Arama sonuçlarınız

1. What The Hell

Sony Bilgisayar Sektöründen Çekilebilir

Kendinde söylüyorsun OKUNUŞU yazılışı iPhone. Sen ingilizce bi cümleyi yada kelimeyi söylendiği gibi mi yazıyorsun? Konuyu saptırmayalım lütfen. Sony umarım yükselişe geçer rekabet artar.
  2. What The Hell

Konu nerden nereye sapmış yok psikolojik hastalar yok seviyesizsinlere kadar gelmiş. Birbirimize hakaret etmenin amacı ne? Sorunlu bi kaç kişi yüzünden çıkıyor hep bu tartışmalar. Sony batırdı işin özü bu konuya geri dönelim. Ayrıca Elusive lütfen iPhone alma sen, ayfon afyon diyerek...
  3. What The Hell

Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

Kapat aç kesin düzelir. :lol:
  4. What The Hell

Sony'den En Hızlı Otofokuslu DSLR!

Mükemmel,süper ötesi ve harika olmuş, fiyat da cezbedici kesinlikle alınmalı. :lol:
  5. What The Hell

İphone 5 replika android operatör kullanılamıyor

Bibebir kopya demek yani dıştan aynı gibi gözüken ama içi farklı :P
  6. What The Hell

İphone Hakkında 2 Adet Sorum.

Rica ederim, takıldığın bi konu olursa etiketliyerek sorarsan yardımcı olurum iOS konusunda :)
  7. What The Hell

Benim yaptığım yorumlara bakıcağına önce kendilerine bakaydın kendinin ne durumda olduğunu görürdün. Ben sözümün her daim arkasındayım senin gibi saçma bi şekilde çırpınarak konu değiştirme arayışında değilim. Dahada benden alıntı yapmazsan sevinirim, zaman kaybısın gerekli cevapları verdim...
  8. What The Hell

Yaptığım her 3 yorumdan biri ios diye beni damgalarken aynısını sen yapıyordun? Sony Ceoluğu bir hakaret değil, bir iltifattır senin için. (!) Bana dediklerinin aynısını üstteki arkadaşa yapman sana itimat edilmeyeceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sony adına üzgünüz :lol:
  9. What The Hell

Milleti boşver bence kendi haline bak. :lol:
  10. What The Hell

İphone Hakkında 2 Adet Sorum.

Öncelikle hayırlı olsun biraz daha katıp 5s alabilirdin ama 5c'de 3 sene sorunsuz kullanırsın. Jailbreak yaparsan garanti dışı kalmaz cihazın.
  11. What The Hell

Bu söylüyeceklerini diyebilcek bi konumda değilsin üzgünüm. Konuyu değiştirme çaban gittikçe saçma bi hal almaya başladı. Konu SDN tarafından açılmış Sony'nin başarısızlığı üzerine bi haber bu yeterince kanıtlayıcı. Benim yaptığım yorumlar seni ilgilendirmeyeceği gibi senin Sony Ceoluğu şu...
  12. What The Hell

Ben gerçekleri söyluyorum inkar edip boş boş cevaplar veren sensin. Yaptıklarının sonucu o ismi alıyorsun kimse kafasına göre birine Sony ceo'su demiyor. :lol:
  13. What The Hell

G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

Ben işletim sisteminden bahsetmedim , kamera'da yazılımının önemli olduğunu bu konuda da Apple'ın iyi olduğunu vurguladım, bu sayede Z1'e kafa tuttuğunu anlatmaya çalısıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Nasıl zoom sorunları var Z1'de yazılımla halledildi onun gibi belki böyle anlarsın...
  14. What The Hell

İpad air 16 gb yeter mi?

32 GB al kafan rahat etsin, şimdiden hayırlı olsun.
  15. What The Hell

Patlama sesleri mi bu bla bla bla :D Bu konudada Sony'i düzgün savunamadın, ne biçin ceo'sun sen hahaha.
  16. What The Hell

Sadece test sonuçlarıyla olsaydı bu işler Apple hiç satamazdı o donanımla ama sende biliyorsun her şey donanım değil, yazılım da donanım kadar önemli. Ki dediğim gibi rakip oldukları sektörlerde kim üstün çok net görüyoruz, boşa kürek çekme istersen :dirol:
  17. What The Hell

Tabi canım sen yeterki iste Apple onuda yapar :lol: Konumuz akıllı telefonlardı bu tarz yerlerden vurmaya çalıştığına göre köşeye sıkışmışsın demektir. iPhone'un gölgesinde takılmaya devam. Ha akıllı saat sektöründe de ezicek Apple biraz sabredersen Kısaca rakip oldukları sektörlerde kim üstün...
  18. What The Hell

Bazı konulardaki tutarsızlıkları bu konuda yaptığı yorumun gerçekliği değiştirmiyor malesef. Dizüstü bilgisayar pazarı elinde patladı Sony'nin. :)
  19. What The Hell

Sony'den nefret ettirdi artık o derece :D
  20. What The Hell

Sen gitmiyormuydun tutan ne ? O sitede puanlar sürekli değişiyor 1 ay önce 5s üstünken şimdi Lumia üstün olmuş. 5s'in Z1'e kafa tutması çok şeyi anlatıyor. Z1 daha iyi merceğe,lense sahip olabilir ama yazılım sayesinde Apple kafa tutuyor umarım bir gün kabullenirsin.
  21. What The Hell

Anladık ios kısıtlı ama ne kadar kısıtlı??

Üslubuna dikkat etmen konusunda uyarmıştım fakat ısrarla devam ediyosan karşılığıda ona göre olur. 3.5 senedir Android kullandığın belli, cihazın çöpe dönerken başka yerlerinde çöpe dönüşmüş. Koku yapıyorsun sana ne anlatsam boş,kendi düşündüğünün doğru olduğuna inanmaya devam ediceksin. İlk...
  22. What The Hell

"Yukarıdaki iddianın Sony Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ve Samsung Galaxy S4 tarafından çekilen ve 206 İngiliz tüketici tarafından oylanan görüntülere yönelik tarafsız değerlendirmeye bağlı olarak desteklendiği görüldü. Araştırma 12 – 15 Ağustos 2013...
  23. What The Hell

5s'in kamerası lumia'ya meydan okuyorken, bir iPhone'un yanında ne Z1'in Ne 1020'in esamesi okunmuyacağını belirterek iyi kaçışlar dileriz. Zoom sorunlarıda olan cihaz iyi olsa ne olur :P En premium smartphone'da iPhone'dur, z1 değil bunuda unutmayın. :dirol:
  24. What The Hell

Supernatural

Fringe'de ilk 3 sezon güzeldi son 2 sezon bozdular. Supernatural henüz o kadar bozmadı, ilk sezon alışması biraz zor fakat 2.sezona kadar dayanırsanız 4. sezona kadar aralıksız izlersiniz size bunu garanti ediyorum. Elusive üstteki yorumumu düzenliyemiyorum süre sınırı yüzünden.
  25. What The Hell

Flappy Bird Mağazalardan Kaldırılıyor

Günlük reklamlardan 50 bin $ kazanıyor olabilirler ama yedikleri küfürler paha biçilemez.
  26. What The Hell

HTC Giyilebilir Teknolojiler Üzerinde Çalışıyor

Apple ne yapsa diğerleride yapıyor. Yön veren firmanın taşlayanıda çok :P
  27. What The Hell

5s'in kamerası hepsinden(G2,S4 ve Note 3) iyi diyor konuyu siz LG ve Sony ceolarına bırakıyorum. :D
  28. What The Hell

Ne yapıp yapmıyacağımı sana sorucak değilim, kendi işine bak sen varsa fikrin,yorumun belirt yoksa böyle gereksiz postlar atma iyi forumlar.
  29. What The Hell

Hotpoint Ariston mu,Bosch'mu?

Elektronik şans işi keşke Vestel yerine Arçelik-Beko tercih etseydiniz daha iyi olurdu ama almışsınız. Hayırlı olsun.
  30. What The Hell

G2'nin kamerası Note 3'ten daha iyi, internette çeşitli karşılaştırma mevcut inceleyebilirsin.
  31. What The Hell

iOS o kadar kısıtliki hapishaneden, özgür diye yutturulan Android'i ezip geçiyor. Özgürlük diye yutturulan virüslü hantal programlarla takılmaktan daraldım, diyeceklerim bu kadar. Crackli uygulama kuramıyorum diye napıcam iOS'u, virüslü olsun genede para vermeden kurim işte benim istediğim...
  32. What The Hell

Google Nexus 8 Geliyor

Apple iPad ile tablet pazarına canlılık getirdiği için tablet denilince iPad'in akla gelmesi çok doğal.
  33. What The Hell

İşte iPhone 6’nın özellikleri

Phablet çıkarırsa eğer Apple, Note serisi büyük bi darbe yer. iPhone 6 ile S5'i ezicek gene ondan şüphem yok. Pil konusunda ciddi iyileştirme bekliyorum bende, fakat mp'ye takılmayın bu kadar 8 mp ile apple lumialara bile meydan okuyor. İş yazılımda bitiyor halen anlıyamadınız.
  34. What The Hell

İos vs. Windows Phone 8

Windows Phone'un daha geliştrilmeye ihtiyacı var. Uygulama oranı az birazda burdan kaybediyor. Bu sorunu çözerlerse Android'i geçmemesi için bir sebep yok. iOS'u geçmesi zor zira.
  35. What The Hell

Supernatural

Diziyi bende izliyorum fakat artık bitmesi gerek baymaya başladı. Abaddon vs Crowley savaşı başlasada keyif alsam ha şuda var Sam yada Dean'den biri ölmeden bu dizide bitmez. :P Dean cehenneme gitti ordan geri döndü, Sam ruhunu kaybetti geri aldı, Sam öldü melek pili sayesinde kurtuldu ölün...
  36. What The Hell

Forumda marka takıntısını uç noktalarda yaşamanın sonucu hep bu kavgalar. El Padrino doğru söylemiş. Apple Mac'lerle iyi bir başarı sağladı ve satışlarını arttırdı, haliyle Sony'i prestijli diye alan kitle tamamiyle bu mac'lere kaydı. Lakin maclar sadece prestij değil hakettiği paranının...
  37. What The Hell

Taksit bitti, POS cihazları gitti!

9 taksite hediye çeki al, o çeklede istediğin cep telefonunu al.. :D
  38. What The Hell

Galaxy S3 4.3 güncelleme sorunları

Samsung'un mu var derdin var arkadaş. Cihaz kaba tabirle çöpleşmiş, gelen güncellemede elbet sorunlu olucak.
  39. What The Hell

Apple Store İstanbul Nisan'da Açılacak

Bir çöpüm yok malesef, olduğunda sizin gibi olurum bende işte :p Konuyu baltalamayalım çöpçü kardeş, elindekini koklamaya devam et. Sana göre kazık yemiş olabiliriz, kazığın üstünden öyle görünüyor demek. :)
  40. What The Hell

Apple Store İstanbul Nisan'da Açılacak

Konsept olarak dünya'da bir ilk olucakmiş, şimdiden merak ettim bi kaç ay kaldı. Olan gene Samsung'a oldu İstanbul Forum'a açtıkları konsept mağaza ellerinde patlamış olucak. Kopyalamanın hazin sonu hahaha. Fandroidler formunda maşallah bugun :p
  41. What The Hell

Lg g2 ve discovery elite

Her iki cihazından da malzeme kalitesi kötü. Fakat elite'i izlediğimde o parlak maviden nasıl tiksindim anlatamam G2 alırım daha iyi.
  42. What The Hell

Android Oyunlarında Maksimum Performans

"Değil androidi bilmek "a"sından anlamıyorsunuz" Reklamlar yapıyodur bunları sen bilmiyosundur haha Gerçekleri bir gün sindirirsin inş cnm ya
  43. What The Hell

Android Oyunlarında Maksimum Performans

Adam bir laf söylemiş üşüşmüşler adamın başına, ne çeşitsiniz be. Üst seviye android amiral gemileri 500-600 TL'lik telefonlar gibi hemen kasmaz. En az 1 ay en fazla 1 yılın sonunda kasması kaçınılmaz. Burdan şunu çıkarıyoruz android'in kendisi kararsız bi sistemken kasması kaçınılmaz...
  44. What The Hell

Beyonce üniversitede ders oluyor

Lady GaGa'da ders konusu olmuştu, pek şaşırılacak bi haber değil kendi açımdan.
  45. What The Hell

Samsung Galaxy Note 3 mü Iphone 5S mi?

3GS 6 yıllık bi telefon. 5s al bi 6 yıl daha kullanırsın sen. :p Samsung ve Android dünyasında malesef uzun süreli kullanım mümkün değil.
  46. What The Hell

Telefon ve Akıllı Saat Önerisi?

Akıllı saat almayı düşünüyosan Apple'ı bekle ve gör. iPhone 6,iwatch ve iPad Pro al sana mükemmel kombinasyon. Tabi bunların gerçekleşmesine 1 sene var. :)
  47. What The Hell

Youtube ile aylık 1.500 lira kazanılıyor mu yoksa yalan mı bunlar?

Kendileri boş oldukları için kolay para kazanılmasını sindirememe problemlerinin olması normal. Bu 1500 TL üstü kazananların çoğuda çalıntı videolarla kazanıyorlar. Uyanıklar videonun başına yada sonuna yazı falan ekleyip youtube'u kandırabiliyorlar.
  48. What The Hell

Fare Diyip Geçmeyin

Boşa dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye.. :D
  49. What The Hell

Android Cihazımı Neden Güncel Tutmalıyım?

Arkadaşlar onlar virüs değil,öcü.
  50. What The Hell

GM Discovery mi alayım S3 mü?

Yok Galaxy S alsınlar. İnsanları yanlış yönlendirmeylim S3 neysede bu saatten sonra S2 almak akıl işi değil.
  51. What The Hell

En son hangi diziyi seyrettiniz?

Bende Homeland'a başlamayı düşünüyorum rica etsem bi kaç bölüm izledikten sonra konuda dizi hakkında yorum yapabilir misiniz? Ona göre başlamayı düşünüyorum. En son american horror story:coven izledim gene güzel bölümdü. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
  52. What The Hell

Pitbull & Jennifer Lopez - We Are One | 2014 Brezilya Dünya Kupası Şarkısı

Bu sadece Leitte(brezilya pop starı) tarafından söylenmiş hali. JLo ve Pitbull destekli düet ilerliyen günlerde yayınlanacakmış.
  53. What The Hell

Xperia Z1 Compact Kutu İçeriği-Rusya

Nokia çıkıp renkleri bizden çalmadınız demez umarım. :p TR fiyatıda 1500 TL seviyesinde olursa G2'ye bir darbede Sony'den gelir, iyide olur.
  54. What The Hell

Android neden böyle?

Ben gerçekleri söylüyorum sindiremeyen,hazımsızlık problemi olan sizsiniz. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok üzgünüm. Daha fazla alıntı yapmazsan benden sevinirim konu başka noktalara kaymaya başladı. İyi kafalarrr! li10sKing Vah ki haline ne vah! Resmi olmuyan bi fiyat üzerinden mi...
  55. What The Hell

Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

Hiç bir telefon 4/4'lük değil bu kısmı atlıyorsun.Piyasada şuan en iyi smartphone iPhone serisi. 5S'in kamerası lumia 1020'ye meydan okuyorken bu konulara girmicem. Şu G2 TR şubesi arkadaşıda seneye göricem.. :)
  56. What The Hell

Android neden böyle?

Tabi canım asıl keriz biziz. 2000 TL'ye aldığın çöp cihazın 1 ay sonra 1800 6 ayın sonunda 1500 TL, 1 yıl sonunda 1000 TL'ye düşmesi'ni sağlayan firma gerçek keriz avlayıcı. Tabi bu kerizler uyanmadıkları için sağa sola saldırırlar. Tanıdık geldi mi? Yazdığım postlarda ki ironiyi de...
  57. What The Hell

Android neden böyle?

En basitinden elinde ki Samsung'un beş para malzeme kalitesine rağmen başka firmaların premium telefonlarına Takoz demesi mesela düşmanlık değil objektiflik. Kendi acıncak haline acımaz,gider başkalarına acırlar bu tipler. :(
  58. What The Hell

Android neden böyle?

Elindeki Samsung çöpe dönerken beyninde çöpe dönmüş. Bana acıyacağına önce kendi haline acı, sonra başkalarına acırsın. Doğruları söylemem battıysa kusura bakma, Android 5 para etmez bi OS. - - - Mesaj Güncellendi - - - Google play kimine gore zararli olsada app store gibi kimseyi yontmaya...
  59. What The Hell

iPhone 6'dan beklentileriniz neler?

Pil konusunda iyileştirme bekliyorum, ekran zaten büyüyecekmiş. Birde muhakkak farklı bir şey olucaktır parmak izi gibi. Oy oy Samsung gene avucunu yalıcan :(
  60. What The Hell

Android neden böyle?

"Windows'ta virüs olduğunu dünya alem biliyor. Android'de olmadığını. Virüs'ün ne olduğunu öğrenip gelin önce. Android-Virüs? Hah güleyim bari." Kahkaha attım hey allahım. Basit haberler; Android'lerin yüzde 99’u tehdit altında (sebep VIRUS) http://www.ntvmsnbc.com/id/25453003/...
  61. What The Hell

Apple Fatih Projesi'nden Elendi!

Sen mantıklı olsanda karşıda ki kendi doğrularını benimsedikten sonra ne yapsan boş. Samsung her daim Apple'ın gölgesinde kalıcaktır bunlarda böyle avutacaktır kendilerini.
  62. What The Hell

Mercedes, BMW'yi geçti

1 ve 2 tartışılır (Bana göre Mercedes sana göre BMW) Fakat Audi her daim 3. sırada.
  63. What The Hell

iPhone > Diğerleri
  64. What The Hell

Android neden böyle?

Bellemişler android özgürlüktür. O kadar özgürler ki telefonları kasmaktan kullanamıyolar ee özgürler,güncelleme sıkıntısı çekmek de özgürlük onu mu yuklim root mu atim yok yok ota yapim buda olmadı şunu yüklim. Bunlar kısaca zaman kaybı, kaybedicek zamanı bol olanların harcı Android. Çok...
  65. What The Hell

Sevgilim Evli Çıktı !!

Sırada ne var? En son işyerini galeyana getiriyodun, biraz daha aksiyonlu,kanlı senaryolar yaz. Burayı inci sözlük sandı garibim, yazıyor da yazıyor.
  66. What The Hell

Hangi İphone

Sana tavsiyem 2.el iphone 5 al dediklerinin hepsini karşılar,pişman olmazsın. 4s'in 1 yılı garanti var fakat ios 8 ile ne hale gelir bilemem ama 5 için garanti verebilirim.
  67. What The Hell

Dizimag Link Generator v2.0

Dizimag deyip geçme günde 7000$ kazanmak herkesin harcı değildi :D
  68. What The Hell

Note 3 & Nexus 5 ?

Anladığım kadarıyla güncelleme desteği veren,sorunsuz bir android deneyimi yaşamak istiyorsun. Samsung'u seçerek başta hata yapmışsın neyse zararın neresinden dönersen kar. Konuya gelirsek Nexus'a da kapılma derim içi boş bir cihaz bana göre. Sana önerim güncelleme desteği veren firmaları tercih...
  69. What The Hell

Galaxy S5 Kafa İzleme Özelliğiyle Gelebilir

S3'üm deki gözle sayfa değiştirme yada gözlerim kapanınca ekranın kararması özelliği o kadar çok işime yarıyor ki anlatamam. Bu henüz kesinleşmemiş özellikle bile Apple'a ı tahtından devirir güzel Samsung'um. Hem Samsung Apple gibi ordan burdan çalıp çırparak teknolojisini ilerletmiyor. Velakin...
  70. What The Hell

Hangisinin Wifi'si Daha İyi

+ Samsung alenen en kopyacı firma ve ticarı itibarları 5 para etmez
  71. What The Hell

Hangisinin Wifi'si Daha İyi

iPhonelarda 4 yada 4s'de bazı modellerinde kronik wifi problemi vardı cidden, bağlanmama problemi falan ama hepsinde değil. Konuya dönersek ilk sayfada S3 bile daha iyi çekiyor diyen olmuş neremle gülsem şaşırdım. Buyursun basit bi test; http://www.youtube.com/watch?v=KLP_ZZG0eGo iPhone al...
  72. What The Hell

Note 3 Kasıyor mu Tavsiye Eder misiniz?

Haklısın ama madem bu tercihleri yapıcaz iyisini seçmek gerekmez mi? Tercihi stabilite,hız,uygulama kalitesi ise zaten direk iPhone seçer. Fakat android seçilceksede HTC ve Sony taraftarıyım.
  73. What The Hell

Beyaz iphone 5 mi siyah iphone 5 mi

Arkadaş güzel özetlemiş aynen böyle düşünüyorum, ek olarak 5s altın rengide çok hoş duruyor. Siyah iPhone 5 çok itici,siyah cihazı boğmuş resmen. Son olarak iPhone almayın diyen tiplerede itibar etmeyiniz. Hobi olarak cihaz aldıklarından pek itibar edilmemeli.
  74. What The Hell

Muhattap oluncak seviyede bile değilsin elindeki çöple mutluluklar.
  75. What The Hell

Günlük Kaç m3 Doğalgaz Tüketiyorsunuz?

Kapıcı ? :D
  76. What The Hell

[Karşılaştırma] Sony Xperia Z1 mi LG G2 mi?

Hep aynı 2li LG-Sony savaşı vermekten ne zaman bıkıcaklar merakla izliyorum her konuda. O ona laf atıyo, o ona laf atıyo kazanan her daim firmaların kasası oluyor, boşa kürek çekmeyin. Ha Sony'nin kalitesi yeter LG karşısında buda bir gerçek. Sony gözümde daha değerli firma, koreliler...
  77. What The Hell

Vınn Şeklinde Sınırsız İnternet

Sınırsız VIN hiçbirinde yok, avea-turkcell-vodafone falan. Sınırsız dedikleri belli bi kotaya sahip :)
  78. What The Hell

Fandroid fanlarının avuntularını izlediniz, başka bir avuntuya kadar esen kalın. Android kasmıyor, note 3 şahane ne 5i 10 yıl götürür diyeceklerim bu kadar
  79. What The Hell

Samsung'un Yeni Arayüzü

Çünkü bu kopyalama işini ilk yapan ve devam ettiren Samsung. Apple ne yapsa Samsung mutlaka kopyalıyor aksini iddaa eden at gözlüğü takıyodur. Esinlenme ayrı bir şeydir KOPYALAMAK ayrı şey. Samsung alanen kopyacı bi firma. Tek apple olsa gene ini Sony olur o olur bu olur. Adamlar teknojileri...
  80. What The Hell

Xperia z kamera

Anlar bu işlerden arkadaş, yardımcı olur hemen ayarları söylemen lazım lol
  81. What The Hell

Lg G2 kullananlar bakabilir mi?

Artpop fena flopladı, GaGa'nın kariyeri çöküşte sonra Xtina ile düet yaptı sende haklısın tabi ordan burdan çıkarıcan elemini kederini. Ne çektin be LittleMonster Sony fanı niye oldun demiyorum, oldun da noldu diyorum? Plastik diye diye kötüledin de noldu Z1 de iPhone varken esamesi okunmuyor. :p
  82. What The Hell

Lg G2 kullananlar bakabilir mi?

Durun siz kardeşsiniz, yapmayın etmeyin. :p Konuya dönersek tabiki iPhone 5. Anlatmama gerek yok fazla, g2'nin 1 yılı varken 5'in daha 3 senesi var. LittleMonster Klip ne zaman geliyor? Xtina ile bile düet yaptı :(
  83. What The Hell

Xperia z1 ses karşılaştırması

Hazımsızlık problemleri çok bu samsungcuların,cihazlar çöpe dönerken beyinleride eriyor :D
  84. What The Hell

LG G2 beklenen ilgiyi görmedi

Samsung'un altında ezilmesi normal, G2'ye yapılan karalama kampanyanlarının ardı arkası kesilmiyor. Ha bana sorsan koreli firmaları asla tercih etmem 5 para etmezler. Android tercih etseydim HTC yada Sony olurdu kafam rahat ederdi.
  85. What The Hell

TTNET İzinsiz İzleme Ve Raporlama Yapıyor

muratflash Port Status Protocol and Application 1050 Stealth cma CORBA Management Agent Siteye girdiğimde dediğiniz gibi yazdı, bi sorun yok o zaman?
  86. What The Hell

Ipad air aldim yardim

Uygulamanın üstüne uzun süre basılı tutarsan çarpı belirir, Klasör oluşturmak içinde uzun süre bastıkdan sonra bi uygulamayı diğer uygulamanın üstüne surukleyerek bırakırsan oluşur. Kılıf olarak önerim pahalı ama kesinlikle bunu almalısın...
  87. What The Hell

İphone 5 & Nokia Lumia 925 Bilgili kişiler ???

iPhone 5 2-2,5 yıl üst düzey performans sağlar,pişman olmazsın.
  88. What The Hell

Ipad air aldim yardim

Hayırlı olsun öncelikle, ilk apple deneyimi sanırım. Kilit tuşu ve home tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alırsın. Menu tusu dediğin home butonu ise assive touch ı açarsan daha az kullanırsın.
  89. What The Hell

IPad Air vs Note 10.1 (2014) Detaylı inceleme

Hiç uğraşamıcam zira iyi olan belli, kötü olan ise göz boyama taktikleriyle satış peşinde fikrim bu yönde :) - - - Mesaj Güncellendi - - - Ordaki ironiyi anlıyamıyacak kadar süper bi zekaya sahipsin, böyle devam et.
  90. What The Hell

IPad Air vs Note 10.1 (2014) Detaylı inceleme

Buda son moda sanırım Air vs Note 10.1 karşılaştırmasını konu olarak açmak, efenim durduramıyoruz her gün biri açıyor.. iPad ve diğerleri diye ayrılır tablet dünyası malesef. Samsung ağzıyla kuş tutsa bile her daim iPad'in gerisinde kalıcak. iOS tartışmasız en iyi OS, mesela 3 GB RAM'i...
  91. What The Hell

Galaxy s4 ün oyun performansı neden kötü ?

Galaxy S4 kasmıyodur siz PSİKOLOJİK olarak kastığını görüyosunuzdur. Samsung bu arkadaşlar saçmalamayın, üslübum biraz ağır olucak kusura bakmayın ama, içinde Android varken Samsung eşşekte olsa altın semer vurduktan sonra ALTIN olarak kalır o siz yanlış biliyonuz. Samsung alanlar pişman olmaz...
  92. What The Hell

Iphone satın almalımıyım...

Uygulamalar Apple tarafından denetlendiği için bu imkansız. Fakat jailbreak yapanlara bulaşabilir o yolla :) Orta zekaya sahip herkesin bunu bilmesi gerekirdi halbuki..
  93. What The Hell

Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı

Tamamen reyting amaçlı, gerçekten bayıldığı falan yok. 0:25 ile 0:27 arasında adamlar gelmeden kolunu,kafasını oynatıyor dikkat edersiniz.
  94. What The Hell

Iphone satın almalımıyım...

Şu çok bilmiş arkadaşa itibar etmeyiniz lütfen, saçmalamışta saçmalamış çok bilgili hayran kaldım. Arkadaş öyle ki en son Android'de virus var ama antivirus programıda var korunuyoruz, iOS'a virus gelirse siz napcaktınız, antivirus programınız bile yok diye kendini avutan tipte bi arkadaş...
  95. What The Hell

Öneri ve yardım !

4s kullanıyorum ios 7'yi zor çalıştırdığı falan yok ama bu saatten sonrada alınmaz. En aşağı iphone 5 alınmalı. G2 güncelleme sıkıntısında boğuşurken 2-3 yıl kullanmak hayal
  96. What The Hell

Samsung Galaxy Trend Plus !!

Samsung pişmanlıktır. +ÇÖP
  97. What The Hell

E-Kitapla çalıştığınız kadar kazanın!

Boşa almayın, arkadaş dolandırıcı demiyorum ama o kitabı alınca değişen bir şey olmiyacak.
  98. What The Hell

İphone alınır mı

Samsung'un ürettiği çöplere o paralar deyiyosa, iPhone için her halukarda değer.
  99. What The Hell

Nokia Neden Sağlam?

Her konuda Sony fanboyluğu yapıyon da bil istedim. Samsung'la ilgili bişey dedin diyen yok anlatmak istediğimi anlamamışsın doğal bir şey eksik sende. Sony ne kadar dayanaklı,iyi cihazlarda üretse Samsung'un satışlarını geçmesi zor bunu anlatmak istedim. İyi bir beyin cerrahına en kısa zamanda...
  100. What The Hell

Nokia Neden Sağlam?

Yav he he. Sony 1 numara şak şak şak. Akıllı telefon pazarında Samsung'u sevmem ama Sony'nin Samsung'u geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.
  101. What The Hell

Adobe Ürünlerinin Hepsi İçin Crack

İyi uçuşlar :D
  102. What The Hell

Bi önceki sayfada s4 ile g2 kamerası eşit falan denmiş düzeltiyim. G2'nin kamerası S4'ten ve Note3'den daha iyi. Samsung zamanında Galaxy serisiyle belli bi ivme yaptığı için LG biraz şanssız bu konuda malesef.
  103. What The Hell

Nokia Neden Sağlam?

Nokia zamanında Sybian denen illet işletiminden kurtulup Android'e geçseydi ortada Samsung olmazdı. Kendi sonunu kendi hazırladı. Fakat düşük seviye telefonlarda bana göre halen lider.
  104. What The Hell

Klonlama Bilgi-Öneri

Var. Acronis True Image 2014 en son sürümü sanırım 8 bile uyumlu
  105. What The Hell

IPhone 5C Almalı mıyım ? 5S ile arasındaki farklar çok mu?

Arkadaş 5c mi 5s'mi diye sormuş ordan üşüşmüşler note 3 zart zurt diye. Appstore ile google play'e eşit demişler. Gülmekten yere yattım,port edilirken optimazyon sorun olan uygulamalar mı,virüslü uygulamalar mı, gereksiz çöp uygulamalar mı ne ararsan var. Appstore'a en zengin uygulamalar, en...
  106. What The Hell

Klonlama Bilgi-Öneri

Acronis'le istediğini yapabilirsin.
  107. What The Hell

Samsung Galaxy Note 3 mü iPhone 5S'mi?

"Benim istediğim oyunları ve diğer uygulamaları crash atmadan ve akıcı derecede çalıştırabilen,kamerası iyi olan ve şarj konusunda bana sıkıntı çektirmeyen bir model." - iPhone'u tarif etmişssin. 5s'in kamerası Note 3'ten daha iyi, ios'u anlatmama gerek yok, 3 sene rahat götürür sorunsuz...
  108. What The Hell

Samsung Parmak İzi Sensörü Kullanacak

Böyle avutmaya devam et kendini sen :)
  109. What The Hell

iPhone 5s ram

Ram miktarına takılma rahat 3 sene telefon kasmaz,stabilitesinden ödün vermez. Oyun performansıda üst düzey olur gene 3 sene. 4. senede apple'a bağlı açıkcası :D Tam tersi note 3 1 sene sonra senin dediğin sorunları çıkartmaya başlar.
  110. What The Hell

İpad Air mi Laptop mu almalıyım ?

Sürekli oyun oynayan biriysen, artık nerden baksan kaliteli oyunların çoğu 1 GB'a yakın ve üstünde. Arkadaşların dediği gibi 32 al kafan rahat etsin. 3-4 sene sorunsuz kullanırsın.
  111. What The Hell

Yeni s3

Ölü yatırım yapmışsın en azdın s4 almalıydın bu saatten sonra :P
  112. What The Hell

Samsung Parmak İzi Sensörü Kullanacak

Apple evet ilk yapmadı ama Apple yapınca olay oluyor halen bunu idrak edemeyenler var. Motorala veya başka bir firma ne yaparsa yapsın kendi çizgisinde ilerliyor, Apple akıllı telefon,tablet pazarına yön veren firma. Yani sizin anlıcağınız dilde atrix'de vardı evet, o zaman neden LG,Samsung...
  113. What The Hell

İdman Sahte Serial Hatası.

IDM ile indirirken chrome'dan ayarlarınız eski diyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  114. What The Hell

İdman Sahte Serial Hatası.

Bendede o sorun vardı, 6.18 build 9 yukleyince sorun düzeldi. Fakat chrome'da bir şey indirirken chrome ilişkilendirme ayarları eski diyor. Chrome için IDM'nın eklentisini nerden indirebilirim yada düzeltebilirim?
  115. What The Hell

LG G2 İçin ufak bir bilgi Resimli. ( Gerçekten çok önemli bir bilgi )

Demek G2 kafasıda böyle bir şeymiş :D
  116. What The Hell

iPhone Dünyanın En İyisi!

Apple kendi geliştirdiği kablosuz şarjın patentini almış. iPhone 6 yada 7'ye mutlaka geçicektir. Samsung fanboylarıda hemen üşüşmüş microsd desteği,zart zurt falan yok diye. Sen elindeki çöple mutluysan tabiki sana göre dünyanın en iyi telefonu odur. :) Xiami ceo'su da gayet akıllı adammış...
  117. What The Hell

Ipad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Karşılaştırma kıstasların komik biri tablet diğeri çöp :D
  118. What The Hell

Bu Samsunglara Ne Oluyor Böyle !!!

Meali sadece alo yap kapat telefonu. S3 kullanan kitlenin çoğunluğu şikayetci, memmunum diyende fazla bir şey yapmayan kendini avutan kitle. 4.3 bile sorunlu s3'de http://www.sammobile.com/2013/11/13/android-4-3-update-for-galaxy-s-iii-causing-major-issues-might-have-been-put-on-hold/ S4...
  119. What The Hell

Tuvaletler bile belli saatler de açılıyor

Hatırladıklarım ruh hastası karşı komşu, olaylı aksaray sonra evlilik teklifi şimdide bu. Sence şaşırmam garip kaçmaz mı? İnanan arkadaşlar için diyorum adam düzmece hikayeler yaratarak prim yapma peşinde.
  120. What The Hell

Galaxy Gear (Akıllı Saat) Genel İnceleme

100 TL'de olsa değmez, Sony'nin ki daha başarılı. Apple ne zaman çıkarıcak merak ediyorum.
  121. What The Hell

Tuvaletler bile belli saatler de açılıyor

Nedense senin başına geldiğini görünce şaşırmadım/yadırgamadım..
  122. What The Hell

Ipad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

iPad Air 1 GB ram Galaxy Note 10.1 3 GB ram Hmm öyleyse yani kazanan Galaxy Note tablet. Hiç güleceğim yoktu sağolasın mustafa1342
  123. What The Hell

Dizimag.com için davetiye kodu arıyorum

Ben talibim :D PM attım
  124. What The Hell

S3'ümün Can Sıkıcı Şarj-Batarya Sorunu

http://forum.shiftdelete.net/samsung/347942-samsung-galaxy-s3-aniden-kapandi-ve-acilmiyor.html#post3139093 Şu konuda v2beta note 2 ve s3 de bulunan sudden death hatasından bahsetmiş belki odur servise ver garantisi varsa
  125. What The Hell

PlayStation 4 İnceleme

4-5 oyun parasına konsol parası denk geliyor vay be.
  126. What The Hell

Yeni iPhone'ları Nasıl Buldunuz? [iPhone 5C ve iPhone 5S]

Halbuki S4 yenilikde çığır açtığı için 5s ağzıyla kuş tutsa değişen bir şey olmuyor haklısın.
  127. What The Hell

S3'ümün Can Sıkıcı Şarj-Batarya Sorunu

Gene bir S3 faciası muhtemelen 1 sene sonrada s4 kullanıcıları konu açmaya başlıcaklar çeşitli sorunlarla neyse. Muhtemelen bataryan ölmüş olabilir hani dizüstü bilgisayalarda ki gibi. Başka bi bataryayla deneme şansın var mı?
  128. What The Hell

Kredi Kartı

Bankamatikten denemedim ama mobil uygulaması ve internet bankacılığından kolaylıkla ulaşabilirsin.
  129. What The Hell

Retina ipad minim kutudan çıktı

isveçli 5s ile mini retina arasında Airdrop'u dener misin rica etsem?
  130. What The Hell

2 güne telefonu alacağım. Yarımdımcı olun lütfen!

-İyi kamera performansı. -Stabilize. -İyi tasarım. Elde tutulabilir olması. -İyi ses kalitesi, konuşmalarda netlik. Sen iphone'u tarif etmişsin kardeşim. Şimdi saydığın modellerden 5s ve G2 öne çıkıyor. Kullanıcak olan da ablan olduğu için 5s al ablanı hiç uğraştırmadan 4 sene...
  131. What The Hell

Yok sana demedim, kadir arkadaşımıza dedim
  132. What The Hell

Samsung'da ios olsa o cihaz uçardı jetler gibi rahatda 4 sene telefon almazdın. Lumia'da android olsaydı uygulama bolluğu olurdu ama stabilesi giderdi. iPhone'da android olsaydı kasım kasım kasır, virus yuvası olurdu. - - - Mesaj Güncellendi - - - O arkadaş sorunlu Apple'a laf atmadan 1 günü...
  133. What The Hell

2 sene rahat kullanabileceğim telefon istiyorum fiyat sorun değil

Saydıklarından f/p ürünü olarak G2 öne çıkıyor. Güncelleme konusuna girersek 4.4'ü alır ama 5'i almaz. Note 3'te sağlam donanım ama genede kasıcaktır Android sağolsun. Ayrıca ekran büyük ve donanım güçlü diye o kasa kalitesizliğine tahammul edemem. Z1'de güncelleme sıkıntısı çekmezsin 5ide...
  134. What The Hell

iPhone 5s alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum!

Kardeşim bu kendin amatörce yaptın testlerle olmaz. 2 aynı yerin resmini çekersin misal, tuttuğun açı ve o an ki ışığı tutturamazsın sende buna bakıp aaa evet s4 iyi diyorsun. Yapılan incelemeleri incelersen amatör olmayan 5s'in kamerasının s4 ile note 3'den iyi olduğunu görürsün. Bak bu SDN...
  135. What The Hell

Kahvaltı İçin Öneriler Bekliyorum.

Gene her sabah kahvaltını yap, 1 yumurta ye 5 gün boyunca. (Haftasonu yeme ama yumurta) Okula gitmeden de yarım saat önce 1 bardak ballı süt içersen akşama kadar tok tutar seni.
  136. What The Hell

Allah akıl fikir versin. Bakırköy'e selamlar :)
  137. What The Hell

Normal giriş seviye apple reklamı yapma post başı 1$ Samsung fanboylarına ayar vermek paha biçilemez. - - - Mesaj Güncellendi - - - Arkadaşın attığı postlara bakarsan samsungu övme peşinde hepsi. Sade apple haberlerinde bile samsungculuk oynuyor. :D
  138. What The Hell

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.
  139. What The Hell

iPhone 5S dokunmatiği çıldırdı! YARDIM

O zaman bi sorun var iade-değişim iste bakalım nolucak
  140. What The Hell

iPhone 5S dokunmatiği çıldırdı! YARDIM

Acaba touch assist mı açtın? Şunun gibi bişey ekranın bi yerinde var mı? Birde kaç günde geldi tr appstore'dan?
  141. What The Hell

IPhone5s ve Galaxy Note3 arasında kararsız kaldım

5s smartphone note 3 phablet Birbiriyle alakasız donanım olarak 3'te 1i bile diyebiliriz ama ios sayesinde 4-1 öne geçiyor 5s. Kaldıkı işletim sistemi daha iyi,kamerası,uygulama bolluğu daha çok şey sayabilirim 5s rahat 3 sene sorunsuz götürür. Note 3 1 yıl sonra sorunlar çıkarmaya başlar...
  142. What The Hell

5s hakkında detaylı

5s doğru tercih. GPU'su,işlemcisi ve ios kusursuz bi oyun deneyimi yaşatır note 3'ten bile daha iyi :) Android kim ne derse desin kasıyor. İyi bir donanıma sahip Note 3 bile kasıcaktır android sayesinde :(
  143. What The Hell

Galaxy S5 Ekranı 560ppi Piksel Aralığı Sunabilir

Dostum madem bilmiyosun atıp tutma bir de daha iyi yapıcakmış Apple'ın işlemcisini apple mühendisleri tasarlıyor Samsung sadece seri üretiyor. Bu apple'ın işlemcisini Samsung yapıyor olmuyor. Bıkmadın banada yazıp cevap almaktan. :D
  144. What The Hell

Apple, iPhone 5c'yi Bitiriyor mu?

Yıl olmuş nerdeyse 2014 halen donanıma bakıp aa işte bu 3 GB ram abi, iphone 1 GB ram tabiki kötü. Milleti cahil diye itham etmeden önce kendine bakıcaksın, asıl cahil kimmiş görürsün. iOS o 1 GB ramle yağ gibi akıyor,sorunsuz stabil şekilde ama sizin o 2 GB,3GB rame rağmen kasıyor. Bi...
  145. What The Hell

Dikkat! Sigorta borcunuz olabilir, bu haberi hafife almayın!

4 milyon kişininin borcu silinecekmiş http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/896346-4-milyon-kisiye-af
  146. What The Hell

Elveda Winamp!

O keçi sesini özlicem.
  147. What The Hell

Samsung Galaxy S3 Aniden Kapandı ve Açılmıyor

Sen mi kullanıyon bu S3'ü? O zaman servise versin bknz: bir arkadaşım ekolü
  148. What The Hell

Galaxy Note 3 mü One Max mi?

Ne şiş yansın ne kebap. HTC'nin politakasını bilmem de, Samsung'un iyi bilirim bir kez daha tiksindim.
  149. What The Hell

Olur böyle sorunlar arkadaşın başka bi bataryayla denesin eğer telefon açılmazsa servise versin.
  150. What The Hell

Hayırdır inşallah, forum S3 forumuna döndü. Şarj problemi yaşayan mı, kasan mı, viruslu olan mı ne ararsan var. Elini sallasan sorunlu bi S3 e denk geliyorsun forumda olucak iş değil. Servise ver yada imkanı varsa başka bi bataryayla denesin arkadaşın. Sorun telefondamı bataryadamı anlaşılır
  151. What The Hell

En iyi Harici Disk

WB 3.5 1 TB kullanıyorum 3 senedir memmunum.
  152. What The Hell

Çağ atlatamadığımız için kullanmamızın bi sakıncası yok. Yalandan çağ atlatmıyoruz biz, devrim yapıyoruz birileride(!) onu kopyalayıp,uygulama derdindeyken dillere pelesenk oluyor.
  153. What The Hell

Samsung akıllı telefon sektöründe çağ atlatıyomuş 1 yaşıma daha girdim. Napsınlar adamlar göz boyamak için bir şey bulsunlar ki satsınlar. Abii bundaki 64 bit 5sden daha iyi 8 çekirdekli vb. diyalogları yaşıcaz hadi bakalım
  154. What The Hell

Dikkat! Sigorta borcunuz olabilir, bu haberi hafife almayın!

Arkadaşlar baktım benimde 245 Tl borcum cıkmış. Bunu nasil iptal ettircem baglı oldugumuz SGK'ya öğrenci belgemlemi gitcem? İptal ettiren arkadaş aydınlatırsa sevinirim. Halen öğrenciyim ki ben ssk'dan yararlanmıyorum bile emekli sandıgı
  155. What The Hell

Yüzyılın App'i DakiKaç

Arkadaş viral reklam yapıyor bizim forum nasihat,öğüt peşinde. efsaneizci yada oratoris Yaptığın uygulama 5 para etmez ve insanları tembelliğe alıştırıyor. ;)
  156. What The Hell

Iphone 5s Mi Samsung Galaxy S4 Mü?

Kit kat kafası :D
  157. What The Hell

Samsung Alma Aldırma

Bu zamana kadar bilmiyosan, boşver bilme. En basitinden dava dedim, araştır bi.
  158. What The Hell

Samsung Alma Aldırma

E Samsung Apple'ı da kopyaladı davayı kaybetti, halende Apple ne yaparsa onu yapıyor. Demek ki sadece Apple'ı değil önüne geleni kopyalıyor. Sony'nin lensinide kopyalıcak s5'te dedi dersiniz.
  159. What The Hell

İspanya'da fındık yasağı!

Gürsoy iyi midir? Bilir misin ordu'da satılan vakumlanmış Fındık
  160. What The Hell

Driver Booster 1.1 Final

Ben lisanslı kullanıyorum v1.0 halen güncel diyor indirmiyor 1.1'i kendim indirip kurucam.
  161. What The Hell

Samsung Alma Aldırma

Elektronik işi şanş işi der büyüklerimiz yada o beyaz eşyaydı bilemedim. Neyse htc de olsa sonyde olsa servis aynısını yapıcaktı muhtemelen. Ayrıca Samsung'u bende tercih etmem. Kopyacı koreliler.
  162. What The Hell

iPhone 5 mi HTC One mı ?

htc one max :p
  163. What The Hell

Iphone 5s`ime sonunda kavustum kutudan cikiyor

Elime alıp kurcaladığımda arka kısmını beğenmedim özellikle. Deri kısmından tiksindim. İlla büyük ekranlı alıcam diyosan HTC yada Sony'e bakabilirsin özellikle Sony kaliteli malzeme belli ediyo kendini direk.
  164. What The Hell

İphone 4 İOS 7 Çok kasıyor!

Kasmadır o kasma, bi iphone kasar ama Samsung olsun Android olsun hayatta kasmaz, o donanımla atomu parçalarsın sen. Masaya bi Samsungu koydun mu masa kırılır,gök delinir. Piyasa fiyatı 1 ay sonra hemen düşer eşe dosta alırsın sen gel Samsung'a pişman(!) olmazsın. Az yakmaz az ödersin.
  165. What The Hell

Iphone 5s`ime sonunda kavustum kutudan cikiyor

Note 3'ü elime aldım ve o kalitesizlik hissini anlatamam. Türkçe aksanında 10 numara 5 yıldız :D
  166. What The Hell

Ios mu ? android mi ?

Sen elinde ki çöpü koklamaya devam et :)
  167. What The Hell

Yabancı Dizi Tavsiyeleri | Ana Başlık

American Horror Story izleyenler var mı acaba? Şimdi 3. sezonunda ama 4. sezon onayıda aldı. Konusu korku/gerilim her sezon farklı bi konu ele alınıyor. Cinayet evi,tımarhane ve cadılar meclisi.
  168. What The Hell

Ios mu ? android mi ?

Yanlış düşünüyorsun ayrıca o zaman ki rakipleri çöp olurken şuan bile kullanabiliyor. (örn: ip4) Android kararsız bi sistem yani en iyi donanıma da sahip olsa bi süre sonra mutlaka kasıcaktır. iOS minimum donanımla üst düzey performans sağlıyor ve tüm firmaların önceliği iOS'dur.
  169. What The Hell

Windows 8.1 Pro Öğrenciler için Bedava! Microsoft Office Pro Plus 2013 'te öyle!

Biri bizlere yardımcı olmaya çalışıyor diğeri köstek olmaya çalışıyor. Öğrenci kimliğini bende denicem sonucu yazarım
  170. What The Hell

Ios mu ? android mi ?

Şu sözüne katılmıyorum 1-2 senede android'den pek farkı kalmıyor demişsin. Bu süre en az 3 sene Apple'da ki 4. senede bile Android'in o zaman ki amiral gemilerinden bile daha hızlı ve stabil oluyor. Adamlar G2 almış 4.4 geç gelicek 5'i alıcağı bile meçhul halbuki o donanım apple cihazlarında...
  171. What The Hell

PTTCell ve BİMCell matematik hesabı

S4B0T4J sana özelden atıyorum mesaj o taktiği uygularsan iyi bi tarifen olur bi dene derim.
  172. What The Hell

Şok Şok Şok İşyerinde İftira

Gene mi sen? :D Kesin o dedikoduyu çıkaranda karşı komşun ruh hastası kadın'dır. Gece gece ne güldüm, burayı inci sözlük sandın heralde. Düzmece hikayelerin burda prim yapmaz kardeşim
  173. What The Hell

Yeni bir yazici almak istiyorum, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var

Baktım modelede harbi hoşuma gittide 400-500 TL de veremem bi yazıcıya açıkcası
  174. What The Hell

Para Kazanma Programı Arıyorum

Anket doldurarak aylık 50 TL'ye yakın bi para kazanabilirsin bırakmıştım bende başlıyacam.
  175. What The Hell

Kamerası en iyi telefon hangisi?

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim, söylentiyle olucak iş değil bu. Note 3'ün kamerası s4'ten daha iyi ama G2 ve 5s'in gerisinde kalıyor bu bir gerçek. Konuya dönersek sadece kamera için telefon alınmaz pişman olursun. Sırf kamera için alıcaksın fotoğraf makinesine yönel, sana tavsiyem...
  176. What The Hell

Devlet 2 yıl içinde köşeyi dönecek! 30 milyar TL geliyor..

Ne yazsam GG olur o yüzden susmak en iyisi bu forumda :))
  177. What The Hell

Yeni bir yazici almak istiyorum, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var

Canon'du sanırım bitmeyen kartuş sloganıyla sattığı yazıcı vardı onu bi araştır derim.
  178. What The Hell

Lady Gaga Uzayda Konser Verecek

lame power supreme yani Murat lütfen artık her entry'nin altında link verme superkarga sitesine girmekten kusucam yakında. Konuya dönersek GaGa'nın abromoviç tekniğinden sonra bu uzay konusu şaşırtmadı beni,sıradan bi haber olarak geldi bana. :)
  179. What The Hell

UTorrent Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ?

uTorrent kullanıyorum gayet memnunum. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra IDM ile aynı hızda indiriyor. Ayrıca çoğu film şirketleri, müzik endüstirisi bilerek sızdırıyor tanıtım amacıyla
  180. What The Hell

Nudo noodle ile zayıflamak mümkün mü?

Zaten viral reklam. Webrazzi SDN ofisini ziyaret ettiğinde de orda da yapılmıştı viral. Konuya dönersek sağlıklı değil ve zayıflamak mümkün değil.
  181. What The Hell

HTC One Max'i elimize aldık! (VİDEO)

Yakında telefonlar tabletlerin boyutunu geçerse şaşırmam. Abartı başka bir şey değil.
  182. What The Hell

Ve Aziz Yıldırım yeniden başkan!

Evet şike yüzünden en büyük taraftara sahip ve en iyi takım Fenerbahçe. Şimdi dağılabilirsiniz Galatasaraylı arkadaşlarım.
  183. What The Hell

Babasının Kredi Kartıyla 2 Tır Sanal Domates Aldı

Yeni nesil böyle artık şaşırmamak lazım. Acaba google geri verir miydi parayı?
  184. What The Hell

Nexus 5 mı iPhone 5s mi?

4-5 sene önce çıkmış telefon üzerinden Apple'a giydirmekte ne kadar doğru ya. Elinizde ki çöpler 2 senede o hale geliyor bu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. :) iPhone 4'ü bilemem ama 4s kullanıyorum ne bir takılma ne bir donma yaşamadım ios 7. Biri 18 ay sonra çöp olucak diğeri 48 aydan sonra bile...
  185. What The Hell

iPhone 5S dokunmatik'te sorun var mı?

Vay be Samsung'a bak büyük,küçük site demeden ürünlerini övmek için para koklatıyor. Bir kez daha tiksindim Samsung'dan. http://www.macrumors.com/2013/09/21/iphone-5-touch-screen-twice-as-fast-as-android-touch-screen/ Buyrun bu gerçek test. iPhone 4'ün ekranı bile s4'den daha iyi ayrıca s3...
  186. What The Hell

İlk iPhone 5S'i Erkan Akdemir Sattı

Evet dünyanın en akıllı telefonu zoruna giden elinde ki çöpün 1 numara olamaması mı? Onunda en basit nedeni seninde hakkını yemicem dediğin şey ios en başta. NFC NFC diye tutturmuşlar gidiyolar zavallı fandroidler. Apple'ın en başta kullanmama sebepi güvenlik yüzünden. Buda sizin gibi...
  187. What The Hell

Gidip gitmeyeceği mi sana mı sorucam küçük canavar? Seni anne canavara söylerim kulağını çeker ha ha ha
  188. What The Hell

Tartışmayı bitirmeye geldim. Bu ne kardeşim hep belirli kişiler belirli olaylar. Eskiden android/ios konularında millet bu kadar tartışmazdı. Sana göre o iyidir bana görede bu ama 5s varken ne z1'in borusu öter ne g2'nin bu da bir gerçek. Şimdiden saçma özellikler,donanım sayıcaksınız şunu...
  189. What The Hell

[Çekiliş] Ashampoo WinOptimizer v10 Lifetime lisans!

Bende katılmak istiyorum CCleaner lisansı patlamışken ilaç gibi olur.
  190. What The Hell

Apple Türkiye Açıldı!

Micheal Kors çantaları cadde gençliğinde bol bol görürüz artık
  191. What The Hell

[Karşılaştırma] Sony Xperia Z1 mi LG G2 mi?

Bir tanesini bana yolluyabilirsin sakıncası yok seve seve kabul ederim :P G2 tam bir f/p ürünü. Kamerası s4 ve note 3'den daha iyi gerisini bilmiyorum Eskiden ios/android konuları alevli olurdu artık samsung mu sony mi htc mi lg mi
  192. What The Hell

Samsung Galaxy S4 mü iyi yoksa iPhone 5S mi? VİDEO

SDN'nin ciddi kaygıları var sanırım. Şu bir gerçek forumda androidci kesim daha fazla ama Apple haberleri daha çok iş yapıyor bundan dolayı "Ne şiş yansın ne kebap" gayet güzel açıklıyor olayı.
  193. What The Hell

Samsung Galaxy S4 mü iyi yoksa iPhone 5S mi? VİDEO

İnanır mısın bende tam tersini düşünüyorum. 12. dk'ya kadar sanırım hayretle izledim. Apple konusunda SDN objektifleşmiş diye ama nerde. Uygulama arabirimi,işlemci ve ekstra özellik için Samsung'a 3 puan vererek eşitlendi nedense şaşırmadım ikisininde 7-7 almasına (!) Şunuda söylemeden...
  194. What The Hell

Turbobit Linkleriniz Premiume Çevrilir...

Cbox siteleri 7/24 çeviri imkanı sağlıyor burdan uğraşmak zor :D
  195. What The Hell

Samsung mu Apple mı Daha Değerli?

Bir firmanın çeşitli alanlarda faaliyet göstermesi daha DEĞERLİ olmasına neden oluyormuş bunuda öğrendik SDN Forum sayesinde ne hikmetse bunu söyliyenlerde Galaxy S3 kullanıcısı. Ayrıca sadece donanım/yazılım olarak bakmayın, marka değeri ve borsada ki hisse senetleride var.
  196. What The Hell

Nokia mı Samsung mu?

Olayı kısaca özetlersek;
  197. What The Hell

[Kampanya] IOBİT Malware Fighter 2 Pro (6 Aylık)

2sini bir arada kullanıyorum pek sorun yaşamadım ama bilgisayar açılırken önce emsisoft daha sonra pure ikonu gözüküyor.
  198. What The Hell

[Kampanya] IOBİT Malware Fighter 2 Pro (6 Aylık)

Emsisoft kursan daha iyi tabi ama bunuda kurabilirsin
  199. What The Hell

[Kampanya] Ccleaner Professional

Facebook kullanmıyorum, özelden alanlardan birisi yollayabilir mi? Muhtemelen aynı keydir SONEFES sağolsun gönderdi,gerek kalmadı. :)
  200. What The Hell

iPhone5 wifi de tekrar parola istiyor? Yardım

Kesinlikle geç birde ip5 kullanıyosun durman hata
  201. What The Hell

Xperia Z1 vs Galaxy Note 3 4K video oynatma testi

Bende fanboyluk yapim konu alevlensin. Birinci belli 2. kim? Samsung mu HTC mi LG mi Sony mi?
  202. What The Hell

Iphone 5S - Sony Xperia Z1 - LG G2

Bence 5s tercih etmelisin. İstedikleri gibi donanım kassınlar android kullandıktan sonra o sistem gene kasıcaktır. Ayrıca en iyi gpu iphone 5s'de haliyle en iyi oyun deneyimini onda yaşarsın. Herkes ekran ekran diye tutturmuş bende bir şey söylim. iPhone 4'ün bile dokunmatik ekranı algılamada...
  203. What The Hell

Aynı Anda Kablolu ve Kablosuz Bağlantı

Mümkün ama internet hızın bölünür.
  204. What The Hell

iPhone5 wifi de tekrar parola istiyor? Yardım

ios 6 mı yüklü sende halen? Bende de 4s var. ios 6 kullanırken aynen sendeki gibi oluyodu 7ye geçince sorunum düzeldi.
  205. What The Hell

1080p Bir Film Yaklaşık Kaç GB Olur?

YIFY'nin mantık şu; gereksiz yerlerde ki sesleri,görüntüleri kırpıyorlar 4 GBlık film oluyor sana 2 GB
  206. What The Hell

Apple'ın Yeni İşlemcisini Samsung Üretiyor!

İyide bu bilinen bi haber zaten yeni bir şey değil. Yazmak içinde haber yapılmaz ki? Samsung para mı veriyor SDN'ye ne Galaxy serisini öve öve uzaya çıkardılar. Ayrıca Boz Kurt Samsung donanım,Apple yazılım firmasıdır. Donanım nedir yazılım nedir bilmiyosun heralde. Yazılım firmasınin donanım...
  207. What The Hell

İos 7 den Sonra Halen Android mi?

Direk BMW al diyorum şahini,doğanı bırak. :) iOS 7'nin bana göre eksikleri: Bazı yerler aşırı beyaz göz alıyor. mesajlar,ayarlar kısmı falan. Bildirim merkezini beğenmedim düz siyah eskisi daha iyiydi. Fakat önümüzde ki 5 senenin trendini başlatmış oldu ios 7
  208. What The Hell

Samsung galaxy s3 son güncelleme

Amiral gemisi dedikleri telefonların güncelleme sıkıntısı çekmesi ayrı bi ironi.
  209. What The Hell

İos 7 den Sonra Halen Android mi?

Gerekli cevap burda >>> https://play.google.com/store/search?q=ios%207&hl=tr Lafın kısası iOS'u andorid ile kıyaslamak, Tarkan ile Ajdarı kıyaslamak gibi bir şey.
  210. What The Hell

Intel İşlemciler ile AMD İşlemciler Arasındaki Farklar

Bu intel - amd karşılaştırmasını, ios-android olayına benzetiyorum. Intel(ios) daha hızlı,AMD(android) daha ucuz öyle işte.
  211. What The Hell

Ios ne kadar kısıtlıyor?

Donanım kadar yazılımda önemlidir bilmem farkında mısın? İsterse apple direk samsung'un kendi telefonlarında ki işlemciyi kullansın kasma yaşanmaz. yasinpeek güzel soru sormuş sana onu cevaplarsan sevinirim. Şimdi apple 1 tane telefona işletim yapıyor ona göre düzenliyor,Android yüzlerce...
  212. What The Hell

Ios ne kadar kısıtlıyor?

Mac herkese hitap etmiyor windows herkese hitap ediyor. Bende apple'ı severim ama mac banada hitap etmiyor. Apple ilk 64 bitli mobil işlemci kullandı iphone 5s'de :) . Samsung isterse 10 çekirdek kullansın o sistem gene kasıcak ve 8 çekirdek aşırı ısınma ve pil durumunu etkileyecek.
  213. What The Hell

Ios ne kadar kısıtlıyor?

Yasinpekk iOS sorunsuz,performansa hıza dayalı bi sistem. Tablet piyasasında ipad tartışılmaz 1 numara. JB ile istediğin her şeyi yapabilirsin o sana kalmış neler istediğine bağlı. Fandroidlerin lafına bakma yok şöyle yok böyle. Ellerinde ki sistem kasmaktan başka bi işe yaradığı yok ki sen...
  214. What The Hell

Jailbrek'i telefonumdan nasıl kaldırabilirim?

Restore etmeden jbyi silemezsin. Soruna gelirsek fotoğraflarını bilgisayara aktarabilirsin kablosu ile. rehberi ya uygulama ile kaydetceksin ( my backup contact) yada icloud ile. Tavsiyem icloud. Bende rehberimi,notlarımı falan icloud kendi getirmişti
  215. What The Hell

NFC teknolojisi yaratanlarla aynı forumda yer almaktan mutluluk duyuyorum. Parmak izi çok mu gerekli diyen arkadaşım sizin çok beğendiğiniz firmalar (!) telefonlarına entegre ettiğinde ne yapıcaksın? Çok uzak da değil Haziranda bi tanesi gelir.
  216. What The Hell

Nokia, Apple'a teşekkür etti. :)

Nokia artık akıllı telefon üretmiyecek, halen reklam peşinde onuda anlamadım. Microsoft ne yapar kestiremiyorum uzun vadede.
  217. What The Hell

İphone 5s ve 5c özellikleri neler?

18 Eylül'de kullanıma sunulacak. - - - Mesaj Güncellendi - - - iPhone 5'in satışı durduruldu.
  218. What The Hell

TR için konuşursak ilk giriş fiyatı 5s'in 2500-3000 tl arası, 5C içinde 1900-2500 arasından pazara girer.
  219. What The Hell

Senin saydıkların neden yok onu açıkladım. NFC'yi dediğim gibi güvenlik sebebiyle koymamışlar. Apple güvenlik konusunda ciddi bi firma bu konuda taviz vermemesi iyi. iPhone ilede HDMİ bağlantısına bağlıyabilirsiniz. Artık istediğiniz renktede seçebilceksiniz. (5C) Pil konusunda haklısınız bende...
  220. What The Hell

Kablosuz şarj o kadar matah bir şey değil. 4K video muhtemelen ip6 ile gelicektir. NFC'yi güvenlik sebebiyle koymamışlar. Ayrıca parmak izi deyip geçmeyin, sizin beğendiğiniz(!) firmalar şuan telefonlarına entegre etmek için kara kara düşünüyorlardır,öncüsü Samsung olur büyük ihtimal. iPhone...
  221. What The Hell

Ara sürümlerde pek yenilik beklemiyordum ben. Aynısı geçen sene 4s çıktığında da olmuştu. Bundada aynısı olmuş muhtemelen ip5te ki soyulma sorunu ortadan kalkmıştır. Parmak izi olayı geçen sene 4s için diyorlardı 5s'e kısmetmiş. Yukarda ki bi arkadaşada katılıyorum. Samsung s5te aynen...
  222. What The Hell

2020 Olimpiyatları Tokyo'da!

Yaptığınıız yorum noktasına kadar aynı olunca sordum. Ayrıca unutmayın Türkün türkten başka dostu yoktur. Son olarak kına stokları tükenmiş bu yüzden kaybettik bence :)
  223. What The Hell

2020 Olimpiyatları Tokyo'da!

Ekşi'de yazar mısınız? Aynı yorumu ordada gördüm.
  224. What The Hell

Android Kit Kat, Apple'la Dalga Geçti

iPhone modeller hep aynı,"android modeller" hep farklı hmm. Samsung'un iPhone'u kopyalarak bu kadar büyük bi ivme yaptığınıda bilmiyosundur sen şimdi. Yada akıllı telefon pazarını Apple'ın canlandırıp devrim yarattığınıda..
  225. What The Hell

Android Kit Kat, Apple'la Dalga Geçti

Nedense bazı firmalarda Apple'a karşı bi düşmanlık var. (Samsung,Nokia( artık akıllı telefon üretmiyecekmiş battı ),Microsoft) Reklamlarında kötüleyince ellerine ne geçiyor acaba? (Apple'ın marka değeri bi tık daha artıyor bedava reklam) İstatiklerde geçmesi normal bununda tek nedeni Samsung'un...
  226. What The Hell

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Mailime gelmemiş,başka mail adresi veriyorum demin bana yolladıgını oraya atar mısın tekrardan, teşşekürler
  227. What The Hell

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

tanerq bana da gönderir misin özelden? PM ile mail adresimi de atıyorum.
  228. What The Hell

Türk Torrent Siteleri [Öneri]

MaRZoCHi elinde davetiyesi varsa yollar mısın? - - - Mesaj Güncellendi - - - Şöyle bakındım bi kaçına üye oldum cidden ölü siteler. Yalan Dünya'nın 53,54,55, bölümlerini arıyor 1 seed yapan buldum onuda denemeye gerek yok
  229. What The Hell

TR Torrent kullanan hiç mi yok önerebileceği bi site?
  230. What The Hell

Akıllı telefonlarda antivirüs gerekli midir?

iOS kullanıyosan gerek yok ama sorduğuna göre muhtelemen Android kullanıyosun,kullan o zaman.
  231. What The Hell

Nokia C7 Alınır mı ?

Bu saatten sonra Nokia,Blackberry almak ölü yatırım olur. Devir Android-iOS devri. :)
  232. What The Hell

Atari İle Büyüyen Nesil Kimler?

Benimdir. Favori oyunlarım Mario,Double Dragon(cok güzel dövüş oyunuydu), bir de tabanca ile vurdugumuz ördekler vardı vuramazsak köpek cıkıp gülüyodu. :D
  233. What The Hell

Merhaba, Torrent'e yeni başladım malum artık premium hesap/leech kolay bulunmuyor. Yabancı olarak kat.ph kullanıyorum gayette memmunum. Türk torrent siteleri olarak aradığım özellik güncel yabancı filmlerde tr dublajı olması, özellikle takip ettiğim tr dizilerin bulunmasıdır. Buna uygun...
  234. What The Hell

En yakın arkadaşıma aşık oldum!!!

Her kafadan bi ses çıkmış. Çoğu kişiye yaşamadığı için absürd kaçmış doğal karşılıyorum. Arkadaş yaşadığı olayları anlatmış yok 17sinde bunu yaşıyosan 25inde nabarsın falan. Bunlar ne biçin üslup ben utandım kendi adıma. Konuya dönersek içinde tutcağına yazıp anlatması bi nebze rahatlamasını...
  235. What The Hell

Sdn mobil sorunu

Şuan bendede oluyor hiç bir ayar yerine ulaşamıyorum. Yardım edebilecek olan var mı? Orjinal stil diyorum geri mobile dönüyor
  236. What The Hell

İMDb Seçti: Leyla ile Mecnun En İyi 50 Dizi Arasında

Bende izlemiyorum cok sacma geldi Mecnun'un tavirlari. Yalan Dunya daha iyi gozumde
  237. What The Hell

İphone 5-htc one-galaxy s4 hangisini tercih etmeliyim. Babam için hediye alacağım

Simdi soyle dusun. Baban en az 5 yil kullanir dedin. Yazilim destegi ile Apple'a 1 puan burdan,nadir sorun cikaran kullanim kolayligi saglamasi acisindan iOS a da 1 puan burdan. Birde sey tablet alsan daha iyi olmaz mi? Bende babama ipad almayi dusunuyorum
  238. What The Hell

Söyle Rahatla

Tapatalk'dan ilk mesajim hayirli olsun 😜😜😜
  239. What The Hell

JailBreak, uygulamalar ve oyunlar

ios 5.1.1 kullanıyorum guncellemeye calıstıgımda 6.1.3 cıkıyor karsıma. Simdi ben 6.1.2 custom indirip jailbreak yapabilir miyim mumkun mu?
  240. What The Hell

[Sona erdi][Çekiliş] 1 Yıllık Emsisoft Anti-Malware Lisansı

Merhaba, bana verdiğin lisansın suresi bitmişti bende senden istiyecektim valla. Düzenli olarak kullanıyorum bana da yollar mısın lisans.
  241. What The Hell

Karşı Komşumun Amacı Nedir ?

Bu hikayeye inanan varsa.. neyse bir şey demiyorum istediği primi verdikçe düzmece hikayesini anlatmaya devam edecek. Sen gerçek bi fotoğraf atsana önce @djvietnam
  242. What The Hell

Karşı Komşumun Amacı Nedir ?

Arkadaş sdn de tarihin en büyük sazan.avi sini yapıcak sanırım. Hani incide düzmece hikayeler anlatılır bu arkadasta onu yapıyor. Baksanıza özel videolar bile hazırlıyor bizde istediği ilgiyi veriyoruz. Dikkat edin her gün yarım yarım anlatıyor incide ki hikaye mantıgı gibi.
  243. What The Hell

Avea'ya Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Hangi Tarife?

Benim tarifemde de sınırsız internet var (2 GB'a kadar hızlı sonra düşüyor tabi),her yöne 500 dk,her yöne 2000 sms 18 TL ödüyorum her ay faturalı avea hat. Tabi normal fiyatı ilk 6 ay 20 tl diğer 6 ay 25 TL idi. Müşteri temsilcisinin hatasından dolayı %30 indirimli kullanıyorum.
  244. What The Hell

Paypal hesaba para aktarma

Peki, paypal hesabında ki parayı nasıl banka hesabımıza aktarcaz ne kadar kesinti olur? 25 $ kazanmıştım.
  245. What The Hell

Apple'ı Aslında Neden Seviyoruz?

5. PS3 / X Box
  246. What The Hell

Apple'in pazar payi %20 ye dusmus niye seviliyomus? Adamlarin 5 telefonu var karsisindaki firmalarin yuzlerce cesidi var. Onemli olan satis ve kar payidir. Buna baktigimizda Apple solluyor hepsini :) iPhone 5 3500 TLmis yalnizca Turkiye'de boyle. Android cok stabilmis hadi canim sizde en basit...
  247. What The Hell

Makalenin başlığı neden seviyoruz neden sevmiyoruz değil. Sevenlerden çok sevmiyen fandroidcilerin uğrak durağı olmuş konu. Kısaca Apple ya kopyalanır yada kötülenir ama sonunda kazanan kim belli. :) Bu arada dünyada marka değeri en yüksek firma Apple olduğu için hava atmak için alan çok kişi...
  248. What The Hell

iPhone 5 Çizilme Sorunu

Herkesin aklında 3200 TL kaldı buna sinir oluyorum. Aynısı 4s çıktığında darty yapmıştı 3300 tlye satmışlardı. Bi kaç ay içinde 2000 tl altı olur. iPhone 5'te evet cizilme sorunu varmış. Keşke ilk partiden almasaydın :9
  249. What The Hell

iPhone 5

Bende iPhone 5 al derdim ama S3'un varmış cidden israf olur. Benimde 4s'im var almayı düşünmüyorum açıkcası. Fandroidlerin laflarına gülüyoruz attan inip eşeğe binmeymiş. Tam tersi o iPhone 5 çıktı s3 sahiplerinin havası bir anda söndü.
  250. What The Hell

iPhone 5 İşte Böyle Olacak

Rezillik !
  251. What The Hell

iPhone 5 İşte Böyle Olacak

Daha kesinleşmemiş bir şey için "rezillik,ortada tasarım mı var" diyen akıllıları görüyoruz. Ah gerçi asıl rezillik çakmasını yapıp pazara sunmak sonra da dava kaybetmek.
  252. What The Hell

Ekşi Sözlük Yönetimi Görevi Bıraktı!

Kanzuk yüzünden hep :D
  253. What The Hell

4 Amiral telefon arasında kaldım

Yeni çıkıcak olan iPhone'u bekle derim. Ha illa çakmasını androidli alırım dersen Samsung alabilirsin.
  254. What The Hell

Google ve Apple Patent İçin Görüşüyor

Tam tersi olması gerekiyor üzgünüm. Apple'ın her sene açıkladığı kar google+samsung'dan fazla. İlk sırada Apple 2. sırada Google var. :)
  255. What The Hell

Samsung Apple Davasında Rekor Tazminat

Haklı olan Apple'dı ve kazandı. Kimse kusura bakmasın adam patentlemiş ve Samsung'un da kopyaladığını herkes çok iyi biliyor. 80'ler Bill Gates'da apple'dan arak OS yaparak köşeyi bulmuştu. Ayrıca 1 milyar dolar hiç bişey değil Samsung için çerez parası. İlk Galaxy serisinden bile 40 milyar...
  256. What The Hell

Kim bu Adnan Oktar? konum neden silindi?

Dava eder diye silmişlerdir youtube'a adnan oktar yaz çıkan videoları izle anlarsın.
  257. What The Hell

Ünlülerin hesaplarında 17 milyon dolarlık vurgun

Yapı Kredi
  258. What The Hell

Saat alacağım tavsiye lütfen

Kahverengi cidden şık duruyor ama beyaz rengi her şeyle takabilirsin. :) Beyaz diyorum
  259. What The Hell

Galaxy s3 mü htc one x mi?

Bu konuda bile iphone lafı geçiyorçisa birilerinin içinde baya bi ukte kalmış. S3 s2 kadar kaliteli malzemeden üretilmedi. Ekranı çatlayan mı dearsin,ark kapağı kırılanmı dersin ne dersen de baya var böyle kişi. Plastiği bile savunanlar vardı vakti zamanında şimdi iphone'a laf atıyorlar...
  260. What The Hell

iPhone 5 Daha İnce ve Uzun Olacak

Avatarına bakarsak laf sanada cuk diye oturmuş arkadaşım.
  261. What The Hell

Samsung Galaxy S3 Sorunları [ÇÖZÜLDÜ]

Aahuahuhau. S3 tanıltıktan sonra fandroidler,samsung fanboylar ortalıkda dolanıyordu yok şöyle yok böyle. Müstahak size diyecem çok gaddar olucam o yüzden kendi düşen ağlamazmış.
  262. What The Hell

Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

madmex her yone 500 dk var tarifemde. Bu 500 dakikada 444lu numaralar dahil mi? Dakikamızdan mı düşer?
  263. What The Hell

Hız ya da Kapsama Alanı

Avea kadar berbat bi altyapıya sahip bi operatör yok. Bir de reklamlarında Turkcell'e laf atıyorlar neyin kafasını yaşıyorlar anlıyamadım. 10 günlük bi avea hattına sahibim evde çekmiyor,şebeke yok rezil üstü bi kurum. Ha ttnet ha avea. 1) Turkcell 2) Vodafone 3) Avea Aslında avea'ya operatör...
  264. What The Hell

Küfür etkisi yaratan ancak küfür olmayan kelimeler!!!

1. evlat olsan sevilmezsin 2. yolda görsem yolumu değiştiririm 3. hıyar olsan cacığa doğranmazsın 4. anne baba akraba mı? 5. yok 6. kayık 7.geçmiş olsun kardeş acil şifalar 8.b*k atsan yapışmaz 9.eşek mi tepti demiştin? 10.kabaetime kaş göz çizsem daha yakışıklı/güzel olur 11.tecavüzcü coşkun...
  265. What The Hell

Iphone .. seviyorum . Çünkü ...

Evlat olsan sevilmezsin nevrotikstar
  266. What The Hell

Foruma girememe, sizde de var mı?

Aynı sorun bi ara bendede olmuştu. Dsmart net eski adıyla smile adsl mi kullanıyosun?
  267. What The Hell

İphone 4s ' in | Siiri | ' sine rakip Samsung galaxy sIII 'ün | S voice |

Türkçe desteği gelir evet ona bir şey demiyorum fakat daha iyi algılamıyor üstüne daha geç algılıyor. Ki ios 6 ile siri daha iyi oluyor ;)
  268. What The Hell

Hepsiburada.com garanti meselesi

Dock yok. Şu var
  269. What The Hell

Rica ederim, viral reklam yapanlara kanma buda son tavsiyem sana :)
  270. What The Hell

Avea 3g internet

Turkcell'de 1 GB 19 TL! Avea'da YIKILAN PAKET 19 TL ama şebeke sorunu yaşarsın bu konuda tavsiye etmiyorum
  271. What The Hell

Apple Amerika'da dava açtı bu konu hakkında havadan atmıyorum. Ayrıca S-Voice'un Siri'den daha iyi algıladığını düşünüyorsan yapcak bir şey sanmaya devam et.
  272. What The Hell

Çok Kararsız KaLdım =/ . öneriLeriniz aLabiLirmiyim . ?!

Senin için kamera,tasarım ve ses teknolojisi önemli olduğundan direk bu konulara giriyorum. 2 telefonunda kamera lensi aynı sony tarafından üretilmiş bir lens. Bunun iyi kullanımıda yazılıma kalıyor eh Apple'da samsungdan daha iyi diyebiliriz yazılım konusunda. Bu yüzden kamera konusunda...
  273. What The Hell

Kopyasının aslından iyi yada rakip olmasını nasıl bekliyorsun?
  274. What The Hell

Süreci söyle anlatim. Site üzerinden arıza formu dolduruyorsun 24 saat içinde onaylanıyor. Sana kod veriyorlar o kodla yurtici kargoylan onlara yolluyorsun,onlar sorun düzeldikten sonra sana geri kargoyla yolluyorlar sana. Gayet güvenli sitedir ve Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesidir...
  275. What The Hell

AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

Kota bana vurmadı bana SOPA vurdu premium bulmak zorlaştı. :(
  276. What The Hell

Tan Taşçı - İlk - 2012 Yeni Albüm

Şu konuda yazan beğenen şahısa pek saygı göstermene gerek yok gibi duruyor. Baksana zıt yönde olanlara ne kadar çocukca saldırmış. "bal börek verdik yalvardık noluurr dinle diye di mi sana" gece gece güldüm ya sağol @Silence Tan dediğiniz sanatçı Demet Akalın türevi sanatçılarla bir tutulabilir...
  277. What The Hell

Dijial Uydu Sistemlerinden Anlayanlar Lütfen Bakabilir mi?

Türkiye'de bi ücretsiz TRT HD,ATV HD, A HABER HD'yi izlersin sorunsuz. 2013ten itibaren Star HD ve Show HD de ücretsiz olucak. ARTE HD 11681 H 27500 Belgesel yabancı kanal şifresiz. Bide şunu buldum astra'da şifresiz HD kanallar daha çok. Phoenıx HD Sonnenkla HD Juwelo HD Arte HD SWR...
  278. What The Hell

Yeni iPhone Bu mu Olacak?

nevrotikstar Arkadaş an itibariyle mavi ekran vermiştir. Sesi soluğu kesildi, elindeki nokia mı patladı acaba? :D
  279. What The Hell

Yeni iPhone Bu mu Olacak?

Arkadaşlar sizden ricam nevrotikstar ı kaale almayın. Kendisi apple laf atıcığına iflasın eşliğindeki nokia'yı düşünsün. Ondan sonrada bi konuda bilip bilmeden atıp tutmamayı öğrensin. Çok mu şey istedik? Mavi ekran verebilir diye susuyorum
  280. What The Hell

iPhone 4s Kılıf

Yorumun için sağolda o tarz kılıflar istemiyorum. Şeffaf kılıf istiyorum. İlk ürün olan sgp alıcam ama onunda arka kapağı için bir şeyi yok onu araştırıyorum şimdi
  281. What The Hell

iPhone 4s Kılıf

Yok mu 4s kullanan koca forumda?
  282. What The Hell

iPhone 4s Kılıf

Merhaba arkadaşlar, Şu ikisi arasında kaldım tabi ama önereceğiniz başka ürün varsada söyleyebilirsiniz. Bu üründe arka tarafı için bir şey yok sanırım...
  283. What The Hell

IOS ve Android deneyimlerim

İstedikleri kadar fanboy desin fandroidciler. Bu gerçekleri değiştirmeye yetmiyor malesef. iOS kadar iyi değil android bu bilinen bir gerçek. Arkadaşta çok doğru bi tespit yapmış. Kutluyorum onu. Ayrıca Galaxy S3 kullananların yorumlarının çoğu uygulamadan uygulamaya geçiş yaparken takılma...
  284. What The Hell

IOS ve Android deneyimlerim

Çok doğru tespit. Android hızlandı eski sürümlerine göre ama halen bir ios kadar stabil değil. Kısaca ios androidi donunda sallar. :)
  285. What The Hell

Söyle Rahatla

Hayırlısı olsun kardeş.. :(
  286. What The Hell

Söyle Rahatla

Heyecandan ölmek üzereyim yarını bi atlatırsam benden iyisi yok demektir. Heyecandan uyuyamamak nedir şuan tatmış bulunuyorum off off
  287. What The Hell

SDN Foruma Erişemiyorum

Bağlanma girişimi başarısız 5 denemenin 1 'i. Sunucudaki forum.shiftdelete.net ulaşılamıyor yada yok görünüyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin...
  288. What The Hell

SDN Foruma Erişemiyorum

Evet yanlış okumadanız foruma proxy ile baglanmadan erişemiyorum. D-SmartNET kullanıyorum forum tarafı hiç bi şekilde açılmıyor. Benim gibi dsmart-net kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun pcden mi kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  289. What The Hell

Vatan'da % 50'ye varan indirimler

Önce bindirim sonra indiririm. Bu sayede %50 indirim yapsanda sattığın ilk fiyata geliyor.
  290. What The Hell

Porsche ile markete girdi

Yurt dışı dedim girmeden ama Türkiye imiş. Kazayı yapan Seda A. imiş. Nedense pek şaşırdım bi kadın olduğuna ama vay be porsche boru değil
  291. What The Hell

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

İster fanboy desinler ister tartışsınlar umrumda değil. Dün bi konudada buna benzer yorum attım: iPhone tasarımı > Galaxy s1 Siri > Svoice icloud > scloud itunes > Music hub ve daha nice patentler. SIIIun donanım 4s'den çok daha iyi bunu kabul ediyorum. Bu yönden 4s - puan alırken ios...
  292. What The Hell

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

3-4 yıl önce N95 8GB çıkmıştı. O zamana göre hayvan gibi özellikleri olan (donanım açısından) bir telefondu. O zaman iPhone yoktu. Bu donanım cazibesine kapılıp almıştım. Sonuç elde var hüsran. Şimdi satsan kimse almaz takoz. Ondan 1 yıl sonra iPhone falan tanıldı. Kısaca hayran kaldım işte o...
  293. What The Hell

Katz.cd ne durumda?

somurgenim Gece gece güldürdün beni sağolasın. Özele PM attım bakarsan sevinirim.
  294. What The Hell

Samsung'dan 100GB'lık Music Hub Hizmeti

Samsung ne zaman Apple'ı kopyalamaktan vazgecicek? iPhone tasarımı > Galaxy s1 Siri > Svoice icloud > scloud itunes > Music hub
  295. What The Hell

Photoshoptan iyi anlayan

samilcan OnLT Kurşun Kalem senininternetin yardımcı olur umarım. Ayrıca konu yanlış yerde. Mai Nai
  296. What The Hell

PHPdefteri.com Php uygulama,örnek sitesi

Başlangıc seviyesinden php öğrenmek isteyenler siteye bakabilir.
  297. What The Hell

Bilgisayar Final Sınav Soruları Yardım

Benim kuzenimde meslek lisesi mevzunu olucak bu sene. Sınavsız geçiş var o yüzden soruyorum. Hangi bölümler var orda ve sen hangi bölümsün? Yanlış anlama fikir edinmek açısından soruyorum. -Bilgisayar programcılıgı bölumu kolay mı? Benim kuzenim kod özürlü o yüzden sıkıntı yaşar mı?
  298. What The Hell

Bilgisayar Final Sınav Soruları Yardım

re13el Ah o dreamweaver hasta eder insanı. Halen sayfa tasarlamasını bilmiyorum onda. Sanada tavsiyem hazır böyle basit siteler bulup editlemen. spybot O sorular ne öyle? Çok kolay ya. :( Amasya Meslek yüksekokulu mu orası?