Wi-fi'de bi iyileştirme olmuş gibi ama kesin fikir için daha bir süre denemem lazım.
Stamina modda, ledlerin tekrar aramıza dönmesi de güncellemenin en güzel yanlarından.
Birden belli olmaz o biraz kullaninca fark ederim sonra yazarimwi-fi dışında batarya performansı nasıl değişiklik varmı 4.2 ye göre ?
İkinci olanı açıklarmısınız acaba
elusive hocam siyah ekran sorunu çözülmüş mü bilgi verir misin
yok hocam eser kalmamiş.elusive hocam siyah ekran sorunu çözülmüş mü bilgi verir misin
Windows 8 veya 8.1 de sorun oluyor adamim. Update Service yi indirip Windows 7 uyumlu olarak aç öyle yükle.
arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan var mı deli olacam bir türlü güncelleyemedim telefonu :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
Eski sürümde stamina modu açıkken ekran kilitli durumda bildirim geldiğinde led bir kez yanıp sönüyordu şuan sürekli yanıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birden belli olmaz o biraz kullaninca fark ederim sonra yazarimdhdeki elemanların bazilari sarj su gibi gidiyor diyor ama bilemicem.
Otomatik modda kötüde kendin ayarlayomca iyibeyler sp almayı düşünüyorum tek sıkıntı olduğunu düşündüğüm kamera. sizce diğer kamerası 8 mp olan telefonlardan iyi midir?
beyler sp almayı düşünüyorum tek sıkıntı olduğunu düşündüğüm kamera. sizce diğer kamerası 8 mp olan telefonlardan iyi midir?
Wifi sorunu cidden çözülmüş, test ettim onayladım.
dcim/xperia/motiongraphmotiongraph ile çekilen video lar nereye gidiyo ben bulamıyorum![]()