iPhone 5s alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum!

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
S4 e çöp diyen arkadaşlara gülmeden edemiyorum :) Şimdi android fanboy'lari iPhone'a çöp dese, gelip burda küfür eden bile olabilir. Gönlünüze hangi telefon yatiyorsa alın.

Yorumlar da telefonları kötülemeden yapılsa keşke...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S4 e çöp diyen arkadaşlara gülmeden edemiyorum :) Şimdi android fanboy'lari iPhone'a çöp dese, gelip burda küfür eden bile olabilir. Gönlünüze hangi telefon yatiyorsa alın.

Yorumlar da telefonları kötülemeden yapılsa keşke...

Taraflıları bende sevmiyorum iPhone kullanıyorum ama olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum tabi tasarımda falan bayağı taraflıyım:D o ayrı bir şey ayrıca 2300₺ ile giriş yapar sonra 1800₺ civarına iner gibi geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim var. s4 güncellemeyle beraber kasarken htc one eksikleri düzeldi ve de kasmıyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar s4 alırım diye düşünüyordum ama Artık Android de sürünmek istemiyorum.iOS a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.

Lise 1 Öğrencisiyim Sizce Batarya vb. İyi mi yani s4 yerine onu seçsem bana bataryası az gibi geldi

İki Telefonuda artı ve eksileriyle hangisini seçmem gerektiğini yazarmısınız.

- SaygıLar -
bak bende lise 3 e gidiyorum ve s4 kullanıyorum s4 gayet iyi bence 4.3 alınca daha stabil hızlı oldu ama gene sen bilirsin amcamda 5s var ve şarjı yarım gün gidiyor ona benim s4 çok kullanımda 1 günü çıkarıyor ama 5s yarım gün zorluyor ayrıca kamerası s4 e yaklaşamıyor kameradada s4 daha iyi ekranda zaten s4 önde full hd ile ama 5s de kibar saglam ve güzel yinede sen bilirsin... sorun varsa sor yazayım....

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s ile s4 arasında kaldınisen zaten gönlündeki 5s dir.5s alabilecek kadar bütçen var ise kaçırma.Apple a güven

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama android istersen Z1 ve G2.İkiside çok iyi donanımları aynı.Sadece F/P açısından G2 daha önde.Bu ikisinden şaşma bence.Sana kalmış bir şey..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bak bende lise 3 e gidiyorum ve s4 kullanıyorum s4 gayet iyi bence 4.3 alınca daha stabil hızlı oldu ama gene sen bilirsin amcamda 5s var ve şarjı yarım gün gidiyor ona benim s4 çok kullanımda 1 günü çıkarıyor ama 5s yarım gün zorluyor ayrıca kamerası s4 e yaklaşamıyor kameradada s4 daha iyi ekranda zaten s4 önde full hd ile ama 5s de kibar saglam ve güzel yinede sen bilirsin... sorun varsa sor yazayım....

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bu elmacılara iyi para veriyorlar mı reklam için

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s in kamerası 1020 yi geçmiş iken samsung u geçemeyecek.Aynen güldürmeyin lan

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.

Aşırı tepki vermişsiniz gerek yok aslında kamera olarak 5s daha üstündür ama yinede bu kadar tepkiye gerek yoktu yav neyse siz bilirsiniz...

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone düşünüyorsan i5 de alabilirsin.5s de iyi fakat biraz tuzlu fiyatı.5 de çok iyi yani.Android istiyorsan LG G2 XZ1 alınabilir.İkisi de çok iyi telefon

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu elmacılara iyi para veriyorlar mı reklam için

Normal giriş seviye apple reklamı yapma post başı 1$
Samsung fanboylarına ayar vermek paha biçilemez.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aşırı tepki vermişsiniz gerek yok aslında kamera olarak 5s daha üstündür ama yinede bu kadar tepkiye gerek yoktu yav neyse siz bilirsiniz...

Arkadaşın attığı postlara bakarsan samsungu övme peşinde hepsi. Sade apple haberlerinde bile samsungculuk oynuyor. :D

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuyu yanlış yerlere getirmeyelim fakat Apple ın kalitesi tartışılmaz.Bu bir gerçektir.Samsung çalgıcılıktan başka hiçbir şey yapmıyor.Sony olsun Htc olsun Nokia olsun kendine özgü tasarımları var.Zaten Apple kaç kere Samsung a dava açtı.Tasarımdan dolayı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Görende sanir ki, ilk akilli telefonu apple icat etti. Hepsi birbirinden üc kagitci arkadas, onlari ilgilendiren tek sey senin paran.

Biz burda samsung un veya apple in avukatligini yapinca elimize bir sey geciyor mu? Yok.

O ondan caliyor digeri ötekinden. Ikiside birbirini tokatlamaya calisiyor iste..

Hangisi hosunuza gidiyorsa alin ve güle güle kullanin. Babamizin sirketiymis gibi ne diye birbirimizi yiyoruz?

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet kardeşim Apple Samsung Sony Htc Nokia Lg ...Sen hangisini beğendiysen onu al.Takma bizim dediğimizi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Takma bizim dediğimizi

Estagfirullah arkadasim o anlamda söylemedim.

Ben modelleri kiyaslamayin demiyorum. Hangisi hosunuza gidiyorsa, hangisi isinizi görüyorsa onu alin diyorum. Ben belirli bir markanin fanatigi degilim, isimi gören bir telefon varsa onu alir kullanirim.

Sizde öyle yapin rahat edin. Sonucta kimse silah zoruyla apple veya samsung al demiyor degil mi :)

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon olarak kullanacaksan paran da varsa iphone alınır (android kullanıcısıyım) . android - ios - tekrar androide geçiş yapan biri olarak iphone 4 kullanım kolaylığı açısından iyi ve kolay gelmişti bana . verileni kullanırım stabil olsun dersen bence ios yok eğer kendime göre kişisseleştirme falan filan dersen tabiki android . iphone da 5" seçeneği yok ekranlar dar. İstediğin şey tamamen göreceli zevk meselesi. Ben şahsen vermem iphone 2 bin :) androidde s4,z1,htc one,nexus 5 (güncelleme konusunda avantajlı) bir sürü amiral gemi model var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana kalırsa sen iPhone al kafan rahat etsin. Güncelleme derdi yok. Uygulama geç geldi derdi yok. Kamerası da tost makinesi değil. Üstelik herkesin bildiği tanıdığı bir işletim sistemi. Android'in süslenmiş püslenmiş arayüzlü telefonlarını kullanmaktansa tek el bir ürün kullanmak daha mantıklı.
Sen bu forumdakilere bakarsan Apple'ı kötülemek için ellerinden geleni yaparlar. Kapasiteleri yok yada kullanmayı bilmiyorlardır sanırım. Bu mesaja bile üstüne alınıp gelenler bile olur.
iPhone hala en çok satılan ve kullanılan telefon. Bunu da unutma. Bir bildikleri var ki kullanıyolardır.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen bilirsin hocam.Sadece şunu diyeyim.ios android e gerek daha performanslı ve daha stabil.Fazla ram istemez.Kafana göre takıl.İstediğin telefonu al.Bize hayırlı olsun demek düşer.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle kesinlikle andoroidden uzak dur .çünkü uygulama yok,oyun yok saçma sapan gereksiz uygulamalar .
Güncelleştirme başka bir dert.telefonun ekranı büyük olsa bile ve özellikleri iyi olsa bile bu özellikleri kullanamıyosun
İos hem oyun hemde uygulama açısından süper bir cihaz hemde iphone 5s ,Amirel gemisi androidlerden kat ve kat iyi

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıyorsun diye bir markaya tapmanın anlamı yok. Hic bir şey mükemmel değildir . Donanim olarak hemen hemen hepsi aynı standartlara gelmiş durumda. Temel tercih nedeni şu aşamada bence ekran büyüklüğü ve yazılım. Android de çok fazla kişisellestirme seçenekleri mevcut ama ios da androide göre daha stabil çalışıyor...

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Kullanıyorsun diye bir markaya tapmanın anlamı yok. Hic bir şey mükemmel değildir . Donanim olarak hemen hemen hepsi aynı standartlara gelmiş durumda. Temel tercih nedeni şu aşamada bence ekran büyüklüğü ve yazılım. Android de çok fazla kişisellestirme seçenekleri mevcut ama ios da androide göre daha stabil çalışıyor...
bende bu şekilde düşünüyorum
hem apple hem samsung ürünlerini kullanıyorum ama ikisininde manyağı değilim
fanatiklerden herhangi birine sataşınca hemen gaza geliyorlar çok eğlenceli örneğin fandroide apple çok güzel diyorsun hemen anlatmaya başlıyor :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar s4 alırım diye düşünüyordum ama Artık Android de sürünmek istemiyorum.iOS a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.

Lise 1 Öğrencisiyim Sizce Batarya vb. İyi mi yani s4 yerine onu seçsem bana bataryası az gibi geldi

İki Telefonuda artı ve eksileriyle hangisini seçmem gerektiğini yazarmısınız.

- SaygıLar -

Kardeşim 5S in batarya değerinin az olması ile alakası yok. iOS sistemi kapalı basit bir sistemdir sana sonsuz stabilite sunar şarjı sana yetecektir diye düşünüyorum. iPhone 5S Galaxy S4 ile karşılaştırılamaz her yönüyle 5S öndedir. Android de root rom vs. kullanıyorsan sorun olabilir ama 5S te gerek kalmaz onlara diye düşünüyorum. Tartışmasız 5S almalısın.