kendi çizgisinde ilerliyor, Apple akıllı telefon,tablet pazarına yön veren firma. Yani sizin anlıcağınız dilde atrix'de vardı evet, o zaman neden LG,Samsung...
Bendede o sorun vardı, 6.18 build 9 yukleyince sorun düzeldi. Fakat chrome'da bir şey indirirken chrome ilişkilendirme ayarları eski diyor. Chrome için IDM'nın eklentisini nerden indirebilirim yada düzeltebilirim?
Apple kendi geliştirdiği kablosuz şarjın patentini almış. iPhone 6 yada 7'ye mutlaka geçicektir. Samsung fanboylarıda hemen üşüşmüş microsd desteği,zart zurt falan yok diye. Sen elindeki çöple mutluysan tabiki sana göre dünyanın en iyi telefonu odur. :)
Xiami ceo'su da gayet akıllı adammış...
Meali sadece alo yap kapat telefonu. S3 kullanan kitlenin çoğunluğu şikayetci, memmunum diyende fazla bir şey yapmayan kendini avutan kitle. 4.3 bile sorunlu s3'de http://www.sammobile.com/2013/11/13/android-4-3-update-for-galaxy-s-iii-causing-major-issues-might-have-been-put-on-hold/
S4...
Hatırladıklarım ruh hastası karşı komşu, olaylı aksaray sonra evlilik teklifi şimdide bu. Sence şaşırmam garip kaçmaz mı?
İnanan arkadaşlar için diyorum adam düzmece hikayeler yaratarak prim yapma peşinde.
http://forum.shiftdelete.net/samsung/347942-samsung-galaxy-s3-aniden-kapandi-ve-acilmiyor.html#post3139093
Şu konuda v2beta note 2 ve s3 de bulunan sudden death hatasından bahsetmiş belki odur servise ver garantisi varsa
Gene bir S3 faciası muhtemelen 1 sene sonrada s4 kullanıcıları konu açmaya başlıcaklar çeşitli sorunlarla neyse.
Muhtemelen bataryan ölmüş olabilir hani dizüstü bilgisayalarda ki gibi. Başka bi bataryayla deneme şansın var mı?
-İyi kamera performansı.
-Stabilize.
-İyi tasarım. Elde tutulabilir olması.
-İyi ses kalitesi, konuşmalarda netlik.
Sen iphone'u tarif etmişsin kardeşim.
Şimdi saydığın modellerden 5s ve G2 öne çıkıyor. Kullanıcak olan da ablan olduğu için 5s al ablanı hiç uğraştırmadan 4 sene...
Samsung'da ios olsa o cihaz uçardı jetler gibi rahatda 4 sene telefon almazdın.
Lumia'da android olsaydı uygulama bolluğu olurdu ama stabilesi giderdi.
iPhone'da android olsaydı kasım kasım kasır, virus yuvası olurdu.
O arkadaş sorunlu Apple'a laf atmadan 1 günü...
Saydıklarından f/p ürünü olarak G2 öne çıkıyor. Güncelleme konusuna girersek 4.4'ü alır ama 5'i almaz.
Note 3'te sağlam donanım ama genede kasıcaktır Android sağolsun. Ayrıca ekran büyük ve donanım güçlü diye o kasa kalitesizliğine tahammul edemem.
Z1'de güncelleme sıkıntısı çekmezsin 5ide...
Kardeşim bu kendin amatörce yaptın testlerle olmaz. 2 aynı yerin resmini çekersin misal, tuttuğun açı ve o an ki ışığı tutturamazsın sende buna bakıp aaa evet s4 iyi diyorsun. Yapılan incelemeleri incelersen amatör olmayan 5s'in kamerasının s4 ile note 3'den iyi olduğunu görürsün.
Bak bu SDN...
Gene her sabah kahvaltını yap, 1 yumurta ye 5 gün boyunca. (Haftasonu yeme ama yumurta)
Okula gitmeden de yarım saat önce 1 bardak ballı süt içersen akşama kadar tok tutar seni.
Normal giriş seviye apple reklamı yapma post başı 1$
Samsung fanboylarına ayar vermek paha biçilemez.
Arkadaşın attığı postlara bakarsan samsungu övme peşinde hepsi. Sade apple haberlerinde bile samsungculuk oynuyor. :D
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.
5s smartphone
note 3 phablet
Birbiriyle alakasız donanım olarak 3'te 1i bile diyebiliriz ama ios sayesinde 4-1 öne geçiyor 5s. Kaldıkı işletim sistemi daha iyi,kamerası,uygulama bolluğu daha çok şey sayabilirim 5s rahat 3 sene sorunsuz götürür.
Note 3 1 yıl sonra sorunlar çıkarmaya başlar...
5s doğru tercih. GPU'su,işlemcisi ve ios kusursuz bi oyun deneyimi yaşatır note 3'ten bile daha iyi :)
Android kim ne derse desin kasıyor.
İyi bir donanıma sahip Note 3 bile kasıcaktır android sayesinde :(
Dostum madem bilmiyosun atıp tutma bir de daha iyi yapıcakmış
Apple'ın işlemcisini apple mühendisleri tasarlıyor Samsung sadece seri üretiyor. Bu apple'ın işlemcisini Samsung yapıyor olmuyor. Bıkmadın banada yazıp cevap almaktan. :D
Yıl olmuş nerdeyse 2014 halen donanıma bakıp aa işte bu 3 GB ram abi, iphone 1 GB ram tabiki kötü. Milleti cahil diye itham etmeden önce kendine bakıcaksın, asıl cahil kimmiş görürsün.
iOS o 1 GB ramle yağ gibi akıyor,sorunsuz stabil şekilde ama sizin o 2 GB,3GB rame rağmen kasıyor. Bi...
Hayırdır inşallah, forum S3 forumuna döndü. Şarj problemi yaşayan mı, kasan mı, viruslu olan mı ne ararsan var. Elini sallasan sorunlu bi S3 e denk geliyorsun forumda olucak iş değil.
Servise ver yada imkanı varsa başka bi bataryayla denesin arkadaşın. Sorun telefondamı bataryadamı anlaşılır
Samsung akıllı telefon sektöründe çağ atlatıyomuş 1 yaşıma daha girdim.
Napsınlar adamlar göz boyamak için bir şey bulsunlar ki satsınlar. Abii bundaki 64 bit 5sden daha iyi 8 çekirdekli vb. diyalogları yaşıcaz hadi bakalım
Arkadaşlar baktım benimde 245 Tl borcum cıkmış. Bunu nasil iptal ettircem baglı oldugumuz SGK'ya öğrenci belgemlemi gitcem? İptal ettiren arkadaş aydınlatırsa sevinirim. Halen öğrenciyim ki ben ssk'dan yararlanmıyorum bile emekli sandıgı
Arkadaş viral reklam yapıyor bizim forum nasihat,öğüt peşinde.
efsaneizci yada oratoris Yaptığın uygulama 5 para etmez ve insanları tembelliğe alıştırıyor. ;)
E Samsung Apple'ı da kopyaladı davayı kaybetti, halende Apple ne yaparsa onu yapıyor. Demek ki sadece Apple'ı değil önüne geleni kopyalıyor. Sony'nin lensinide kopyalıcak s5'te dedi dersiniz.
Elektronik işi şanş işi der büyüklerimiz yada o beyaz eşyaydı bilemedim. Neyse htc de olsa sonyde olsa servis aynısını yapıcaktı muhtemelen. Ayrıca Samsung'u bende tercih etmem. Kopyacı koreliler.
Elime alıp kurcaladığımda arka kısmını beğenmedim özellikle. Deri kısmından tiksindim. İlla büyük ekranlı alıcam diyosan HTC yada Sony'e bakabilirsin özellikle Sony kaliteli malzeme belli ediyo kendini direk.
Kasmadır o kasma, bi iphone kasar ama Samsung olsun Android olsun hayatta kasmaz, o donanımla atomu parçalarsın sen.
Masaya bi Samsungu koydun mu masa kırılır,gök delinir. Piyasa fiyatı 1 ay sonra hemen düşer eşe dosta alırsın sen gel Samsung'a pişman(!) olmazsın. Az yakmaz az ödersin.
American Horror Story izleyenler var mı acaba? Şimdi 3. sezonunda ama 4. sezon onayıda aldı.
Konusu korku/gerilim her sezon farklı bi konu ele alınıyor. Cinayet evi,tımarhane ve cadılar meclisi.
Yanlış düşünüyorsun ayrıca o zaman ki rakipleri çöp olurken şuan bile kullanabiliyor. (örn: ip4)
Android kararsız bi sistem yani en iyi donanıma da sahip olsa bi süre sonra mutlaka kasıcaktır. iOS minimum donanımla üst düzey performans sağlıyor ve tüm firmaların önceliği iOS'dur.
Şu sözüne katılmıyorum 1-2 senede android'den pek farkı kalmıyor demişsin. Bu süre en az 3 sene Apple'da ki 4. senede bile Android'in o zaman ki amiral gemilerinden bile daha hızlı ve stabil oluyor.
Adamlar G2 almış 4.4 geç gelicek 5'i alıcağı bile meçhul halbuki o donanım apple cihazlarında...
Gene mi sen? :D Kesin o dedikoduyu çıkaranda karşı komşun ruh hastası kadın'dır. Gece gece ne güldüm, burayı inci sözlük sandın heralde. Düzmece hikayelerin burda prim yapmaz kardeşim
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim, söylentiyle olucak iş değil bu. Note 3'ün kamerası s4'ten daha iyi ama G2 ve 5s'in gerisinde kalıyor bu bir gerçek.
Konuya dönersek sadece kamera için telefon alınmaz pişman olursun. Sırf kamera için alıcaksın fotoğraf makinesine yönel, sana tavsiyem...
lame power supreme yani Murat lütfen artık her entry'nin altında link verme superkarga sitesine girmekten kusucam yakında.
Konuya dönersek GaGa'nın abromoviç tekniğinden sonra bu uzay konusu şaşırtmadı beni,sıradan bi haber olarak geldi bana. :)
uTorrent kullanıyorum gayet memnunum. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra IDM ile aynı hızda indiriyor.
Ayrıca çoğu film şirketleri, müzik endüstirisi bilerek sızdırıyor tanıtım amacıyla
4-5 sene önce çıkmış telefon üzerinden Apple'a giydirmekte ne kadar doğru ya. Elinizde ki çöpler 2 senede o hale geliyor bu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. :) iPhone 4'ü bilemem ama 4s kullanıyorum ne bir takılma ne bir donma yaşamadım ios 7.
Biri 18 ay sonra çöp olucak diğeri 48 aydan sonra bile...
Vay be Samsung'a bak büyük,küçük site demeden ürünlerini övmek için para koklatıyor. Bir kez daha tiksindim Samsung'dan.
http://www.macrumors.com/2013/09/21/iphone-5-touch-screen-twice-as-fast-as-android-touch-screen/
Buyrun bu gerçek test. iPhone 4'ün ekranı bile s4'den daha iyi ayrıca s3...
Evet dünyanın en akıllı telefonu zoruna giden elinde ki çöpün 1 numara olamaması mı? Onunda en basit nedeni seninde hakkını yemicem dediğin şey ios en başta.
NFC NFC diye tutturmuşlar gidiyolar zavallı fandroidler. Apple'ın en başta kullanmama sebepi güvenlik yüzünden. Buda sizin gibi...
Tartışmayı bitirmeye geldim. Bu ne kardeşim hep belirli kişiler belirli olaylar. Eskiden android/ios konularında millet bu kadar tartışmazdı. Sana göre o iyidir bana görede bu ama 5s varken ne z1'in borusu öter ne g2'nin bu da bir gerçek.
Şimdiden saçma özellikler,donanım sayıcaksınız şunu...
Bir tanesini bana yolluyabilirsin sakıncası yok seve seve kabul ederim :P
G2 tam bir f/p ürünü. Kamerası s4 ve note 3'den daha iyi gerisini bilmiyorum
Eskiden ios/android konuları alevli olurdu artık samsung mu sony mi htc mi lg mi
SDN'nin ciddi kaygıları var sanırım. Şu bir gerçek forumda androidci kesim daha fazla ama Apple haberleri daha çok iş yapıyor bundan dolayı "Ne şiş yansın ne kebap" gayet güzel açıklıyor olayı.
İnanır mısın bende tam tersini düşünüyorum.
12. dk'ya kadar sanırım hayretle izledim. Apple konusunda SDN objektifleşmiş diye ama nerde. Uygulama arabirimi,işlemci ve ekstra özellik için Samsung'a 3 puan vererek eşitlendi nedense şaşırmadım ikisininde 7-7 almasına (!)
Şunuda söylemeden...
Bir firmanın çeşitli alanlarda faaliyet göstermesi daha DEĞERLİ olmasına neden oluyormuş bunuda öğrendik SDN Forum sayesinde ne hikmetse bunu söyliyenlerde Galaxy S3 kullanıcısı.
Ayrıca sadece donanım/yazılım olarak bakmayın, marka değeri ve borsada ki hisse senetleride var.
Bence 5s tercih etmelisin. İstedikleri gibi donanım kassınlar android kullandıktan sonra o sistem gene kasıcaktır. Ayrıca en iyi gpu iphone 5s'de haliyle en iyi oyun deneyimini onda yaşarsın. Herkes ekran ekran diye tutturmuş bende bir şey söylim.
iPhone 4'ün bile dokunmatik ekranı algılamada...
İyide bu bilinen bi haber zaten yeni bir şey değil. Yazmak içinde haber yapılmaz ki? Samsung para mı veriyor SDN'ye ne Galaxy serisini öve öve uzaya çıkardılar.
Ayrıca Boz Kurt Samsung donanım,Apple yazılım firmasıdır. Donanım nedir yazılım nedir bilmiyosun heralde. Yazılım firmasınin donanım...
Direk BMW al diyorum şahini,doğanı bırak. :)
iOS 7'nin bana göre eksikleri:
Bazı yerler aşırı beyaz göz alıyor. mesajlar,ayarlar kısmı falan. Bildirim merkezini beğenmedim düz siyah eskisi daha iyiydi. Fakat önümüzde ki 5 senenin trendini başlatmış oldu ios 7
Gerekli cevap burda >>> https://play.google.com/store/search?q=ios%207&hl=tr
Lafın kısası iOS'u andorid ile kıyaslamak, Tarkan ile Ajdarı kıyaslamak gibi bir şey.
Donanım kadar yazılımda önemlidir bilmem farkında mısın? İsterse apple direk samsung'un kendi telefonlarında ki işlemciyi kullansın kasma yaşanmaz. yasinpeek güzel soru sormuş sana onu cevaplarsan sevinirim.
Şimdi apple 1 tane telefona işletim yapıyor ona göre düzenliyor,Android yüzlerce...
Mac herkese hitap etmiyor windows herkese hitap ediyor. Bende apple'ı severim ama mac banada hitap etmiyor. Apple ilk 64 bitli mobil işlemci kullandı iphone 5s'de :) . Samsung isterse 10 çekirdek kullansın o sistem gene kasıcak ve 8 çekirdek aşırı ısınma ve pil durumunu etkileyecek.
Yasinpekk iOS sorunsuz,performansa hıza dayalı bi sistem.
Tablet piyasasında ipad tartışılmaz 1 numara. JB ile istediğin her şeyi yapabilirsin o sana kalmış neler istediğine bağlı. Fandroidlerin lafına bakma yok şöyle yok böyle. Ellerinde ki sistem kasmaktan başka bi işe yaradığı yok ki sen...
NFC teknolojisi yaratanlarla aynı forumda yer almaktan mutluluk duyuyorum.
Parmak izi çok mu gerekli diyen arkadaşım sizin çok beğendiğiniz firmalar (!) telefonlarına entegre ettiğinde ne yapıcaksın? Çok uzak da değil Haziranda bi tanesi gelir.
Senin saydıkların neden yok onu açıkladım. NFC'yi dediğim gibi güvenlik sebebiyle koymamışlar. Apple güvenlik konusunda ciddi bi firma bu konuda taviz vermemesi iyi. iPhone ilede HDMİ bağlantısına bağlıyabilirsiniz. Artık istediğiniz renktede seçebilceksiniz. (5C)
Pil konusunda haklısınız bende...
Kablosuz şarj o kadar matah bir şey değil. 4K video muhtemelen ip6 ile gelicektir. NFC'yi güvenlik sebebiyle koymamışlar. Ayrıca parmak izi deyip geçmeyin, sizin beğendiğiniz(!) firmalar şuan telefonlarına entegre etmek için kara kara düşünüyorlardır,öncüsü Samsung olur büyük ihtimal.
iPhone...
Ara sürümlerde pek yenilik beklemiyordum ben. Aynısı geçen sene 4s çıktığında da olmuştu. Bundada aynısı olmuş muhtemelen ip5te ki soyulma sorunu ortadan kalkmıştır. Parmak izi olayı geçen sene 4s için diyorlardı 5s'e kısmetmiş. Yukarda ki bi arkadaşada katılıyorum. Samsung s5te aynen...
Yaptığınıız yorum noktasına kadar aynı olunca sordum.
Ayrıca unutmayın Türkün türkten başka dostu yoktur. Son olarak kına stokları tükenmiş bu yüzden kaybettik bence :)
iPhone modeller hep aynı,"android modeller" hep farklı hmm.
Samsung'un iPhone'u kopyalarak bu kadar büyük bi ivme yaptığınıda bilmiyosundur sen şimdi. Yada akıllı telefon pazarını Apple'ın canlandırıp devrim yarattığınıda..
Nedense bazı firmalarda Apple'a karşı bi düşmanlık var. (Samsung,Nokia( artık akıllı telefon üretmiyecekmiş battı ),Microsoft) Reklamlarında kötüleyince ellerine ne geçiyor acaba? (Apple'ın marka değeri bi tık daha artıyor bedava reklam) İstatiklerde geçmesi normal bununda tek nedeni Samsung'un...
MaRZoCHi elinde davetiyesi varsa yollar mısın?
Şöyle bakındım bi kaçına üye oldum cidden ölü siteler. Yalan Dünya'nın 53,54,55, bölümlerini arıyor 1 seed yapan buldum onuda denemeye gerek yok
Benimdir. Favori oyunlarım Mario,Double Dragon(cok güzel dövüş oyunuydu), bir de tabanca ile vurdugumuz ördekler vardı vuramazsak köpek cıkıp gülüyodu. :D
Merhaba,
Torrent'e yeni başladım malum artık premium hesap/leech kolay bulunmuyor. Yabancı olarak kat.ph kullanıyorum gayette memmunum. Türk torrent siteleri olarak aradığım özellik güncel yabancı filmlerde tr dublajı olması, özellikle takip ettiğim tr dizilerin bulunmasıdır. Buna uygun...
Her kafadan bi ses çıkmış. Çoğu kişiye yaşamadığı için absürd kaçmış doğal karşılıyorum. Arkadaş yaşadığı olayları anlatmış yok 17sinde bunu yaşıyosan 25inde nabarsın falan. Bunlar ne biçin üslup ben utandım kendi adıma. Konuya dönersek içinde tutcağına yazıp anlatması bi nebze rahatlamasını...
Simdi soyle dusun. Baban en az 5 yil kullanir dedin. Yazilim destegi ile Apple'a 1 puan burdan,nadir sorun cikaran kullanim kolayligi saglamasi acisindan iOS a da 1 puan burdan. Birde sey tablet alsan daha iyi olmaz mi? Bende babama ipad almayi dusunuyorum
Bu hikayeye inanan varsa.. neyse bir şey demiyorum istediği primi verdikçe düzmece hikayesini anlatmaya devam edecek. Sen gerçek bi fotoğraf atsana önce @djvietnam
Arkadaş sdn de tarihin en büyük sazan.avi sini yapıcak sanırım. Hani incide düzmece hikayeler anlatılır bu arkadasta onu yapıyor. Baksanıza özel videolar bile hazırlıyor bizde istediği ilgiyi veriyoruz. Dikkat edin her gün yarım yarım anlatıyor incide ki hikaye mantıgı gibi.
Benim tarifemde de sınırsız internet var (2 GB'a kadar hızlı sonra düşüyor tabi),her yöne 500 dk,her yöne 2000 sms 18 TL ödüyorum her ay faturalı avea hat. Tabi normal fiyatı ilk 6 ay 20 tl diğer 6 ay 25 TL idi. Müşteri temsilcisinin hatasından dolayı %30 indirimli kullanıyorum.
Apple'in pazar payi %20 ye dusmus niye seviliyomus? Adamlarin 5 telefonu var karsisindaki firmalarin yuzlerce cesidi var. Onemli olan satis ve kar payidir. Buna baktigimizda Apple solluyor hepsini :)
iPhone 5 3500 TLmis yalnizca Turkiye'de boyle. Android cok stabilmis hadi canim sizde en basit...
Makalenin başlığı neden seviyoruz neden sevmiyoruz değil. Sevenlerden çok sevmiyen fandroidcilerin uğrak durağı olmuş konu. Kısaca Apple ya kopyalanır yada kötülenir ama sonunda kazanan kim belli. :) Bu arada dünyada marka değeri en yüksek firma Apple olduğu için hava atmak için alan çok kişi...
Herkesin aklında 3200 TL kaldı buna sinir oluyorum. Aynısı 4s çıktığında darty yapmıştı 3300 tlye satmışlardı. Bi kaç ay içinde 2000 tl altı olur. iPhone 5'te evet cizilme sorunu varmış. Keşke ilk partiden almasaydın :9
Bende iPhone 5 al derdim ama S3'un varmış cidden israf olur. Benimde 4s'im var almayı düşünmüyorum açıkcası. Fandroidlerin laflarına gülüyoruz attan inip eşeğe binmeymiş. Tam tersi o iPhone 5 çıktı s3 sahiplerinin havası bir anda söndü.
Daha kesinleşmemiş bir şey için "rezillik,ortada tasarım mı var" diyen akıllıları görüyoruz. Ah gerçi asıl rezillik çakmasını yapıp pazara sunmak sonra da dava kaybetmek.
Haklı olan Apple'dı ve kazandı. Kimse kusura bakmasın adam patentlemiş ve Samsung'un da kopyaladığını herkes çok iyi biliyor. 80'ler Bill Gates'da apple'dan arak OS yaparak köşeyi bulmuştu. Ayrıca 1 milyar dolar hiç bişey değil Samsung için çerez parası. İlk Galaxy serisinden bile 40 milyar...
Bu konuda bile iphone lafı geçiyorçisa birilerinin içinde baya bi ukte kalmış. S3 s2 kadar kaliteli malzemeden üretilmedi. Ekranı çatlayan mı dearsin,ark kapağı kırılanmı dersin ne dersen de baya var böyle kişi. Plastiği bile savunanlar vardı vakti zamanında şimdi iphone'a laf atıyorlar...
Aahuahuhau. S3 tanıltıktan sonra fandroidler,samsung fanboylar ortalıkda dolanıyordu yok şöyle yok böyle. Müstahak size diyecem çok gaddar olucam o yüzden kendi düşen ağlamazmış.
Avea kadar berbat bi altyapıya sahip bi operatör yok. Bir de reklamlarında Turkcell'e laf atıyorlar neyin kafasını yaşıyorlar anlıyamadım. 10 günlük bi avea hattına sahibim evde çekmiyor,şebeke yok rezil üstü bi kurum. Ha ttnet ha avea.
1) Turkcell
2) Vodafone
3) Avea
Aslında avea'ya operatör...
1. evlat olsan sevilmezsin
2. yolda görsem yolumu değiştiririm
3. hıyar olsan cacığa doğranmazsın
4. anne baba akraba mı?
5. yok
6. kayık
7.geçmiş olsun kardeş acil şifalar
8.b*k atsan yapışmaz
9.eşek mi tepti demiştin?
10.kabaetime kaş göz çizsem daha yakışıklı/güzel olur
11.tecavüzcü coşkun...
Apple Amerika'da dava açtı bu konu hakkında havadan atmıyorum.
Ayrıca S-Voice'un Siri'den daha iyi algıladığını düşünüyorsan yapcak bir şey sanmaya devam et.
Senin için kamera,tasarım ve ses teknolojisi önemli olduğundan direk bu konulara giriyorum.
2 telefonunda kamera lensi aynı sony tarafından üretilmiş bir lens. Bunun iyi kullanımıda yazılıma kalıyor eh Apple'da samsungdan daha iyi diyebiliriz yazılım konusunda. Bu yüzden kamera konusunda...
Süreci söyle anlatim.
Site üzerinden arıza formu dolduruyorsun 24 saat içinde onaylanıyor. Sana kod veriyorlar o kodla yurtici kargoylan onlara yolluyorsun,onlar sorun düzeldikten sonra sana geri kargoyla yolluyorlar sana. Gayet güvenli sitedir ve Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesidir...
Şu konuda yazan beğenen şahısa pek saygı göstermene gerek yok gibi duruyor. Baksana zıt yönde olanlara ne kadar çocukca saldırmış. "bal börek verdik yalvardık noluurr dinle diye di mi sana" gece gece güldüm ya sağol @Silence
Tan dediğiniz sanatçı Demet Akalın türevi sanatçılarla bir tutulabilir...
Türkiye'de bi ücretsiz TRT HD,ATV HD, A HABER HD'yi izlersin sorunsuz. 2013ten itibaren Star HD ve Show HD de ücretsiz olucak.
ARTE HD 11681 H 27500 Belgesel yabancı kanal şifresiz. Bide şunu buldum astra'da şifresiz HD kanallar daha çok. Phoenıx HD
Sonnenkla HD
Juwelo HD
Arte HD
SWR...
Arkadaşlar sizden ricam nevrotikstar ı kaale almayın. Kendisi apple laf atıcığına iflasın eşliğindeki nokia'yı düşünsün. Ondan sonrada bi konuda bilip bilmeden atıp tutmamayı öğrensin. Çok mu şey istedik? Mavi ekran verebilir diye susuyorum
Yorumun için sağolda o tarz kılıflar istemiyorum. Şeffaf kılıf istiyorum. İlk ürün olan sgp alıcam ama onunda arka kapağı için bir şeyi yok onu araştırıyorum şimdi
Merhaba arkadaşlar, Şu ikisi arasında kaldım tabi ama önereceğiniz başka ürün varsada söyleyebilirsiniz. Bu üründe arka tarafı için bir şey yok sanırım...
İstedikleri kadar fanboy desin fandroidciler. Bu gerçekleri değiştirmeye yetmiyor malesef. iOS kadar iyi değil android bu bilinen bir gerçek. Arkadaşta çok doğru bi tespit yapmış. Kutluyorum onu. Ayrıca Galaxy S3 kullananların yorumlarının çoğu uygulamadan uygulamaya geçiş yaparken takılma...
Bağlanma girişimi başarısız 5 denemenin 1 'i. Sunucudaki forum.shiftdelete.net ulaşılamıyor yada yok görünüyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin...
Evet yanlış okumadanız foruma proxy ile baglanmadan erişemiyorum. D-SmartNET kullanıyorum forum tarafı hiç bi şekilde açılmıyor. Benim gibi dsmart-net kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun pcden mi kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
İster fanboy desinler ister tartışsınlar umrumda değil. Dün bi konudada buna benzer yorum attım: iPhone tasarımı > Galaxy s1 Siri > Svoice icloud > scloud itunes > Music hub ve daha nice patentler. SIIIun donanım 4s'den çok daha iyi bunu kabul ediyorum. Bu yönden 4s - puan alırken ios...
3-4 yıl önce N95 8GB çıkmıştı. O zamana göre hayvan gibi özellikleri olan (donanım açısından) bir telefondu. O zaman iPhone yoktu. Bu donanım cazibesine kapılıp almıştım. Sonuç elde var hüsran. Şimdi satsan kimse almaz takoz. Ondan 1 yıl sonra iPhone falan tanıldı. Kısaca hayran kaldım işte o...
Benim kuzenimde meslek lisesi mevzunu olucak bu sene. Sınavsız geçiş var o yüzden soruyorum. Hangi bölümler var orda ve sen hangi bölümsün?
Yanlış anlama fikir edinmek açısından soruyorum.
-Bilgisayar programcılıgı bölumu kolay mı? Benim kuzenim kod özürlü o yüzden sıkıntı yaşar mı?
re13el Ah o dreamweaver hasta eder insanı. Halen sayfa tasarlamasını bilmiyorum onda. Sanada tavsiyem hazır böyle basit siteler bulup editlemen.
spybot O sorular ne öyle? Çok kolay ya. :( Amasya Meslek yüksekokulu mu orası?