demircan256
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba,
Şimdi sürekli kafama takılan bir konudur,iphone telefon almak isteyen biri konular açar ve hangisi daha iyi diye sorar ve cevaplar genelde aynıdır..
*ios daha stabil çalışır.
*android bazen donmalar yapabilir ama.
*ios ta istediğin her temayı v.s kullanamassın.
*anroidde istediğin şekilde oynama yaparsın.
*ios ta bluetooth ile dosya paylkaşımı yapamazsın(iphone dışındaki tlf lar ile)
v.s v.s....aklıma genlirse ekleme yaaprım..
Şimdi sorum şu ;
ios 7 çıktı ve bazı değişiklikler oldu....mesela bana uyan ilk şey; aşağıdan yukarıya çektiğinde gelen ekrandaki wifi,ekran ayarı v.s kısayolları...gibi bazı özellikler edinen ios 7 ile iphone..halen android kadar uygulama,seçenek ,istediğin herşeyi yapabilme konusunda geride diyebilirmiyiz?
Deneyim sahibi arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..
Baya zamandır iphone-htc one ikisinden birini alacak ve karar verememiş biri olarakta soruytorum.
Şimdi sürekli kafama takılan bir konudur,iphone telefon almak isteyen biri konular açar ve hangisi daha iyi diye sorar ve cevaplar genelde aynıdır..
*ios daha stabil çalışır.
*android bazen donmalar yapabilir ama.
*ios ta istediğin her temayı v.s kullanamassın.
*anroidde istediğin şekilde oynama yaparsın.
*ios ta bluetooth ile dosya paylkaşımı yapamazsın(iphone dışındaki tlf lar ile)
v.s v.s....aklıma genlirse ekleme yaaprım..
Şimdi sorum şu ;
ios 7 çıktı ve bazı değişiklikler oldu....mesela bana uyan ilk şey; aşağıdan yukarıya çektiğinde gelen ekrandaki wifi,ekran ayarı v.s kısayolları...gibi bazı özellikler edinen ios 7 ile iphone..halen android kadar uygulama,seçenek ,istediğin herşeyi yapabilme konusunda geride diyebilirmiyiz?
Deneyim sahibi arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..
Baya zamandır iphone-htc one ikisinden birini alacak ve karar verememiş biri olarakta soruytorum.