Nokia Neden Sağlam?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Nokia'nın cihazlarının diğer markalara göre çok daha sağlam olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Bunun nedenini hiç merak ettiniz mi? Nokia bunu için fabrika cihazlara yapılan dayanıklılık testleri ile ilgili bir video yayınladı. Keyifli seyirler.

[video=youtube;U_84n43CeEA]http://www.youtube.com/watch?v=U_84n43CeEA[/video]​

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Nokia kendini avutmaya devam etsin. :) Arkadaşın 920 masadan halıya düştü ekran çatladı.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Lahmacun küreği gibi alet yapıyorlar e bi zahmet sağlam olsun.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Nadiren çıkmış sağlam bir ürünü, demekki genelde ufak düşüşlerde çıtlayan özellikli telefonları var ne yazıkkı, bir taneside paşa paşa kitaplığımda yatıyor .

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ahaha :D
Hem takoz hem çürükmüş ,sağlam değil :D

ibrahimgs88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende xperia s, kuzende s3, diğer kuzende nexus 4, abimde lumia 920 var. aralarında en sağlamı 920. 1 senedir, ne ekran koruyucu nede kılıf kullandı, hala sapasağlam, ufak bir çizik bile yok. biz öyle kullansak telefonu yüzüne bakılmazdı

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
diğer markaları bilmem ama plastik samgundan daha kaliteli oldğu kesin.
Çakma s4 ile orjinal s4 yanyana gelince ayırt edilmiyor bile. Ama Nokianın çakmasıyla orjinali 3 metre öteden ayırt edilebiliyor.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
takoz olduğundan olmasın hala 3310 kalınlığında telefon üretiyorlar

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Türkiye nokia dan daha iyisini üretene kadar takoz diyenler.
baskasinin seyi ile gerdege girenler gibi konusarak zevk aliyorlar.
o cöp bu cöp sanki 22. yüzyila gectiniz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
sizin cihazları bilemem ama bir kere benim lumia 92 yi kaldırıma düşrdüm belediye kaldırımı tekrardan yapmak zorunda kaldır lumiada hiçbir şey yok ama :)

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Milletteki bu Nokia düşmanlığını anlayamadım gitti. Nokia nın sağlamlığı konusunda çoğunluk hemfikirdir heralde.Eğer zamanında Android kullanmış olsaydı kötü yorum yapanların çoğunun cebinde Nokia olacaktı bence.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nokia zamanında Sybian denen illet işletiminden kurtulup Android'e geçseydi ortada Samsung olmazdı. Kendi sonunu kendi hazırladı. Fakat düşük seviye telefonlarda bana göre halen lider.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Biraz insafli olun hiç mi nokia kullanmadiniz
Arkadaşım en fazla 2 metreden nokia mı minumum 100 kere dusurmusumdur telefon 6 yıllık ve sapasağlam

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
bakma bunlara geneli millet kötülüyor diye kötülüyor yani sürü psikolojisi birşey bildiklerinden değil

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düne kadar 6600 ı rüyasında gören insanların yaptığı yorumlara bak
Ya da yorum yapanların hepsi liseli

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
xperia z kullandım su geçirmez dediler aldık üstüne bardakla su döktüm su geçirdi kullanıcı hatası dediler çöp oldu. note II aldım arabanın göğüslüğünden yere düştü ekran kırıldı. lumia 920 kullandım camda sigara içerken 2. kattan toprağa düştü indim aldım kapağı taktım kullanmaya devam ettim. nokia nın sağlamlığı tartışılmaz ama gel gelelim sağlamlık artık pek bi işe yaramıyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya nokianın övdüğünüz sağlamlığı da sadece nokiaya özel olsa neyse dicem. Misal Xperia sp var elimde. Sayamayacağım kadar kez yere düşmüştür hemde kılıfsız jelatin dahi olmadan. Ekranın üstüne ve yüksekten taş zemine. Bir kılcal çizik dahi yok. Aynı şekilde Xperia z de öyle. Demek ki takoz olmadan da sağlam telefon olabiliyormuş. Ha nokia hem takoz hem de yorumları okuyunca çok da sağlam olduğu söylenemez ama neyse. Siz düşüncenizi belirtiyorsunuz biz de belirtiyoruz kimseye aptalca sürü yakıştırmaları falan yapmaya hakkınız yok. Bi siz akıllısınız da biz gerizekalı mıyız? Çok saçma yerlere gidecek bu nokianın takoz olmayan (!) ve sağlam (!) tartışması o yüzden mesaj yazmayacağımı bildiriyor iyi formlar diliyorum.

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia cöptür.eskiden beri kazıklamaya devam ediyorlar lumia nedir ne özelliği var? Özgür olamadıktan sonra isterse tank geçsin kırılmasın.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Nokia cöptür.eskiden beri kazıklamaya devam ediyorlar lumia nedir ne özelliği var? Özgür olamadıktan sonra isterse tank geçsin kırılmasın.

şu bahsettiğin özgürlüğü bir tanımlarmısın merak ettim yeni rom yükleyince garantidenmi çıkmıyor cihaz yoksa ha diyince android 4.4 ü isteyen yükleyebiliyormu ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Eski Nokia nın sağlamlığı kalmadı artık dayanıklılıkta liderliği Sony e devretti Nokia :)

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eskiden nokia ve sony vardı samsung ikinci eli satılmazdı bile şimdi nasıl bilmem . nokia çok geride kaldı ve yeni çihazlarada çok para istiyor.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Nokia 3310 ve Nokia 6300 kullandım gerçektende çok sağlam telefonlar nokia nın kaybı bencede işletim sistemi yüzünden oldu

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yav he he. Sony 1 numara şak şak şak. Akıllı telefon pazarında Samsung'u sevmem ama Sony'nin Samsung'u geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.
Ben Samsung ile ilgili bir şey demedim okuma yazmayı öğren ilk önce istersen ?
Ayrıca Sony Samsungtan kat kat dayanıklı ayrıca İphone lardan da .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben Samsung ile ilgili bir şey demedim okuma yazmayı öğren ilk önce istersen ?
Ayrıca Sony Samsungtan kat kat dayanıklı ayrıca İphone lardan da .

Her konuda Sony fanboyluğu yapıyon da bil istedim. Samsung'la ilgili bişey dedin diyen yok anlatmak istediğimi anlamamışsın doğal bir şey eksik sende. Sony ne kadar dayanaklı,iyi cihazlarda üretse Samsung'un satışlarını geçmesi zor bunu anlatmak istedim. İyi bir beyin cerrahına en kısa zamanda görün, iyi günler.

Artpop fena flopladı, yastayım.