- Konuyu başlatan
s4 çöp kalıyor onların yanındaBen s4 derim
s4 çöp kalıyor onların yanındaBen s4 derim
S4 e çöp diyen arkadaşlara gülmeden edemiyorumŞimdi android fanboy'lari iPhone'a çöp dese, gelip burda küfür eden bile olabilir. Gönlünüze hangi telefon yatiyorsa alın.
Yorumlar da telefonları kötülemeden yapılsa keşke...
bak bende lise 3 e gidiyorum ve s4 kullanıyorum s4 gayet iyi bence 4.3 alınca daha stabil hızlı oldu ama gene sen bilirsin amcamda 5s var ve şarjı yarım gün gidiyor ona benim s4 çok kullanımda 1 günü çıkarıyor ama 5s yarım gün zorluyor ayrıca kamerası s4 e yaklaşamıyor kameradada s4 daha iyi ekranda zaten s4 önde full hd ile ama 5s de kibar saglam ve güzel yinede sen bilirsin... sorun varsa sor yazayım....Arkadaşlar s4 alırım diye düşünüyordum ama Artık Android de sürünmek istemiyorum.iOS a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Lise 1 Öğrencisiyim Sizce Batarya vb. İyi mi yani s4 yerine onu seçsem bana bataryası az gibi geldi
İki Telefonuda artı ve eksileriyle hangisini seçmem gerektiğini yazarmısınız.
- SaygıLar -
bak bende lise 3 e gidiyorum ve s4 kullanıyorum s4 gayet iyi bence 4.3 alınca daha stabil hızlı oldu ama gene sen bilirsin amcamda 5s var ve şarjı yarım gün gidiyor ona benim s4 çok kullanımda 1 günü çıkarıyor ama 5s yarım gün zorluyor ayrıca kamerası s4 e yaklaşamıyor kameradada s4 daha iyi ekranda zaten s4 önde full hd ile ama 5s de kibar saglam ve güzel yinede sen bilirsin... sorun varsa sor yazayım....
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.
bu elmacılara iyi para veriyorlar mı reklam için
Aşırı tepki vermişsiniz gerek yok aslında kamera olarak 5s daha üstündür ama yinede bu kadar tepkiye gerek yoktu yav neyse siz bilirsiniz...
Takma bizim dediğimizi
ucuza satmışsın kendini.Normal giriş seviye apple reklamı yapma post başı 1$
Samsung fanboylarına ayar vermek paha biçilemez.
ucuza satmışsın kendini.
bende bu şekilde düşünüyorumKullanıyorsun diye bir markaya tapmanın anlamı yok. Hic bir şey mükemmel değildir . Donanim olarak hemen hemen hepsi aynı standartlara gelmiş durumda. Temel tercih nedeni şu aşamada bence ekran büyüklüğü ve yazılım. Android de çok fazla kişisellestirme seçenekleri mevcut ama ios da androide göre daha stabil çalışıyor...
Android de çok fazla kişisellestirme seçenekleri mevcut ama ios da androide göre daha stabil çalışıyor...
Arkadaşlar s4 alırım diye düşünüyordum ama Artık Android de sürünmek istemiyorum.iOS a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Lise 1 Öğrencisiyim Sizce Batarya vb. İyi mi yani s4 yerine onu seçsem bana bataryası az gibi geldi
İki Telefonuda artı ve eksileriyle hangisini seçmem gerektiğini yazarmısınız.
- SaygıLar -
her yönüyle 5S öndedir.