Android Cihazımı Neden Güncel Tutmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Virüs mürüs yok Android'de.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Abi gerçekten merak ediyorum. Aranızda herhangi bir virüslü uygulamaya rastlayanınız oldu mu? Bu arada virüs kavramını reklam olarak değerlendirmiyorsunuzdur umarım. Zira reklam virüs değil.
Yani bana bi tanesi bile denk gelmedi de :) şuana kadar yüklediğim gerçekten sayısız uygulama var. Aşırı derece fazla. Ve neredeyse hepsi dışarıdan .apk olarak. Ama bir virüs denk gelmedi ya tüüh :) Biriniz bana virüslü(!) .apk gönderebilir mi ? Lütfeeeeen :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abi gerçekten merak ediyorum. Aranızda herhangi bir virüslü uygulamaya rastlayanınız oldu mu? Bu arada virüs kavramını reklam olarak değerlendirmiyorsunuzdur umarım. Zira reklam virüs değil.
Yani bana bi tanesi bile denk gelmedi de :) şuana kadar yüklediğim gerçekten sayısız uygulama var. Aşırı derece fazla. Ve neredeyse hepsi dışarıdan .apk olarak. Ama bir virüs denk gelmedi ya tüüh :) Biriniz bana virüslü(!) .apk gönderebilir mi ? Lütfeeeeen :)

Virüs olsa napsın senin telefonu bol bol kredi kartı olan adamların telefonlarına salarlar ki o kadar bile uğraşmazlar telefonu izlerler virüsten kasıt izlenmek olabilir ki sana katılıyorum virüs ne arar la androidde

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu android de virüs yalanı nereden çıkıyo ki :D
bir uygulama reklam amacıyla yapılmış olabilir. bu virüs deme mi ki? kimsenin google play de vs virüs lü bir uygulamaya rastlayacağını sanmıyorum.
android 1.0 da da virüs tehlikesi yoktu. 4.4 kitkat ta da yok :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Telefonuma vırüs bulaştı diyen tipler genelde telefonum dört çekirdek ekran kartı da 1gb diyen insanlar. Yani ben pek ciddiye alamıyorum

(Not: telefonda ekran kartı olmaz, işlemcınınde kaç çekirdek olduğu önemli değildir.)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Virüs bulaşınca "Merhaba ben virüs :)" diyor mu?

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben androide virüs falan görmedim güvenlik uygulamaları hic bir şey bulamıyorlar bu tamamen bana göre antivirüs şirketlerinin bu pastadan kendilerine pay çıkartmaya çalışmaları --yeni pazar onlar icin---

Ama gel gelelim bugun en güvenilir dediğiniz uygulamanın izinlerine baksanız zaten virüse gerek olmadığını anlarsınız

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bitdefender mobilin 6 aylık kampanyası vardı onu kullanmak için antivirus kurdum. bitdefender' in bana söylediği tek şey bilmemne uygulamasında makul güvenlik riski. Bu kadar yani.